Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa u Šnajdrů pod Javorníkem - Lhota nad Rohanovem

Hodnocení a recenze objektu č. 16316

Chalupa u Šnajdrů pod Javorníkem - Lhota nad Rohanovem

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Jitka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximální spokojenost: komunikace s majitelkou, velmi milá, vstřícná, ochotná, vybavení chalupy víc než super komfort, velké plus 2 koupelny a 2 wc, využití pračky, myčky. krásné prostředí. Skvělé taky vyžití děcek na zahradě, posezení pod pergolou. Byli jsme s kamarády ze Slovenska a byli také max. spokojení. Moc děkujeme za všechno :-) Ať se daří!

Léto 2023 - Petr s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi příjemná chalupa, kde jsme strávili společně (dvě rodiny s dětmi) letní dovolenou. Každá rodina měla svojí koupelnu, děti měly vyžití na zahradě. Jídlo jsme vařili v dobře vybavené kuchyni, po okolí jsme chodili na výlety v krásné přírodě. S paní majitelkou dobrá domluva, vše klaplo na výbornou. Děkujeme :-).

Léto 2023 - Petr s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasné ubytování na krásném místě. Byli jsme zde s rodinou a psem a mám jen slova chvály. Velice vstřícní a ochotní majitelé, kteří rádi poradí a dají doporučení. Chalupa je skvěle vybavena a nic nám tu nechybělo. Určitě rádi zase přijedeme.

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Paní majitelka je nesmírně milá, příjemná a vstřícná. Vybavení chalupy super, v kuchyni veškeré nádobí a ve velkém množství. Byly jsme skupina holek s dětmi a naprostá spokojenost. Krásný nábytek, 2 koupelny i wc. Možnost pozesení venku,trampolina, oploceny pozemek. Pěší dostupnost do obce Javorník a na Klostermannovu rozhledu. Můžeme jen doporučit!

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Na silvestra nás přijelo sedm a jeden pětiletý prcek. Na chalupě bylo všechno vybavení, co jsme potřebovali včetně myčky na nádobí. Prcek se mohl vyřádit venku na trampolíně. Velkou výhodou jsou taky dvě koupelny a dvě oddělené WC. Rozhodně doporučuju!

Zima 2023 - Milena s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli nadmíru spokojeni.Chalupa se nachází na krásném místě s nádherným výhledem do krajiny a s možností výletování, houbaření,koupání a lyžování. Je čistá,útulná,plně vybavená.Na zahradě jsou krásné hrací prvky pro děti.Majitelka je velice ochotná a milá. Všem vřele doporučuji, zažili jsme zde s rodinou ,,Pohádkovou dovolenou na Pohádkovém místě."

Zima 2023 - Martin
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Na chalupě jsme byli s partou 9 kamarádů na prodloužený víkend na běžky. Chalupa je prostorná, má veškeré vybavení (více, než je obvyklé). Bezvadné společné prostory - velký kuchyňský stůl a v obývacím pokoji parádní pohovka, kam se vejdou všichni. Výhled i okolí chalupy je super! Na nejprofláklejší běžkařské trasy max. 20 minut autem. Skutečně nám tam nic nechybělo a rozhodně se chceme vracet pravidelně.

Léto 2022 - Monika Brejchová
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemné ubytování, kompletní vybavení kuchyně, vše dokonale čisté a luxusní matrace. Byli jsme zde ubytování ještě s jedním starším párem, ale na své si určitě přijdou i rodiny s dětmi. Oceňujeme především klid, možnost výletů v nedalekém okolí či procházku v nádherném lese. Komunikace s majitelkou na jedničku.

Léto 2022 - Andrea S. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pohádkové prostředí, klid a nádherný les jen přes cestu. Děti si dovolenou moc užily. Chaloupka je útulná, čistá a vhodná i pro menší ratolesti. Velké plus dávám za fotbálek a vyžití na zahradě, mohli jsme si dát v klidu kafe, a to se na mateřské cení! Komunikace s majitelkou skvělá, doporučila i výlety. V zimě opět přijedeme a vyzkoušíme i možnost lyžování! :-)

Podzim 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělá komunikace s majitelkou či její maminkou :-) chalupa max.vybavená, čisto. Krásný výhled a super vyžití pro děcka. Těšíme se na letní pobyt v roce 2023.

Léto 2022 - Kristýna s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasné prostředí pro rodiny s dětmi. Dostupnost výletů. Ale zároveň ideální prostředí, když chce člověk prostě jednom vypnout a odpočívat.

Léto 2022 - Andrea Žitníková s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé místo pro rodiny s dětmi, spoustu vybavení pro děti venku na zahradě i uvnitř. Dobré výchozí místo na výlety a v zimě na lyžování. Krásné klidné prostředí a ubytování! Moc doporučuji!

Léto 2022 - Markéta s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé zázemí pro malé i větší děti - skluzavka, houpačky, pískoviště, trampolína. Les na procházky několik minut od chalupy, v létě plno borůvek a ostružin. Chalupa si udržuje svoje kouzlo, ale zároveň je moderně vybavená, každá rodina měla svoje soukromí.
Před několika lety jsme zde byli jako parta bezdětných kamarádů v zimě. Lyžařský areál Zadov je v dobré dojezdové vzdálenosti. Na oběd jsme si udělali procházku do Javorníku.

Zpět na prezentaci objektu č. 16316

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Šumava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz