Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa u Oloucha - Slatina nad Úpou

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa u Oloucha - Slatina nad Úpou   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12461

Chalupa u Oloucha - Slatina nad Úpou

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Pavel Starinský s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Opravdu přímo špičková chalupa , perfektní poloha , perfektní výbava chalupy , perfektní čistota , nic nám nechybělo , všude kousek na výlety - jako první samozřejmě BABIČČINO ÚDOLÍ , ADRŠPACHY , ZOO DVŮR KRÁLOVÉ , KUKS(hospital) , ten jsme nestihli ( určitě příště ) , a mnoho dalšího , ale bylo třeba si taky užít chalupu ( grilování , prostě jen tak polenošit a posedět ) , která opravdu neměla sebemenší chybu , jen blázen by se sem nevrátil znovu !!! Děkujeme za velice vynikající komunikaci s majiteli , kteří jsou úžasní , na jejich doporučení jsme navštívili vynikající hospůdku tzv. KURNÍK v Mečově , kde je výborné pivo , taky občerstvení a hlavně je to velice příjemná procházka od chalupy , cca 1,5 km. A taky je výborná restaurace U DIVADLA nad cukrárnou v nedaleké obci ČERVENÝ KOSTELEC , kde jsme si zašli na jídlo , bylo výborné. Můžeme jen doporučit. Prostě jen samá chvála na všechno . Byli jsme u Vás od 12.8 - 19.8.2023 a vyšlo nám i počasí. Zdravíme manželé Špulákovy a za všechno ještě jednou moc a moc děkujeme !!!

Léto 2023 - Klára s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Trávili jsme zde dovolenou s rodinnou již podruhé. Opět jsme byli maximálně spokojeni. Majitelé velice příjemní a milí lidé, komunikace bezproblémová. Chaloupka nádherná, čistá, skvěle vybavena. Zahrada obrovská, bezvadná pro děti. Okolí Slatiny také krásné, líbilo se nám v Broumovských skalách, doporučujeme.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa byla naprosto skvělá a dostatečně vybavená. Majitelé moc příjemný a vstřícný. V blízkém okolí spousty výletů, opravdu báječná dovolená. Kdo chce na nějaké krásné, klidné místo, tak chalupa u Oloucha je jasná volba. Pro nás to byla jedna z nejkrásnějších dovolených. Všem vřele doporučujeme.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krasne a klidne autenticke misto s atmosférou. Moc hezka a opravena chalupa, spousta moznosti pro deti-velka zahrada, hracky, piskoviste, houpacka. Opravdove misto pro relax. Majitele vstricni a velmi prijemni.

Léto 2023 - zdenda v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasná dovolená, velmi příjemní majitelé , chata ve vzorném pořádku , příjemné prostředí. byli jsme velmi spokojení. Můžeme vřele doporučit.
Děkujeme

Podzim 2022 - Radim Habartík s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chalupě jsme pobývali během podzimních prázdin na konci října 2022. Komunikace s majiteli bezproblémová a příjemná, pan majitel i dětem znovu nainstaloval na zahradě houpačku. Chalupa je na pěkném a pro děti bezpečném místě s velkou zahradou. Čistá, dobře vybavená, blízko spousta cílů pro výlety, můžeme jen doporučit.

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Určitě doporučujeme. Skvělí majitelé, místo úžasné, klid, okoli je nádherné. Sama chaloupka je mooc pekna, čistá, vybavená. Posezení venku je taky super. V létě se muze použít gril.

Léto 2022 - Veronika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné místo pro dovolenou. Chaloupka, jako z pohádky s veškerým vybavením. Venku gril, lehátka, houpačka pro děti, posezení a malé pískoviště. Okolí je skvělé, spousta míst na výlety, cyklistické trasy podél řeky v lese, které jsou vhodné i pro malé děti. Dovolenou jsme si velmi užili a rádi se vrátíme. Děkujeme majitelům za krásnou dovolenou.

Léto 2022 - MV s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná chaloupka v krásném místě. Pohodoví a milí majitelé.Vše bylo v naprostém pořádku,nic nám nechybělo.d

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Spokojeni jsme byli velice. Nádherné klidné místo. Chaloupka čistá, útulná, dostatek soukromí, nádherná zahrada, krb, pro děti pískoviště, houpačky, plno místa na běhání. Majitelé příjemní, ochotní a sousedé milí, přátelští. Za chalupou nádherná příroda na vycházky i na kolo. Příští rok se chceme vrátit znova.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné místo pro letní dovolenou. Chaloupka jako z pohádky s veškerým vybavením. Venku nechybí gril, lehátka, houpačka pro děti, posezení a malé pískoviště. Příjemný je i sad,kde je příjemný stín a dalo se tam být s dekou během slunečných dní i s malým miminkem...;) okolí je skvělé, spousta míst na výlety. Vesnice je velmi klidná. Pobyt byl příjemný!

Léto 2022 - OlgaB s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vkusně a nově zařízeno. Chalupa měla vše, co jsme k pobytu potřebovali, nic nechybělo.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 84%
Příjemní majitelé, velká zahrada, hezky zrekonstruovaná chalupa.
Ocenila bych nějakou houpací síť nebo lehátko venku a lepší venkovní zázemí pro děti.

Léto 2021 - M s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc milí lidé, útulná chalupa, nádherné okolí.

Léto 2021 - M s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc milí lidé, útulná chalupa, nádherné okolí.

Léto 2021 - Lenka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Moc pěkná chalupa po rekonstrukci. Strávili jsme zde pohodlně týdenní dovolenou s velkým i malými dětmi. Majitelé jsou velmi sympatičtí a ochotní.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto - s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Stará chalupa s duší, citlivá rekonstrukce, ideální místo pro odpočinek na vesnici. Ocenili jsme zahradu, kde se mohl syn vyřádit.

Zpět na prezentaci objektu č. 12461

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz