Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa U lesa - Morávka

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa U lesa - Morávka   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15631

Chalupa U lesa - Morávka

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Michaela Kocourková se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2024 - Zuzana K. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherné místo v soukromí. Skvělá komunikace s majitelem, který nám umožnil prodloužení pobytu. Chalupa je nádherně zrekonstruovaná, čistá a plně vybavená (hyg.potřeby, kafe, koření, nádherný hrací koutek pro děti). Moc děkujem a rozhodně doporučujem.

Zima 2023 - Vítek se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme ubytovaní na SILVESTR a byli jsme nadmíru spokojení. Majitel od začátku komunikoval skvěle, byl nápomocný a nakonec nam i vytopil předem chatu. Místo je klidné, čisté a útulné. Rozhodně se vrátíme. DOPORUČUJEME! :-)

Podzim 2023 - Petra Dvořáková s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi krásně a vkusně zrekonstruovaná chalupa s vlastní zahradou, posezením a krásným výhledem na okolní kopce.
Chalupa se nachází na konci slepé cesty, je částečně obklopena lesem a to zaručuje 100% klid a soukromí. Vybavená je vším, co potřebujete (jak v kuchyni, tak například deskové hry, košíky na houby apod.), dokonce byly nachystány také ručníky, tablety do myčky, utěrky.
Příjezd k chalupě je sice do prudšího kopce, ale nic co by se nedalo zvládnout.
Komunikace s majitelem byla naprosto bezproblémová, rychlá a na pohodu.
Tuším, že jsme zde nebyli naposledy :)

Podzim 2023 - Petra s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata se nachází na konci cesty a všude kolem je absolutní klid a ticho. Příjezd k chatě je sice obtížnější, ale zvládli jsme jej v pohodě.
Nemáme co vytknout. Vybavení a čistota perfektní, moc hezká koupelna (skvělá sprcha), opravdu příjemné a tiché ložnice v podkroví.
Děkujeme za hezký víkend :).

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi příjemné místo k pobytu a citlivě rekonstruovaná chalupa k rekreaci. Vše bylo v pořádku, jednání s majiteli bylo bezproblémové. Chalupa je na krásném místě, všude je klid, příjezd k chalupě je v pohodě, vyjeli jsme bez problémů nahoru i s Fabií Combi. Vybavení chalupy je na velmi dobré úrovni včetně venkovního posezení a prostorné zahrady. Doporučuji.

Léto 2023 - Martina se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 - Petra P.
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa na krásném místě, možnost ubytování se psem. Nemělo to chybu, bylo tu parádně :)

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásně a vkusně opravená chalupa, ještě hezčí než na fotkách, s velikou zahradou pro aktivní i pasivní relaxaci - super houpací sítě. Vše bylo perfektně čisté, připravené a díky skvělé vybavenosti roubenky naprosto komfortní. Všem ubytování velice rádi doporučujeme. Je vidět, že majitelé o chalupu a okolí pečují s láskou.

Jaro 2023 - Vilém v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo v naprostém pořádku :)! Skvělé místo, skvělá komunikace s majitelem, vše potřebné k ruce, čisto a ničím nenarušený pobyt :)! Strávili jsme tam krásný romantický víkend ve dvou = ideál. Děkujeme :)

Jaro 2023 - Tomáš se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice nádherné místo, krásná chaloupka. Jednoduše samá superlativa. Můžu jen doporučit

Jaro 2023 - VP s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Majitelé velice milí a vstřícní, chalupa a její okolí nádhera. Náročnější příjezd k chalupě, ale stojí za to:-)

Jaro 2023 - Ondřej se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupu bych doporučil úplně všem. U hodnocení lokality jsem chtěl ubrat jednu hvězdu za strmou příjezdovou cestu, ale nemůžu. Autem to zvládnete úplně v klidu a ta chalupa si to prostě nezaslouží, protože je to naopak výhodou, jelikož vás nikdo nebude rušit a výhled je prostě dělo. Vybavení je na stoprocentní úrovni a co se týče majitele, tak s lepším a pohodovějším přístupem se snad nikde jinde nesetkáte a toho si velice cením a ještě jednou bych mu tímto chtěl poděkovat.

Jaro 2023 - Bára s kamarády se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné, klidné místo k odpočinku. Velmi vstřícní majitelé, super komunikace. CHalupa vybavená, uklizená, čistá. SKvělý odpočinek o Velikonocích. Užili jsme si sníh i sluníčko, opékání i grilování, houpačky. Jako bonus bylo šampanské a celodenní kochání se nálety ptáčků na krmítkách. Děkujeme

Zima 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dokonalé a úžasné. Byli jsme velmi spokojení. Perfektně vybavené,na co jsme si jen vzpomněli. Děkujeme za krásný víkend na této chatě. Doporučujeme všem. Byli jsme i s 5 měsíčním miminkem,které bylo naprosto spokojené.Děkujeme majitelům za vstřícnost a milé přivítáni.

Podzim 2022 - Andrea a Aleš s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto úžasné a klidné místo. Chaloupka nabízí pohádkový výhled a ticho. Předčila naše očekávání, vybavená, útulná, čistá. Skvělý odpočinek a relax. Všem doporučujeme :)

Zima 2023 - Lenka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Malebná chaloupka s nádherným výhledem do okolí nám zajistila krásné prožití jarních prázdnin. Ocenili jsme skvělou komunikaci s majitelem, vyhřátou chalupu s veškerým potřebným vybavením. Děti si nejvíc užily elektronické šipky, u kterých trávily hodně času. A přestože bylo večer venku chladno, neodolali jsme a seděli jsme na zápraží, pozorovali hvězdy a poslouchali ticho.

Zima 2023 - Pavel v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super domluva s majitelem a strašně příjemné prostředí. Vřele doporučuji.

Zima 2023 - Adam s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Rozhodně doporučuji všem co hledají vhodné místo pro odpočinek tak trošku na samotě u lesa. Vyzdvihl bych komunikaci majitele a jeho ochotu. Chata nadstandartně vybavena, přestože původní ráz chaty byl zanechán.

Zima 2022 - Tereza se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme na chalupě krásný konec roku 2022. Úžasné místo s naprosto krásným výhledem. Zdatnější řidiči vyjedou autem až k chalupě, jinak je nutné to vzít po svých, ale cesta není žádné drama. Chalupa je výborně vybavená jak v kuchyni, tak venku. Majitelé jsou velmi milí a ochotní lidé. Pejsci v přízemí jim také nevadí, měli jsme dva. Pokud hledáte krásné místo k odpočinku, tak určitě nebudete litovat.

Podzim 2022 - Laila v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Můžeme jen vřele doporučit. Kouzelné místo, krásná chata, vyladěné vybavení, nadstandardně zařízené a vše, jak je uvedeno v popisu, tak sedí. Byli jsme spokojeni a mile překvapeni. Majitel má lidský, vřelý přístup. Rádi se tam budeme vracet.

Podzim 2022 - Lucie se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná chalupa, krásně a dostatečně vybavena, komunikace s majitelem skvělá, pán velmi ochotný, vše nám vysvětlit, dovolil nám použit jeho dřevo na gril, mohli jsme si obrat hrušky ze stromu a ještě nám doporučil fajn výlet.
U hodnocení polohy objektu jsem sice odebrala hvězdičku ale to kvůli tomu silenemu kopci

Podzim 2022 - Pavel Beregsázi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Hezký den,

celkové hodnocení na jedničku - komunikace a ochota majitele, absolutně klidné místo na kopci pod lesem (kde se dá jít na houby či projít na sjezdovku), chalupa krásná a plně vybavená. Co hodnotím jako další plus, že zde na Chalupě u Lesa i v dnešní době nemusíte myslet na povlečení, ručníky a tablety do myčky, což se v mnoha jiných chalupách stalo bohužel standardem - zde je vše k dispozici a nemusíte nic vozit. Další příjemnou pozorností je nachystaný šampus a pivo v lednici po příjezdu a dále i stojí za zmínku kávovar s kapslemi v ceně. V ceně je i dřevo jak na oheň, tak i na zátop.

Za nás super přístup i super místo a chaloupka. Doporučujeme.

Podzim 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli nadmíru spokojeni. Vše, včetně komunikace bylo naprosto perfektní. Chatu rozhodně doporučím.

Léto 2022 - Jana P. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
S ubytováním na této chalupě jsme byli maximálně spokojeni. Vše odpovídalo popisu a zveřejněným fotografiím. Komunikace s majiteli byla bezproblémová a rychlá. Vybavení chalupy i celé provedení je více než nadstandardní, a to jak vevnitř, tak i venku. Vše je ubytovaným plně k dispozici. Příjezdová cesta je krkolomnější, ale časem si řidič i auto zvyknou ... :)
Za naši rodinu se jednalo o pěkně strávený týden v krásné stylové chaloupce s úžasným okolím.

Léto 2022 - Lukáš se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice vkusně zařízená chalupa, která nám nabídla pohodlí během prodlouženého víkendu. Ceníme nejen zázemí upravených venkovních prostor, kde jsme mohli grilovat, ale i pohodlí obývacího pokoje, který nám poskytl útočiště u společenských her, když počasí nepřálo. Velkou výhodou byly hračky pro malé dítě, které s námi bylo. Ubytování vřele doporučujeme.

Léto 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Málokdy píšu hodnocení, tentokrát však musím udělat výjimku, protože vše bylo naprosto perfektní - úžasní majitelé, skvělé prostředí, nádherná chata! Rozhodně doporučuji! Snad jen příjezd na chatu je složitější - hodně prudké stoupání s kamenitou cestou. Majitelé na to však dopředu upozorňují a snaží se do budoucna o úpravu povrchu.

Léto 2022 - Jozef Šobich s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná, čistá chata v přírodě, velmi příjemní majitelé. Jen ta cesta k chatě je horší, ale na to upozorňují, takže jsme s tím počítali. Doporučujeme

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedním slovem,,balada,,moc krásná chata i prostředí a vybavení,opravdový relax a pohoda.Moc se mi tam líbilo a ráda se budu vracet.Majtele úžasní a vstřícní.Každemu doporučuji.

Léto 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt na jednicku. Samota, klid. Uzasna chalupa, vkusne zarizeno. Rozhodne doporucuji. Ocenuji pristup majitelu, vysli vstric prakticky vsem nasim pozadavkum.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Bylo tam moc fajn :). Krásné a ideální místo pro odpočinek. Rodina byla maximálně spokojena. Všem vřele doporučuji :).

Zpět na prezentaci objektu č. 15631

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Beskydy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz