Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa u Stěnavy - Otovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa u Stěnavy - Otovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12410

Chalupa u Stěnavy - Otovice

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Hanka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
V chalupě jsme strávili velmi příjemný týden, majitelé velmi vstřícní, domluva velmi flexibilní, rychlá a jasná. Vše perfektně čisté a krásně zařízené. Chalupa má své kouzlo, je v krásném klidném prostředí. Obdivovali jsme detaily uvnitř chalupy i s citem udržovanou zahradu. Nic nám nechybělo a vřele doporučujeme všem, kteří mají rádi klid a přírodu. Na výlety do skal je to blízko, do Broumova taky. Všem se dobře spalo :-)

Léto 2023 - Roman s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super lokalita a velice příjemní majitelé jednou se rádi vrátime.

Jaro 2023 - Jacek s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Piękna, zadbana, przestronna i klimatyczna chata z połowy XIX wieku. Wspaniały salon jadalny z kuchnią w którym przyjemnie spędza się czas. Pomimo zachowania rustykalnego stylu w chacie nie brakuje współczesnych udogodnień (kuchnia elektryczna, czajnik, kaloryfery, pralka, zmywarka, TV, WiFi). Ogrzewanie w majówkę wystarczające, a dla zmarzluchów jest nawet sauna. Lokalizacja z dala od miasta, blisko natomiast do przejścia granicznego, knajpy przygranicznej i do ścieżki rowerowej w stronę Broumova. Właściciele to sympatyczna para z którą idzie się we wszystkim dogadać. Byliśmy w Otowicach 3-pokoleniową rodziną i wszystkim bardzo się podobało.

Podzim 2022 - Petr a přátelé s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná, dobře vybavená chalupa s duší za rozumnou cenu. I v chladnějším podzimu bez problému s vytápěním, sociální vybavení v dostatečném počtu. Rádi se vrátíme

Léto 2022 - Milan Helešic se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi krásné stylové selské stavení, skvěle vybavené. Děkujeme majitelce za velmi slušné, příjemné zacházení a zvláště za přivítací dárek k 50. výročí naší staré trampské osady.

Léto 2022 - Jan Morávek s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná stylová chalupa, dobře vybavená, velmi ochotní majitelé. Vhodné pro rodiny s dětmi - pískoviště, hřiště, ohniště, stolní hry. Funkční Wi-Fi. Velice doporučujeme, sami se nejspíš také sem ještě vrátíme.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme nadšeni ze zahrady, klidu, krásně se tu spalo. Ve vybavení nám nic nechybělo. Dostatek pohodlí a soukromí pro 3 rodiny s dětmi. Ocenili jsme i dostatek horké vody a větší počet wc i sprch. S majiteli byla skvělá domluva, byli vstřícní. V okolí je spousta výletních cílů (za týden jsme nestihli vše), doporučujeme přírodní koupaliště KOUPÁLO Janovičky.

Léto 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Chalupa krásná, 19. století, masivní zdi - dýchne na vás historie. V okolí dostupné vše, co si může člověk přát (příroda, památky, koupání, klid a ticho, 2 restaurace přímo v obci, cyklostezka/in-line dráha od chalupy až do Broumova....) Majitelé velmi příjemní a vstřícní. Pro rodinnou dovolenou nebo pro partu přátel, jako my, ideální volba.

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Klidné prostředí, prostor, zahrada. Milí a vstřícní majitelé.

Léto 2021 - Zuzana T. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná starobylá chalupa na samém okraji přírody se stylově zařízenou kuchyní a společenskou místností. Příjemné pokojíky, výborné zázemí pro děti (pískoviště, kuželky, zahrada, ohniště...). Na rodinnou dovolenou ideální volba. Majitelka objektu moc příjemná, dobrá komunikace. Výlety po okolí dostupné cca 30 minut jízdy autem.

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásné romantické prostředí, zahrada, pískoviště, ohniště, hřiště, sauna, stará chalupa. Typická architektura Broumovska. Při pohledu na krásné starožitné a přesto funkční vybavení člověka jímá nostalgie. Výborné prostředí a zařízení pro děti. Hned od chalupy vede cykloztezka do Broumova.
V zadní neobytné části směrem k ohništi při bouřce trochu zatékalo.

Zpět na prezentaci objektu č. 12410

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz