Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa U zvědavý kozy - Osek

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa U zvědavý kozy - Osek   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 10397

Chalupa U zvědavý kozy - Osek

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Bylo to super, krásná chalupa, čistá, nová, sympatický pan majitel. Určitě se rádi vrátíme.

Podzim 2023 - Bára Košíková s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
s ubytováním jsme byli velice spokojeni, majitel velmi milý a vstřícný, slušné jednání. dům velmi prostorný a ideální pro rodiny s dětmi, vybaveno dětským nábytkem, nádobím i hračkami. venkovní hřiště je také super.

Podzim 2023 - Radim Michl s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní chalupa v ideální lokalitě. Vybavení, čistota, zahrada, komunikace s majitelem, všechno na jedničku. Mohu všem jen doporučit.

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásný domeček, čistý a dobře vybavený, vhodné pro děti. Majitel super a prostředí úžasný. Za nás 10 z 10. :) Po domluvě s majitelem se lze podívat a nakrmit zvířátka.

Léto 2023 - Daniela s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Chaloupka je krásná, čistá, s láskou opečovávaná a kuchyň vybavena skoro lépe, jak ta moje

Léto 2023 - Renata s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa nadstandardně vybavená a čistá. Domluva s majitelem výborná. Také nás vzal ke zvířátkům, což ocenili hlavně děti

Léto 2023 - Nikča s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Určitě doporučuji. Čeká vás milý a ochotný majitel. Krásný čistý domek, který je plně vybavený. Opravdu skvělý venkovní posezení, kde se dá grilovat i za většího deště… zahradní hřiště s pískovištěm udělalo dětem největší radost. Opravdu nic co bychom vytknuli. Určitě se jednou rádi vrátíme.

Léto 2023 - Zuzana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Za mě úplná spokojenost. Ubytování na jedničku za celý týden nám nic nechybělo. Vybavenost 100%. Venkovní posezení a zahrada úžasná. Ideální i s dětmi. A všechno to doplňuje úžasný a ochotný přístup pana majitele. Nebude se Vám chtít odjet.

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé, čisté a příjemné ubytování, nadstandardně vybavené. Velké plus je venkovní zastřešené posezení s krbem / grilem, na zahradě super vybavené hřiště pro děti, ping-pong, bazén, šipky. Velmi ochotný pan majitel, skvělá komunikace před příjezdem, na místě poradil výlet s kočárkem, restauraci, dětem ukazoval domácí zvířatka. Skvělá lokalita, Kost v dochozí vzdálenosti.

Léto 2023 - Deskohráči se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úplně skvělé ubytování, již jsme byli na mnoha chatách a chalupách, ale tahle jednoznačně vede. Velmi příjemný pan majitel ve vedlejším objektu, který se snaží vyjít vstříc nad rámec jeho povinností, nic nebyl problém domluvit. Vybavení chalupy je moc krásné, plně vybavená kuchyň včetně drobností jako remoska, toaster, french press, s dostatkem nádobí pro minimálně 12 lidí, naprosto bez problému jsme celý týden vařili. Pokoje a celý dům čisté, krásně uklizené. Výborné venkovní posezení s grilem, které jsme využívali opravdu každý večer. Chata je přizpůsobená dětem - dostupná postýlka, dětské židličky, dokonce nad schody je instalovaná zavírací branka proti nechtěnému útěku malých nezmarů po schodech. Sauna, bazén a ping pong taktéž naprostá paráda. Nedaleko je hrad Kost a Humprecht, přímo v Oseku perfektní restaurace na burgery a taky multifunkční hřiště na fotbal které jsme využili, plus velké dětské hřiště. Opravdu jsme byli moc spokojení, můžeme jen doporučit a určitě se budeme brzy vracet znovu !

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Komunikace a jednání s majitelem byla rychlá, skvělá, bez problémů. Chalupa nabízí vše pro pobyt více rodin či přátel v jakémkoliv ročním období. Vše čisté, připravené, nic nám nechybělo. Velká zahrada pro velké i menší děti, venkovní krb se zakrytým posezením, kde je možno posedět i v nepříznivém počasí. Byli jsme velice spokojeni a rádi se zase vrátíme. Vše naprosto super. Děkujeme.

Jaro 2023 - Jakub s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná, moderní chalupa v klidné části obce. Využito pro tatínkovský víkend a naprostá spokojenost. Děti všeho věku (1,5 - 11 let), každé si našlo to své, protože toho objekt nabízí opravdu hodně. Možnost nakrmit přátelská domácí zvířátka byla pro většinu dětí radostí. Pro dospělé praktická pergola s krbem, kde jsme vytvořili prakticky 100 % pokrmů :-) a výhledem na zahradu, a tudíž ideální přehled o potomcích. Po uspání přišla vhod relaxace ve finské sauně. Veliká výhoda je výborně vybavená kuchyně s více než dostatečným množstvím veškerého nádobí, příborů, hrnců apod. Je vidět, že majitel myslí i na nejmenší, využili jsme dětskou postýlku. O doporučení vynikajícího grilu na hradu Kosti nebudu ani do nebes vyzdvihovat, všichni jsme si pochutnali. A ty výhledy při procházkách po okolí (Trosky, Humprecht apod.), prostě paráda. Moc děkujeme, i vzhledem k příjemnému jednání s majitelem, mám dojem, že jsme tam nebyli naposledy.

Jaro 2023 - Helena s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chalupa naprosto splnila nase predstavy, je vyborne vybavena, v krasnem prostredi, pan hostitel byl mily a vstricny. Uzili jsme si velkou zahradu, venkovni posezeni a vylety v Ceskem raji. Deti byly nadsene z domacich zviratek. Radi se sem opet vratime.

Jaro 2023 - Petr s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Byli jsme s dětmi na prodlouženém víkendu v této chalupě. Celkově se nám pobyt moc líbil a nic nám nechybělo. Komunikace s majitelem byla skvělá. Těm, kterým se líbí tento typ ubytování (vše je podrobně uvedeno v prezentaci chalupy), tak určitě doporučujeme. Co se nám opravdu líbilo, tak to byl vchod že společenské místnosti rovnou na velkou zahradu a možnost se podívat na hospodářská zvířata:-)

Jaro 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zpět na prezentaci objektu č. 10397

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Český ráj

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz