Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa U Mohelky - Letařovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa U Mohelky - Letařovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14337

Chalupa U Mohelky - Letařovice

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Jan se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné místo s úžasnou přírodou v okolí, skvělá komunikace s p. majitelkou. Strávili jsme na chalupě víkend s přáteli a vše vyšlo na jedničku. Doporučuji všemi deseti!

Zima 2024 - Matej se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Nadmieru spokojny. Klud , ticho a krasna priroda na skok od Prahy. Urcite sa radi vratime.
Pozdravuje Matej a kamaráti ????

Zima 2023 - Monika
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa je na velice dobrém klidném, tichém místě bez signálu na internet, absolutní klid a pohoda. Vnitřek je krásný , čistý a útulný jak pro děti tak pro čtyřnohé mazlíčky.Velice se nám tady líbilo. A paní majitelka je velice milá a vstřícná na všem jsme se domluvili. Doporučuji všem je to místo kde si odpočinete a užijete přírodu a procházky.

Podzim 2023 - Katka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
S pobytem jsme byli moc spokojeni. Byli jsme zde v partě 4 rodin s malými dětmi. Chlupa disponuje velkým množství hraček. Koupelny jsou nové, moderní. Vytápění zvládly kamna a přímotopy. Kuchyňka je menší, ale dostatečně vybavená i na společné vaření pro tolik lidí. Před chalupou je rozestavený objekt, který nám posloužil na hraní dětí venku když bylo deštivo.

Léto 2023 - Michal s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Chalupa je v nádherném místě, stranou od silnice, o samotě, kde máte absolutní klid a nemusíte mít starost o své děti. U chalupy je spousta vyžití pro malé i větší děti, spousta posezení pro dospělé ať už jen s kávou na čerstvém vzduchu nebo večer u pečení buřtů. Velmi jsme si zde pobyt užili a dosytosti si odpočali. V noci je tu absolutní tma, takže máte jedinečný pohled na hvězdné nebe, což jsem velmi ocenil i jako amatérský fotograf. S paní majitelkou se úplně skvěle komunikuje. byli jsme tu s naší širší rodinou a všichni jsme odjížděli velmi spokojeni. Mohu jen a jen doporučit a ještě jednou děkujeme.

Léto 2023 - Vlastík se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa na úžasném místě. Veškeré potřebné vybavení, k dispozici spousta dřeva a les, co by kamenem dohodil. Domluva s velmi vstřícnou paní majitelkou bez jakýchkoliv problémů. Spousta hraček a vyžití pro děti. Chalupu jsme si vybrali i vzhledem k velké společenské místnosti a byli jsme maximálně spokojeni. Škoda jen, že vzhledem k počasí jsme moc nevyužili malebné venkovní posezení.

Jaro 2023 - J.K. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvele a klidne misto s perfektnim vyhledem. Starost od pani majitelky byla uzasna a vse probehlo bezvadne! Krasne ubytovani a nove koupelny a loznice. Stylove zarizene. Dekujeme a pristi rok se radi vratime. Vsem doporucuji.

Jaro 2023 - Standa O. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Zažili jsme zde krásný prodloužený víkend s přáteli a kupou našich dětí. Přístup velice sympatické a milé paní majitelky byl maximálně vstřícný, vzájemná domluva byla perfektní. Paní majitelka nám doporučila tipy na výlety i stravování v okolí a byla i po celou dobu pobytu k dispozici na telefonu.
Chalupa přesně odpovídá popisu a fotografiím. Umístění na samotě mezi loukami a lesy bylo ideálním odpočinkem od ruchu velkoměsta. To, že v chalupě (záměrně) není Wi-Fi jsme také vyhodnotili jako pozitivum, které umocnilo odpočinkový rozměr pobytu v přírodě. Nakonec i děti, které tuto "neobvyklou skutečnost" zpočátku nesly nelibě a nedovedly si pár dní bez virtuálního světa dost dobře představit, to nakonec bez problémů zvládly a krásně se venku vyřádily při sportu a objevování přírody..
Velice také oceňujeme množství dřeva, které bylo k dispozici jak pro opékání buřtů, tak pro topení v krbových kamnech v obývací společenské místnosti.
Moc děkujeme a rozhodně doporučujeme!

Jaro 2023 - Jiří Saneistr s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximální spokojenost, zdůrazňuji milý přístup paní majitelky!

Zima 2023 - Petr s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa je na příjemné samotě, obehnaná loukami a v těsné blízkosti lesů. Dokážu si představit, že v každém ročním období je tam radost žít - ovšem my chytli oblevu, takže všude bahno a do jara daleko, ale i tak jsme si to tam užili :-).
Zvenku nenápadná, uvnitř poměrně prostorná a především čistá. Zrekonstruované 3 koupelny, prostorné ložnice. Ceníme skutečný dostatek drogerie i dřeva na topení v krbu - ze zkušenosti víme, že to není samozřejmostí.
V neposlední řadě milá, ochotná, komunikativní, věcná a k našim vrtochům a dětem velkorysá paní majitelka. A zde doporučovaný Beranův pivovar také příjemně překvapil ;-)
Děkujeme za pěkný víkend!

Zima 2023 - Tereza se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Rozhodně můžeme doporučit, krásná chata s velmi dobře vybavenou kuchyní a čistými pokojíčky. Perfektní domluva s majitelkou, která nám vše dopodrobna ukázala a byla neustále k dispozici na WhatsAppu. Také oceňujeme transparentní platbu za energie. Pro větší partu je skvělá společenská místnost s kuchyní a kamny. Lokalita byla parádní i v zimě, nádherné to tady musí být i v létě.

Léto 2022 - Lucie Roman a Jayla v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa je jako z pohádky.Naprostý klid a soukromí.Krásně jsme si odpočinuli a manžel v okolních lesích nasbíral spoustu hub,takže byla k snídani několikrát smaženice.V chalupě bylo vše co je potřeba a krásně čisto.Paní majitelka velmi sympatická a ochotná.Moc děkujeme za krásnou dovolenou.

Zpět na prezentaci objektu č. 14337

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Český ráj

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz