Hodnocení a recenze ubytování: Chata Eliška - Bílý Kříž

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Eliška - Bílý Kříž   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 16099

Chata Eliška - Bílý Kříž

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 - Dana se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Určite odporúčam každému, kto si chce vychutnať teplo a pohodlnosť príjemnej chaty na samote a zároveň byť na blízku turistike.
Komunikácia dobrá, kuchyňa funkčná, keď sme mali akýkoľvek problém tak majiteľ ochotne pomáhal problém vyriešiť.

Léto 2023 - Lucie se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chatě jsme byli celkem v 8mi lidech - skupina přátel. Chata je nádherná. Je krásně vybavena jak vevnitř - kávovar, myčka, televize.. tak i kolem chaty - venkovní posezení, gril, badminton, vířivka - prostě nic nechybí :). Hlavní co musím vyzdvihnout je perfektní komunikace s majitelem, na všem se dá domluvit a jde vidět, že mu na hostech hodně záleží a chce, aby byli se vším spokojeni. Chata je téměř na samotě, takže je tam nádherný klid a krásná příroda. Můžeme doporučit všemi deseti :)

Léto 2023 - Lenka K. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dovolená byla fantastická. Dům byl velmi hezky a stylově zařízen, nechybělo nic. Krásná terasa s grilem a posezením. Využili jsme i vířivku v těsné blízkosti domu. Dům je umístěn na samotě, kolem je nádherná příroda, blízko do lesa a na všechny možné strany lze dělat tůry po okolí. Místo jsme si zamilovali a doufáme, že se opět brzy vrátíme. Děkujeme majitelům za vstřícná přístup.

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborné ubytování v nově zařízeném objektu, kde nic nechybí! Příjemně a účelně zařízené pokoje, vše čisté. Společenská část má plně vybavenou kuchyni, dostatečně velké posezení pro rodinu či skupinu přátel, kdy se při nepřízni počasí mohou ohřát a usušit u krbu. Bonus je krásná terasa a zahrada s vířivkou. Nikde nikdo! Okolo je nádherná příroda Beskyd. Moc se nám tam líbilo!

Léto 2023 - Martin s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto uzasne ubytovani, dokonale vybavena chata, krasna priroda kolem, perfektni ticho pro odpocinek a relaxaci, plno vyziti pro deti v okoli, moc jsme si to uzili a urcite jsme nebyli naposled. Taky musim vyzvyhnout perfektni komunikaci s panem majitelem

Zima 2023 - Aneta v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc doporučuju všem navštívit tohle místo. Chata je mimo město, v lese, okolo Vás nic neruší, majitelé jsou naprostí pohodáři, velmi ochotní. V okolí je spoustu míst, které stojí za to navštívit. Chata je čistá, moderní, ale zároveň útulná, cítili jsme se tu jako doma. Máme v plánu v létě se sem opět vrátit.

Zpět na prezentaci objektu č. 16099

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Beskydy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz