Hodnocení a recenze ubytování: Chata Bukovka - Červená Voda

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Bukovka - Červená Voda   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11571

Chata Bukovka - Červená Voda

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2023 - Alex s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moderně zařízený, velmi pohodlný, prostorný a skvěle vybavený dům ve výborné lokalitě.
Vše bylo tak, jak by mělo být.
Rozhodně doporučuji!

Podzim 2022 - Kateřina se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše na jedničku. Velkorysé čisté prostory, krásné nové zařízení, ničím nerušený výhled do okolí z vířivky. Co víc si přát. Chata je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro partu přátel na relaxační pobyt. Určitě jsme zde nebyli naposledy. Moc děkujeme majitelům! :)

Jaro 2022 - MK s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2022 - Iva s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Každý rok jezdíme na hory si zalyžovat, tak jsme již byli na mnoha chatách, ale takové pohodlí, které bylo na této chatě jsme nikde neměli. Čistota, velké prostory, velmi dobře vybavená kuchyň, vířivka a hrací místnost-děti si zadováděly. Blízkost sjezdovek je výborná. Budu všude tuto chatu doporučovat a určitě se sem vrátíme.

Zima 2022 - Kateřina s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
V objektu jsme byli již podruhé a určitě ne naposledy. Velkorysé prostory, nadstandartně vybavená kuchyň, úložné prostory snad na všechno co si dokažete představit. Díky herně není o dětech vědět a posezení u kamen s výhledem na zasněžené pole taky super. Letošní novinka výřivka byla dětmi také využita každý den. Komunikace s majitelem i správcem objektu výborná. Děkujeme.

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dobrý den Ondřeji a Martino,

rádi bychom Vám poděkovali, za možnost využití vašeho penzionu, pro vytvoření nezapomenutelného zážitku rodinného setkání.
Váše chata předčila všechna naše očekávání.
Plně vybavená kuchyně, krb se dřevem, dětská herna, pivní chlazení, sauna, lyžárna, velmi dobře vyřešené plánování využití.
Apartmány jsou nové, prostorné, čisté a velmi pohodlné.
Majitelé
jsou ochotní a vstřícní. Pro zimní dovolenou je pěšky dostupný lyžařský areál. Moc se těšíme až okolí poznáme i v letním období.

Mnohokrát děkujeme za možnost využití vašich služeb. Kuba&Karolína Liberec

Podzim 2021 - Laura Barbini se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pro oslavu 20. narozenin naší firmy jsem nemohla vybrat lepší místo. Chata je na nádherném místě s nádherným výhledem. Vybavení a čistota objektu na jedničku. Jednání s majiteli bylo velice příjemné a na všem se dalo domluvit. Velice se nám líbilo soukromí, které okolí chaty nabízí a jako bonus dvě úžasné vířivky, ze kterých se můžete nerušeně dívat na krásy Orlických hor. Děkujeme!

Jaro 2021 - Jiří Žák se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné výhledy, dostatek prostoru pro dospělé i děti, všechno potřebné v dosahu. S majiteli skvělá domluva. Určitě se zase vrátíme. :-)

Zima 2021 - David Severin s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Precizně připravené, komfortní a velkorysé ubytování od milých majitelů. Perfektně vybavené, s dostatkem prostoru pro všechny. Velmi pohodlné spaní (pro nás veledůležité :). Z jedné strany ničím nerušený krásný výhled do krajiny, z druhé kousek na sjezdovku. Jako bonus sauna, která nám pomohla naplno si vychutnat odpočinek, obrovská herna zase uspokojila všechny děti. A pohoda u krbu a ohně a vína a...
A už plánujeme, kdy se sem vrátíme. Děkujeme za úžasný zážitek :)

Zima 2021 - Jolana Novotná s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Tato chata má pro mě a mou rodinu mnoho plusů. Nádherný výhled z obývacího pokoje. Lyžařský vlek kousek. Běžky jsme nasadili přímo přede dveřmi a vyrazili jsme krásnou cestou na Červenovodské sedlo. Pro relaxaci příjemná sauna a děti se vyblbly u ping pongového stolu. Pohodlné parkování přímo před domem. V noci klid na spaní. Ideální umístění. Doporučuji.
Ne.

Zima 2020 - Honza s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Majitelé vytvořili ideální místo pro odpočinek s rodinou nebo partou přátel. Chata je velmi nadstandardně vybavena. Nic tam nechybí. Skvělé zázemí pro děti i dospělé ( herna, sauna, krbová kamna...). Velmi příjemné, čisté a vkusně zařízené pokoje, plně vybavená kuchyně. Ubytování poskytuje maximální pohodlí, komfort a potřebné soukromí. Náš pobyt určitě brzy zopakujeme.

Zpět na prezentaci objektu č. 11571

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Orlické hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz