Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa Sedmička - Bíluky

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa Sedmička - Bíluky   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13046

Chalupa Sedmička - Bíluky

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytovani bylo velmi hezké, čisté.

Podzim 2022 - Naďa s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná chaloupka uprostřed malé vesničky, plně vybavená kuchyňka, klidné prostředí, moc milá slečna majitelka, vše dle fotek, nachystané dřevo na otop, čisté prostředí, na nás jen docela měkké matrace, leč každému vyhovuje něco jiného. Chalupu doporučujeme, pobyt jsme si moc užili, rozhodně vhodné pro rodiny s dětmi, na zahradě bazén, který jsme již kvůli počasí nevyužili, dále super trampolína a pískoviště. Dobrá lokace pro výletování po okolí- blízko do Plzně,Sušice i na Šumavu.

Podzim 2022 - Markéta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto spokojeni, je to tam krásný, čistý, majitelé jsou úžasní a milí lidé. Navíc bazén, co víc si přát. V létě to tam musí být dokonalé. :-)

Léto 2022 - Petr se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximalni spokojenost! Vyhrivany bazen, v okoli pekne silnice na motorku, gril, mala zahrada, elektrina za dva dny neco pres stovku(6 lidi co se nesnazili setrit,ale moc nevarili). Diky

Jaro 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%

Podzim 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování bylo velmi pěkné, komunikace s majiteli výborná

Podzim 2021 - Jitka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování se nám moc líbilo, prostorné, útulné, čisté, příjemné topení dřevem. Plně vybavená kuchyně, a příjemné spaní na dobrých matracích - to je důležité! Velmi pěkné je i okolí domu, kryté stání na auto, krásný bazén (ten vzhledem k podzimnímu počasí využil jen nejotužilejší syn:-)). Drobné negativum: příkřejší schodiště do patra (nám problém nedělalo). Velmi milí a sympatičtí majitelé! Ubytování jednoznačně doporučujeme a moc děkujeme, že jsme mohli u vás pobejt :-)!
V okolí jsme navštívili Klatovy, Velhartice, Klenovou, Švihov, Žinkovy. Je co objevovat!

Jaro 2021 - Klára s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
V chaloupce jsme letos byli již potřetí, podruhé s malou dcerou. S ubytováním jsme byli pokaždé velice spokojeni, vkusně zařízeno, pěkná koupelna, vybavení je naprosto dostačující, v kuchyni nám nechybělo vůbec nic. Skvěle se tam spí, v postelích jsou kvalitní matrace. Oceňuji sítě proti hmyzu ve všech oknech, neměli jsme vůbec problém např. s komáry. Bazén je naprosto úžasný! I když jsme neměli úplně nejlepší počasí, tak byl teplý a vzhledem k tomu, že je krytý, tak bylo krásně teplo i mimo vodu. Trávili jsme tam většinu času, opravdu parádní. Pro dceru tam bylo ještě pěkné, čisté pískoviště s bábovičkami a trampolína. Ta jediná by si asi zasloužila opravu, bezpečnostní síť byla u zipu trochu roztržená. Ale na funkci to nemá až tak vliv. S majiteli byla domluva skvělá, když jsme něco potřebovali, tak nám vždycky vyhověli. Je tu k půjčení gril, sušák na prádlo, parkuje se pod přístřeškem. Tentokrát jsme nepotřebovali topit v kamnech, ale při loňské návštěvě ano, a bylo to parádní, jednoduché, dřevo bylo připravené a kamna během chvilky vyhřála celý domek. Budeme se rádi vracet, opravdu jsme tam spokojeni.

Zpět na prezentaci objektu č. 13046

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Šumava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz