Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa u Dubu - Kouty nad Desnou

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa u Dubu - Kouty nad Desnou   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13475

Chalupa u Dubu - Kouty nad Desnou

Průměrné hodnocení 86%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 65%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 85%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 90%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 90%

Jednotlivé recenze:

Zima 2021 - Marcela s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné místo, krásná chatička, příjemný pan majitel. Prostě POHODA :-)
Děkujeme! MB s rodinou

Podzim 2021 - Ilona se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 72%
+ Chalupa moc hezká, prostorná, vybavená kuchyně, krásná zahrada s posezením a zázemím pro děti.
- V patře strašně vržou podlahy, takže jít večer potichu na WC je nemožné.Nebyla vířivka a to jsme chalupu vybraly jen kvůli ní (před námi dlouho nikdo ubytovaný nebyl, tak ji nechtěli udržovat), není ani rádio a DVD jak píší. Vidlice na špekáčky take nejsou. Byl problém se studnou, to se stane, prostě blbá náhoda, ale pan spravce komunikoval hlavně s vedlejší chatou co má studnu na pozemku.Ti si vodu pouštěli podle jejich potřeby, takže když byli na výletě, u nás ani kapka celý den. Jako pro matky s hromadou dětí celkem hrůza.

Odpověď majitele: Při příjezdu se paní ptala na whirpool. Moje reakce byla taková, že noční teploty klesají k bodu mrazu, a že tedy whirpool nelze ani zapnout v takovém chladu (byl konec října). Vidlice na špekáčky na chatě jsou, stačilo se jen zaptat. Byl jsem tam každý den. Co se týče studny. Nastal problém v polovině čtyřdenního pobytu, kdy jsem paní sdělil, že bohužel máme tento problém. Čerpadlo se muselo vypínat. Ukázal jsem paní kde jej jednoduše zapne, s tím, že čerpadlo může být zapnuto max. hodinu vkuse, jinak by se spálilo. Nakoupil jsem několik balíků balené vody a paní nabízel, že mohou odjtet dříve, s tím, že jim peníze za pobyt vrátím zpět. Zůstali celý pobyt a při odjezdu jsem jim kompenzoval škodu vrácením části peněz. Ale koukám, že se zde uplatní pořekadlo "pro dobrotu na žebrotu". Nehledě na to, že paní dostala ke svému zaplacenému třídennímu pobytu jeden den zdarma. Tedy mohli přijet místo čtvrtka již ve středu. Bohužel, asi soudě dle hodnocení komunikace s majitelem, jsem byl málo velkorysý.

Zpět na prezentaci objektu č. 13475

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jeseníky

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz