Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa U Šupíků - Arnoštov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa U Šupíků - Arnoštov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13838

Chalupa U Šupíků - Arnoštov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Pavla s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná pohádková chaloupka na místě, kde lišky dávají dobrou noc :o)
V útulné chaloupce nás potěšilo veškeré základní (až nadstandardní) vybavení kuchyně, včetně automat. kávovaru, nádobí i trvanlivých potravin, takže pokud něco zapomenete, nemusíte hned sedat do auta (bez kterého se tu úplně neobejdete). Dále v chaloupce najdete knihy ke čtení, časopisy, deskové a karetní hry, i něco na malovaní :o)
Pokud se vám nebude z chaloupky chtít ven, můžete odpočívat na peci (teď v zimě to bylo naprosto úžasné, ale i v létě to bude mít jistě kouzlo), hrát ping pong, šipky, více jsme toho za pár dní ani nestihli.
Pod chaloupkou protéká potůček, přes cestu je rybník, výhled na sousedovy koně. Těšíme se, až si toho všeho užijeme jednou i v létě. Šepot lesa, zpěv ptáčků, zurkot potůčku, možná kvákání žab a cvrkot cvrčků? Kdoví :o)
Také je třeba počítat s tím, že je v těsné blízkosti vojenský újezd Boletice, do kterého je zákaz vstupu, který se nejspíš dá nějak vyřešit, ale my to na pár dní neřešili. Možností kam jít, zajet na kole, nebo popojet autem je dle vlastního výběru celá řada.
Pokud ale toužíte po ruchu a lidech, tak to není místo pro vás, nebo si musíte zajet někam dále do města, kam tedy musíte i na nákup. Přímo v Arnoštově není obchod, ani hospůdka, která by mohla někomu také chybět.
Arnoštov je pro ty, kteří hledají klid, pohodu a odpočinek od lidí. Místních "starousedlíků" je tu pár, ale velmi milých, s čímž jsme se za roky co jezdíme po různých horách a chaloupkách, ještě nesetkali.
Majitelé
pečují o svoji chaloupku opravdu s láskou. My jsme se setkali s panem majitelem, se kterým byla již předem velmi pohodová domluva, s čímkoliv se na něj můžete obrátit a bude se snažit poradit či pomoci.
Dostali jsme i malou (pro mne velmi potěšující) pozornost, ale více už prozrazovat ani nechci, protože kdo se rozhodne pro tuto pohádkovou chaloupku, určitě bude také mile překvapen a posoudí sám :o)

Zima 2023 - Jamala s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná chaloupka v krásném prostředí.Našim dětem se nejvíce líbilo na peci.Pan majitel prima člověk není co vytknout!

Podzim 2023 - Halu90 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi krásné místo s dokonalou chaloupkou. Vřele všem doporučuji. Majitel velice fajn člověk a i domluva s nim. Určitě se vrátíme.

Podzim 2023 - Martina se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Chata naprosto dokonalá. S majiteli komunikace zcela v pořádku. Lokalita chalupy záleží, kdo co od pobytu čeká a kam má namířeno na výlety.

Podzim 2023 - Libor se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Na chalupě U Šupíků jsme se spolužáky ze základky strávili nádherných pět dnů. Ocenili jsme klid, pohodlí i vybavení. Čím jsme starší, tím jsme náročnější. Proto bude skutečně těžké zajistit ubytování na naše příští setkání na jiném místě, které bude tak komfortní. Prostě chalupa je parádním místem pro odpočinek, besedování i kuchtění.

Je škoda, že nejbližší turistické stezky jsou trochu mimo, ale pro toho, kdo hledá klid a nevadí mu občas jít na procházku i po louce nebo neznačené lesní cestě (či málo používané silničce), je místo rájem na zemi.

Léto 2023 - Martin s přáteli se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná chalupa v krásném prostředí na konci světa. Chalupa citlivě a vkusně zrekonstruována, vstřícný majitel. Ten klid tam je neuvěřitelný. Rádi se někdy vrátíme.

Léto 2023 - Kája se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé místo pro dovolenou, nádherná chalupa, na samotě, perfektně vybavená, pohodlné spaní, vstřícnost majitelů k nezaplacení, velmi doporučujeme

Léto 2023 - František Roub s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S rodinou jsme zde pobyli týden s musím napsat, že neexistuje věc, která by se dala vytknout. Od komunikace s majitelem až po komfort ubytování, vše naprostá spokojenost. Do takových míst se díky nejen poloze a pohodlí, ale i díky právě celkové komunikaci a ochotě, musíte rádi vracet. A my tak také rádi v budoucnu uděláme!! Toto ubytování můžeme vřele doporučit.

Léto 2023 - Honzik s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Nadstandartni komunikace. Fotky odpovidaly realite. Pěkně nachystané jak vevnitř tak venku. Čisto. Postel v nejmensim pokojicku je trochu mensi - idealni pro mlade a zamilovane;)) Klidna lokalita, coz prinasi jako důsledek, ze pokud chcete neco nakoupit, jit na jidlo, nebo na vylet, musite vzdy sednout do auta. Na kolo prima, přestoze z jedne strany je "nepristupny" vojensky prostor, stale dost peknych cest v lesich na vyradeni v okoli.

Z vybaveni nic nechybelo, ani jsme vse nestihli využít, dobre misto pro deti. HLavne supr pracka, oplocena zahrada, wifi lepsi nez ocekavana;)) Vodafone bez signalu..coz je problem asi pulky Šumavy:D

Léto 2023 - Karel se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme zde s partou kamarádů na prodloužený víkend a byli jsme naprosto spokojeni. Krásné a klidné místo, chalupa velice prostorná a čistá. Vše bylo na 100% včetně vstřícnosti pana majitele. Přeji jen samé spokojené zákazníky, jako jsme byli my.

Jaro 2023 - Marta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme zde již podruhé a určitě se ještě vrátíme. Nádherná plně vybavená chata v srdci šumavské přírody, majitelé moc příjemní vstřícní lidé. Je to srdeční záležitost.

Jaro 2023 - Tomáš s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S rodinou jsme zde strávili prodloužený víkend a moc jsme si ho užili. Krásná, velice stylově zrekonstruovaná chalupa v rustikálním stylu, která Vás zcela okouzlí. Dominantou jsou nádherná kachlová kamna s funkčním ložem, kzeré svádí k lenošení. Chalupa je maximálně vybavená a stojí na velmi klidném místě. Večer jsme si užívali to neskutečné ticho, žádná auta nebo jakýkoliv zvuk civilizace, prostě nádhera.

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa nádherná, příroda a okolí také překrásné, vše v pořádku. Moc děkujeme za vše!

Jaro 2023 - Martin s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa na klidném místě. Vybavení super, komunikace s majiteli perfektní.

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování bylo úžasné. Vše potřebné k dispozici. Příroda úchvatná.

Jaro 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc jsme si užily pobyt v krásné chalupě,všechno perfektní.

Elena s rodinou

Zima 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2023 - Jan s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Všechno bylo perfektní. Není opravdu co vytknout, naše očekávání se vyplnila na 110%. Je to velmi útulné místo se skvělou atmosférou.

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Měli jsme možnost strávit 6 dní na Šumavě. Lokalita Arnoštov je v zimním období překrásná. Chalupa je v soukromí a krásné přírodě. Ideální na vycházky. Popřípadě na známé lokality na Šumavě je vše cca do 1 hodiny autem.
Ubytování čisté a pohodlné, poskytuje veškerý komfort. Opravdu nám nic nechybělo. Komunikace s majitelem také bezproblémová.
Rádi se vrátíme a velmi doporučujeme!

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moderní, krásná a vybavená chalupa, příjemný majitel.

Zima 2022 - Martin se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Stylové ubytování, absolutní klid a možnost ubytování se psem. Kvalitní vybavení, vše je útulně a stylově zařízeno. Výborní majitelé, doporučuji!

Podzim 2022 - Nikola
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa "U Šupíků" je nádherná chaloupka v okouzlujícím prostředí Šumavy. Nachází se v naprostém klidu - ideální pro odpočinek. Chaloupka je vybavena vším potřebným, vybavení je stylové, kvalitní a velmi útulné. Pan majitel je příjemný a vstřícný. Všem doporučujeme a těšíme se snad na někdy příště :-)

Podzim 2022
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásně zařízená chalupa v klidném prostředí, která potěší, jak rodiny s dětmi, tak i partu dospěláků. Vybavení chalupy je nadstandardní, velmi útulné. Mnoho možností pro děti, pěkná zahrada s dětským hřištěm a s terasou. Rádi se sem vrátíme.

Léto 2022 - Romana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Stylová chalupa na pohodovém místě bez přímých sousedů. Útulné zařízený interiér, ve které nám nic nechybělo. Okolí na procházky a v tomto období i na houby. Komunikace s majitelem byla rychlá a bezproblémová. I vzhledem k historickým souvislostem nás tato lokalita skutečně oslovila.

Léto 2022 - Petra s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupu velice doporučuji, zejména rodinám s dětmi. Nachází se v naprostém klidu, je vybavena vším, co byste mohli potřebovat. Kuchyně je naprosto bezchybná, potěší zejména kulinářské nadšence. Estetika interiéru je dotažena do detailu. Už 8 let jezdíme každý rok 6 dospělích a 4 děti plus 2 psi na chalupy po celé ČR, a musím říct, že pobyt U Šupíku byl zcela výjimečný. Majitelé jsou komunikativní a velmi ochotní. Moc děkujeme a budeme se těšit někdy příště!!!!

Léto 2022 - Martin s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
"Chalupa U Šupíků nám poskytla příjemné ubytování s dokonalým zázemím pro celou rodinu a naše přátele. Ochotní majitelé a nádherná krajina, opravdu se nám zde moc líbilo. Vřele doporučujeme".

Zima 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2022 - Helena s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa je naprosto dokonalá, není co vytknout. Je vidět, že majitelé ji zařídili primárně pro sebe, proto je zde všechno, co člověk potřebuje, navíc ve vysoké kvalitě. Okolí chalupy je krásné. S rodinou jsme si pobyt moc užili, především ping pong měl velký úspěch :) Vřele doporučuji.

Zima 2022 - Eva s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemné, moderní a přesto tradičně pojaté ubytování, čisté a vkusně zařízené... Vyhřátá pec po našem příjezdu. :) Kvalitní matrace v milých pokojíčcích, ale i na peci, jejíž výhřevnost je velkolepá :) Rádi se zase někdy vrátíme, protože prostředí je úžasné... Děkujeme!

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Bezproblémová domluva s majitelem. Super ubytování, nejlepší asi byla pec, po lyžování úžasná na odpočinek.

Zima 2022 - Lenka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupu jsme vybírali podle společenské místnosti tak, aby si každý našel své místo, což splnilo naše očekávání. Jednoduchá a prakticky vybavená kuchyň, čisté prostory, pohodlné matrace, dostatek dřeva do krbu, zateplená chalupa po našem příjezdu. Kombinace moderny s tradičními prvky dělalo toto místo originálnějším. Každý výhled z okna byl dech beroucí, nádherná příroda, klidné okolí, možnost parkování a bezproblémová dostupnost. Jako parta lidí s odlišnými zájmy jsme si každý v okolí přišel na své. Přátelský a vstřícný přístup majitelů, kteří svou práci dělají s nadšením a pro spokojenost svých hostů. Děkujeme.

Zima 2021 - Gabrielová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa, příjemný pan majitel, profesionální přístup. Veškeré vybavení nové, funkční. Stylová pec, na které se báječně odpočívá. Mohu za celou rodinu doporučit, byli jsme se vším spokojeni a přijedeme určitě znovu! Děkujeme Gabrielovi

Zpět na prezentaci objektu č. 13838

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Šumava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz