Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa u pastviny - Hliněný Újezd

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa u pastviny - Hliněný Újezd   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12390

Chalupa u pastviny - Hliněný Újezd

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Monika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naše nedávná rodinná dovolená na chalupě byla prostě úžasná! Vydali jsme se na víkendový útěk do přírody a naše očekávání byla překonána. Chalupa, kterou jsme měli pronajatou, byla naprosto fantastická.

Co nás na chalupě opravdu nadchlo, byl klid a pohoda. Měli jsme možnost úplně se odpojit od každodenního shonu a prostě relaxovat. Okolní příroda byla nádherná, autem nebylo nic daleko a stále jsme nenavštívili vše. Když se nám nikam jet nechtělo, zůstali jsme na oplocené zahrádce a relaxovali.I naši pejsci si užívali prostor k běhání.

Vybavení chalupy nás opravdu mile překvapilo. Bylo nadstandardní a splnilo všechny naše potřeby. Kuchyň byla plně vybavena, nechybělo vůbec nic.

Přístup majitelů byl také naprosto fantastický a vstřícný. Vždy byl k dispozici, pokud jsme potřebovali cokoli vyřešit, a udělal maximum pro to, abychom se cítili jako doma.

Celkově jsme si na chalupě užili báječnou rodinnou dovolenou a určitě bychom se sem rádi vrátili. Vůbec se nám nechtělo domů.
Doporučuji tuto chalupu každému, kdo hledá klidné a relaxační místo k odpočinku od každodenního stresu. Děkujeme majiteli za skvělý pobyt!

Podzim 2023 - Lucie Novakova se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice krásný pobyt , v klidném a tichém prostředí, které vás dobije krásnou energií.

Podzim 2023 - Milan v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Užili jsme si náš krátký pobyt v Hliněném Újezdu. Nejvíce ze všeho nás nadchla zahrada s výhledem na pasoucí se krávy. Chalupa poskytuje pohodlné zázemí pro výlety po bližším i vzdálenějším okolí : Rabí, Horažďovice, Velhartice, Sušice atd. Doporučuji.

Léto 2023 - Tom v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné a prostorné ubytování s výhledem na krávy. Kvůli počasí jsme si bohužel neužili prostornou zahradu, o to více jsme ocenili krb, který vytvoří uvnitř nádhernou atmosféru. Okolí je vhodné na výlety a běhání.

Podzim 2023 - Iva s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa v klidné lokalitě. Vybavená, útulná,čistá ,pohodlná . Zahrada taky super. Oplocená zahrada, která je vkusně udržovaná a přitom se nemusíte bát že by tam něco zničil pes. Velmi krásné ubytování, kouzelná příroda. Majitelé velmi vstřícní a milí.
Nechtělo se nám vůbec odjíždět.

Léto 2023 - Martina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Skvělá komunikace s paní majitelkou. Chalupu jsme přebírali i opouštěli sami za pomoci trezoru s klíčem na kód, což bylo velmi pohodlně zařízeno a vymyšleno. Chalupa na krásném místě. Nejvíce oceňujeme zahradu, na které jsme trávili celou dovolenou. Zahrada členitá s různou možností posezení a výhledem na pastviny s krávami a telátky. Pastvina je veliká a krávy občas zavítají až k plotu. Posezení pod pergolou velice příjemné v parných dnech. Krásné výlety do okolí na hrady i do přírody. Nejvíce se nám líbilo cachtání v řece Vydře u Hradlového mostu. Dále doporučujeme koupání na koupališti v Sušici. V okolních Horažďovicích jsou veškeré možnosti nákupu a je to jen 5 minut. Zase někdy zavítáme.

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krajina nádherná , až na to počasí , kdy nám 3 dny propršely jsme byli moc spokojeni. Vřele doporučuji

Léto 2023 - Anna se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc se nám tam líbilo, i za deště jsme mohli sedět venku na terase. Zahrada je nádherná a i při více lidí si může každý najít své zákoutí a užít si klidu a pohody.

Léto 2023 - Zuzana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná dovolená v krásné chalupě a úžasné okolí.Chalupa je skvěle vybavena,není absolutně co vytkout.Komunikace s paní majitelkou také skvělá.Když jsme nebyli zrovna na výletě,tak jsme trávili čas v zahradě a pod pergolou.Každý podvečer jsme se toulali po okolí po polích,v lese,na loukách.... prostě nádhera.Byli jsme maximálně spokojeni jak my,tak naši psi.

Jaro 2023 - Helena
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Neskutečně krásné ubytování, Paní majitelka velice ochotná a příjemná. Vše bylo v pořádku, nádherná krajina!!! Určitě přijedeme zas

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa v klidné lokalitě, byli jsme moc spokojeni. Skvělá domluva s paní majitelkou.

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme moc spokojeni.Majiteka nám vyšla vždy vstříc.Ubytovani skvělé.

Podzim 2022 - Lucie Horníková se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto krásná chaloupka, kde najdete všechno co potřebujete. Nejenže je plně vybavená ale najdete tu i spoustu klidu k relaxaci a odpočinku. Nádherná zahrádka poskytuje plné soukromí ze všech stran a jediní sousedé, které uvidíte jsou kravičky, které se občas přijdou podívat k plotu :) Je to strategické místo na výlety ať už pěší nebo cyklo na Šumavu.
Ještě jednou velice děkuji paní majitelce za pečlivost a ochotu.

Léto 2022 - Pavlína s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Toto ubytování mohu jen doporučit, klidná lokalita, dobrá poloha jako výchozí bod pro výlety jak na Šumavu, tak na Strakonicko. Oplocená zahrada, která je vkusně udržovaná a přitom se nemusíte bát že by tam něco zničil pes nebo děti. To samé dům, zařízen účelně, všude dlažby, takže se dobře udržuje i s psím návštěvníkem. Kravičky za plotem zahrady nemají chybu, pastvina je obrovská takže se občas zajdou podívat k plotu, a za chvíli jdou zase dál, není žádný zápach ani mouchy, jak už to tak někdy bývá. Komunikace s paní majitelkou bezkonkurenční, takových lidí je dnes už málo.

Léto 2022 - Tomáš s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Pěkná chalupa v klidné lokalitě. Líbilo se nám krásné posezení a oplocené zahadě, a také místní pojízdná prodejna byla zajímavá atrakce. Doporučujeme navštívit jelení výběh na Kvildě a vlčí výběh v Srní.

Léto 2022 - jimi s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Skvěle vybavená chalupa ve které nic nechybí. Nejenže má všechny potřebné domácí spotřebiče, ale i pračku, myčku nádobí a sušičku, což není v podobných chalupách na pronájem obvyklé. Navíc byly k dispozici ručníky i prací a mycí prostředky. S majitelkou byla skvělá domluva, vyšla vstříc našim potřebám. Díky své poloze v malé vesničce je zde dokonalý klid a perfektní relaxace a naši dva psi si užili oplocené zahrady. Doporučuji.

Jaro 2022 - Zora Vitková (hodnocení vložil majitel) s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Oáza klidu a ticha v krásné zahradě. Uvnitř chalupy velmi příjemně i za velkého horka. Rovněž na zahradě ve stínu, několik sezení a ležení. Paní domácí komunikuje obratem, posílá přesné pokyny, je skvělé, že jsme se mohli sami ubytovat i pozdě v noci díky schránce na kód. Chalupa nabízí veškeré pohodlí, po bouřce jsme využili i sušičku prádla. Dobře vybavená kuchň, skvělé pánve na steaky. Čisto a útulno. Velmi pohodlné pro pobyt se psem, hned přes ulici louka, kde se dá pustit navolno.Pak pěšínkou kolem kříže nahoru, a doleva podél lesa, otevře se výhled na hrad Rabí. Nádherné okolí.

Jaro 2022 - Květa Kasíková s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na krásné chalupě u pastviny jsme s rodinou slavili zlatou svatbu mých rodičů. Byli jsme opravdu maximálně spokojeni, útulná chalupa poskytuje vše, co jsme hledali - klid,soukromí a domácí pohodlí, které bychom v rušnych turistických centrech nenašli. Nádherná odpočinková zahrada poskytuje krásně prostředí jak pro relaxaci v houpací sítí nebo na lehátku ve stínu třešně, tak prostor pro bezpečné hry nejmladších hostů. Děti byly nadšené návštěvou kočičích kamarádů i roztomilých telátek hned za plotem zahrady. Na mobily si ani nevzpomnely.
Vřelé díky patří velmi milé paní majitelce, díky které jsme se v chaloupce cítili jako doma. Útulnost, stoprocentní čistota, relax a velmi vstřícné jednání. Opravdu doporučujeme a velmi děkujeme.

Zpět na prezentaci objektu č. 12390

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Šumava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz