Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa Rozálka - Fořt

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa Rozálka - Fořt   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 16563

Chalupa Rozálka - Fořt

Průměrné hodnocení 96%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 90%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Marcela s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Spokojenost, krásná prostorná chalupa, vybavená kuchyň.Super lokalita.Pro nás trošku nevyhovující, nastavené topení. Večer byla zima. Ve velké místnosti, se dá topit dřevem.

Zima 2024 - Eva Kurzová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chaloupka na krásném a klidném místě. Chalupa je prostorná, čistá a dostatečně vybavená. Je myšleno i na děti. Chalupa je umístěna v krátké dojezdové vzdálenosti na svahy do Černého Dolu, Jánských lázní, Pece p. Sněžkou nebo do Špindlerova Mlýna. Pokud bude málo sněhu možnost vyjížďky na kole. Velice milí a sympatičtí majitelé. Skvělá komunikace. Vřele doporučuji. ????

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemný pobyt na chatě. Strávili jsem tam Vánoce. Vše bylo skvěle přichystáno, chalupa čistá prostorná, vybavení perfektní. Vhodný pro pobyt s dětma, pro děti dětský koutek a spouaza hraček! Nemám co vytknout, mohu jenom doporučit!

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Příjemné jednání majitelů, čistota v chaloupce, vybavenost na jedničku, udržovaný interiér i venkovní prostory, určitě se rádi vrátíme třeba v zimním období. Děkujeme.

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%
Chalupa je moc hezká, ideální pro dvě rodiny, které můžou využít každá svou plně vybavenou kuchyň a koupelnu. Ty jsou moc pěkně nově zrekonstruované. V horním patře jsou 4 jednoduše vybavené ložnice. V letních dnech může být pod střechou dost parno.. hodily by se síťky proti hmyzu do oken na lepši vyvětrání objektu. Vše bylo čisté, komunikace s majitelkou výborná. Ochotně vyhověla našim prosbám o více ručníků a extra prostěradlo. Umístění chalupy je průměrné.. z jedné strany je poměrně rušná silnice, v zástavbě je více domů. Soused je docela blízko.. naštěstí jsou již vysázeny tuje pro větší soukromí. Objekt je oplocen, což bude vyhovovat rodinám s malými dětmi. My bychom uvítali větší blízkost lesa nebo přístup na louku. Jinak do turistických center - Špindl, Jánské lázně, Pec pod Sn.je to v dojezdu. Obecně jsme byli spokojeni a děkujeme majitelce!

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Sympatická a milá majitelka chalupy, která ochotně přiběhla, když jsme cokoliv potřebovali. Chalupa je velice prostorná, obě kuchyně skvěle vybavené. Děti ocenily překvapivě bohatě vybavený hrací kout a venkovní trampolínu.

Léto 2023 - Jolana H. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 84%
Chalupa i zahrada udržovány v čistotě a hezkém stavu, paní majitelka milá a vstřícná. Tím, že jsme byli jen 3, jsme po domluvě měli přístup pouze do jedné ze dvou kuchyní, možná proto v té naší chyběly utěrky, čajové lžičky a škrabka na brambory, v koupelně mýdlo na mytí rukou. Majitelka ale zajistila hned, jak jsme požádali (pobývá v sousední budově, což pro někoho může být mínus z hlediska soukromí). Jinak kuchyně i koupelna s WC hezké, nové. Místnosti na spaní v podkroví kapku zastaralé, ale na přespání toho člověk moc nepotřebuje. Kdo má lehké spaní jako já, bude mít možná problém s projíždějícími auty na silnici pod oknem, kterých projede víc, než by člověk čekal. V ložnici na opačné straně je ale klid. Z Fořtu je to autem kousek do všech turisticky atraktivních míst, jinak zde chcípl pes:), což nám nevadilo, na druhou stranu nás to tu neoslovilo. Pro děti je na zahradě trampolína a pískoviště, majitelka nám pro dceru poskytla spoustu dalších hraček. Celkově hodnotíme pozitivně, příjemný pobyt a spolehlivá, ochotná majitelka.

Zima 2023 - Marek s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemné ubytování nejen na jarní prázdniny. Několik zimních středisek v dobré dojezdové vzdálenosti. Komunikace s majitelem naprosto bez problému. Dům je hezky zrekonstruovaný a dobře zařízený. Horní pokoje jsou jednoduché a čisté. Vybavená kuchyně a obývák na večerní posezení naprosto vyhovující. Byli jsme velmi spokojeni.

Zima 2023 - Daniela se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chalupě jsme byli na víkend s kamarády. Ideální vzdálenost od Špindlerova Mlýna, kde jsme se byli kouknout na světový pohár. 25 min cesty autem. Chalupa je krásně zrekonstruovaná, čistá a perfektně vybavená. V kuchyni nic nechybí a obývák na večerní posezení je super. Stolní fotbálek jsme hodně ocenili. Majitelé jsou moc fajn lidi a je s nimi skvělá domluva!

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Byli jsme se vším spokojeni. Majitelé velmi vstřícní. Snad jen kdyby bylo dřevo do krbu nachystané suché. Museli jsme si jet koupit vlastní. Jinak vše super

Zpět na prezentaci objektu č. 16563

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krkonoše

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz