Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa Veselíčko 44

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa Veselíčko 44   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13635

Chalupa Veselíčko 44

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Patrik se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování úplně super, čisté prostorné vybavené moc děkujeme

Odpověď majitele: Dobrý den, moc Vám děkuji za takovou pozitivní rezenci a zapíšu si Váš požadavek, uvidím, co se s tím dá dělat :) moc děkuji a budu rád, pokud zas někdy přijedete :).

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 - Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Super vybavené, prostorné, majitelé myslí na každý detail. Určitě doporučujeme.

Odpověď majitele: Moc děkujeme za hodnocení a těšíme se na další návštěvu :)

Léto 2023 - Šmídovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prostorný dům kvalitně vybavený. Poloha domu ideální pro výlety do okolí Žďáru, Nového Města, Bystřice. Ve vesnici příjemná hospoda s orchestrionem.
Majitel
ochotný, ale nebylo třeba nic řešit, vše bez problémů.
Šmídovi, Plzeň

Odpověď majitele: Moc Vám děkuji, vážím si toho :)

Jaro 2023 - Lída Makkiová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
byli jsme moc spokojeni,málokde najdeme "velké" ubytování pro naše rodinná setkání - čisto,příjemná komunikace,oceňujeme oplocenou zahradu a venkovní prostor s grilem,kam se člověk může i schovat :-)

Odpověď majitele: Moc děkujeme :)

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prostě nejlepší :-). Komunikace s majitelem výborná, přijeli jsme na prodloužený víkend a určitě si to ještě zopakujeme. Samostatné pokoje, kuchyně perfektně vybavená, grilování pod střechou ve stodole, Dům je čistý, prostorný, spousta místa pro pobyt. V okolí je spousta tras na procházky a do města lze dojít pěšky nebo dojet vlakem. Můžeme jenom doporučit. Doporučujeme navštívit hostinec Na veselíčku - mají funkční orchestrion, velmi milá obsluha, ceny lidové :-).

Odpověď majitele: Moc děkuji za milé hodnocení, prosím příště stačí napsat smsku, telku bysme zprovoznili, přiznávám, není to úplně ideální přístup :) Těším se někdy příště

Jaro 2023 - Olga S. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2023 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Toto chalupa je velmi pěkná. Strávili jsme v ní prodloužený rodinný víkend (8 dospělých a dítě) a byli jsme skutečně nadšení. Ubytování splnilo všechna naše očekávání - každý měl soukromí a zároveň je tu velká místnost se stolem pro 8 osob, kde jsme mohli být spolu. K dispozici je i prostor, kde se dá opékat nebo grilovat. Nechybělo nám vůbec nic a shodli jsme se na tom, že se sem určitě někdy vrátíme. Domluva s majitelem byla skvělá, oceňuji jeho vstřícnost a rychlou domluvu na všem, co bylo pro nás důležité. Takže pokud hledáte něco opravdu vyjímečného, určitě se vypravte do Veselíčka.

Odpověď majitele: Moc děkuji za milé hodnocení a těším se na Vaši příští návštěvu :)

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%


Odpověď majitele: Děkuju moc, těším se na příště, stačí napsat na telefon a domluvíme se. Moc hezky jste tam uklidili, díky za super spolupráci :)

Zima 2023 - Katka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Opravdu velká chata, pro dvě rodiny mužů doporučit. Velmi oceňuji možnost ubytování se psem a zároveň i “babyfriendly” přístup…často bývá problém spojit na ubytování obojí. :)
Super bylo i bezkontaktní předání, rychle a v pohodě.
Dekujeme moc

Odpověď majitele: Děkujeme, moc si toho vážíme :)

Zima 2022 - PetrFida s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní vybavenost

Léto 2022 - Štěpán Nekvinda se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Přijeli jsme na toto unikátní místo ve Veselíčku s partou přátel z celé republiky s cílem teambuildingu. Měli jsme naprostý komfort, spoustu prostoru a navíc i možnost vzít sebou našeho pejska. Nelze nic jiného než chválit přístup majitele, samotný dům, zahradu s krytým prostorem pro grilování, vybavenost, čistotu a útulnost, ale také samotné umístění v klidné oblasti s možností navštívit místní hostinec s orchestriónem či si projet okolí Žďáru na kole. Bylo zkrátka co dělat pro ty, kteří chtěli poznávat, ale i pro ty, kteří si přáli zůstat v pohodní domu u stolních a PS her, schovaní před deštěm. Máme i nějakou tu zkušenost z hotelnictví, proto vždy hledáme, co se dá zlepšit, ale tady se zdál tento úkol téměř nemožný. Naprosto top od začátku do konce! Děkujeme!

Léto 2022 - Imzadi se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Skvělé ubytování, dům je dobře vybavený, čistý, prostorný, spousta místa na sezení v kuchyni, obývací části, i stodole. Z vybavení jsme ocenili zejména myčku, pračka se také hodí. Při příjezdu nás čekal i dárek na přivítanou :-) Domluva s majitelem byla bezproblémová. V místě nakonec byl i malý krámek s potravinami, ačkoli je na mapách vedený jako sport. V okolí je spousta tras na procházky a do města není daleko i bez auta. Dovolenou jsme si tu moc užili!

Léto 2022 - Hanka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dnes jsme se vrátili plní dojmu z báječného prodlouženého víkendu. Ubytování je ještě lepší než na fotkách. Pohodlné postele, příjemné a vkusné vybavení, je zde myšleno opravdu na vše. Úžasné ticho a mír, malebné výhledy do krajiny a krásné výlety do okolí. Mezi další plusy oblasti patří, že jste v přírodě plné lesů a přitom kousek od města Žďáru n.S. s mnoho možnostmi vyžití - cyklostezky, UNESCO, muzeum, koupání a sportovní hřiště všeho druhu. Sympatický pan majitel, na kterém je vidět, že je to jeho srdcový projekt. Autem skvěle dostupné, část rodiny jela vlakem - jen jeden krátký přestup z Prahy i Brna. Už se těšíme na příští pobyt, který jsme rovnou naplánovali.

Léto 2022 - Vlastik se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše skvěle připraveno a předáno. Nově zrekonstruovaný objekt výborně a vkusně vybaven, parkování za bránou. Vše čisté a příjemné.
K dispozici gril, který byl denně využit, děti využily hry i netflix. Ideální poloha chalupy na výlety do okolí na kolech.
Super týden.

Léto 2022 - Zdena Švorcová a spol. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chtěli bychom všem vřele doporučit ubytování ve Veselíčku,které bylo ještě umocněné poznáváním krás Vysočiny na kole. Dům skvěle a vkusně vybavený, v klidné lokalitě, příjemné večerní posezení a grilování ve stodole, kvalitní a nové lůžkoviny.
Výhodou parkování aut u domu za bránou.
Skvělá komunikace s majitelem Michaelem, pohodový sympaťák, vše bylo na pobyt připraveno k naší velké spokojenosti!!!
V hospůdce ve Veselíčku jsme také měli možnost poslechnout funkční hrající orchestrion.
Děkujeme za krásný týden, nechtělo se nám ani domů!!!
skupina z Podkrkonoší

Jaro 2022 - Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme nadšeni přístupem majitele, který nám ve všech našich požadavcích vyšel maximálně vstříc. I v ostatních ohledech jsme byli nadmíru spokojeni, ať už šlo o vybavení chalupy, čistotu v objektu, o možnost posezení ve stodole, zkrátka se vším. Rádi se sem ještě někdy vrátíme. Moc doporučujeme všem, kteří se chystají na Vysočinu.

Zima 2022 - Katka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše v pořádku, určitě doporučujeme =).

Zima 2021 - Hana se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chalupě ve Veselíčku se nám moc líbilo, všude bylo velice čisto. Majitel byl velice vstřícný a seriózní, ocenili jsme Netflix. Komunikace výborná a ve všem nám vyšel vstříc. Předání klíčů proběhlo do 10 min.
Manžel zejména ocenil možnost parkování auta ve stodole. Proto mohu tuto nemovitost všem vřele doporučit!

Podzim 2021 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsem byl velmi spokojen a mile mě překvapil i příjemný přístup a ochota majitele.

Podzim 2021 - Tereza U. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování ve Veselíčku jsme objevili náhodou a na poslední chvíli. Nutno podotknout, že to byla báječná volba. Veškerý servis a domluva probíhala bez komplikací a s naprostou ochotou majitele. Pobyvali jsme zde 3 rodiny s malými dětmi celý víkend, podnikali jsme výlety po okolí a večer trávili u krbu. Nakonec se nám nechtělo zpět domů. Mohu jen doporučit, určitě se vrátíme!!

Zpět na prezentaci objektu č. 13635

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz