Hodnocení a recenze ubytování: Wellness chalupa pod Křížovým vrchem - Dětřichov

Hodnocení a recenze objektu č. 12590

Wellness chalupa pod Křížovým vrchem - Dětřichov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Petra se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkujeme za nádherný a skvělý jarní pobyt. Na chalupě jsme podruhé a opět super. Je zde nádherné jaro všem doporučujeme, zvlášt krásná příroda v okolí a výlety skvělé!

Jaro 2024 - Martinka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné jarní počasí doplnilo krásnou atmosféru na vaší chalupě moc děkujeme.

Zima 2024 - Leona s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dobrý den, chalupa na jedničku s hvězdičkou. Děkujeme majitelům i ochotné a milé správkyni za velmi krásný pobyt.

Zima 2024 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Vše kromě počasí na jedničku. Sníh ,už kolem chalupy nebyl ,ale to ani v Krkonoších .Na druhou stranu jsme již dlouho nehráli venkovní kuželky a petanque v únoru .Tímto děkujeme za krásné ubytování v krásné přírodě.

Zima 2024 - Radka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dobrý den a velké díky za nádherné ubytování .Počasí nám příliš nepřálo ,ale i přes nepřízen jsme si pobyt užili. Na vynikajících sjezdovkách v okolí byl ještě sníh a děti i dospělí jsme si to užili. Zbytek zachránilo ubytování se super vybavením jak pro děti tak dospělé ted chtějí děti domů sud. Určitě se na toto místo v budoucnu vrátíme!

Zima 2023 - Roman s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Tímto chceme poděkovat za nádherné ubytování .Ještě nám vyšlo počasí a byly jsme na běžky ,byla to nádhera zvlášt trasy okolo Červenohorského Sedla. Ubytování a vybavení není co vytknout .Vínečko a slivovička z vinotéky nás vždy zahřály a pak jsme to samozřejmě rozjely-sauna ,sud kulečník, fotbálek ,šipky!

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dobrý den, vše bylo nádherné včetně počasí. Krásné vyjíždky včetně lyží nádhera .Přijedeme určitě zas!

Zima 2024 - Michal s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše super!

Zima 2024 - Bohumil s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa je perfektně udržovaná, je krásná, čistá, krásně zařízená, kuchyně skvěle vybavená, dlouhý jídelní stůl , myčka nádobí , pračky, vinotéka... Po lyžích a běžkách sauna, vířivka a pak sklenička vína u krbu. Okolí chalupy výhledy na hřebeny hor ,bobování na kopci někdy i srnky po ránu naproti na kopci . Prostě vše tu bylo top a přijedeme zase, už víme co nás čeká :-).

Zima 2024 - Vojtěch se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Dobrý den, děkujeme za pobyt na vaší chalupě. Chalupa je na super místě, naproti kopec na sánkování si nejvíce užili děti ,ale i dospělí. Jezdili jsme hlavně lyžovat všude okolo Jeseníku super lyžařská střediska asi bych vyzdvihl Kouty a Červenohorské Sedlo, noční lyžování Filipovce a jsou kousek. Jako tečka ten vyhřívaný sud se saunou bomba. Samozřejmě šipky ,fotbálek a kulečník taky super ,děkujeme moc za pobyt a určitě se k vám v budoucnu vrátíme!

Zima 2023 - Roman s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé ubytování. Úžasná spolupráce s majitelem i paní, která provádí předávání. Skvělá poloha chalupy. Úžasné prostory pro kulečník ,fotbálek, prostorné pokoje, skvěle vybavená kuchyň, jídelna a společenská místnost. Lyžování v okolí naprostý top, jak velké tak i malé střediska. Samozřejmě sud pod ,kterým si zatopíte a sauna v zimním počasí super když sněží.
Naprostá spokojenost. Pobyt neměl chybu. Nám k tomu ještě přálo zimní počasí.
Zase se vrátíme. To hovoří za vše.

Zima 2023 - Vladislav s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme všichni velmi spokojeni. Objekt byl krásně čistý, útulný, pěkně vybavený, vše probíhalo bez problémů. Komunikace byla špičková- šlo krásně domluvit i vybavení pro děti (postýlky, jídelní židlička pro děti).
Chata je v krásné přírodě (samotný pozemek, okolí chaty) a také zde byly možnosti ke skvělým výletům na běžkách a hlavně lyže!
Můžeme jen doporučit! a určitě se opět vrátíme.

Zima 2023 - Lukáš se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná chata na skvělém místě. Nejkrásnější chalupa, na které jsme kdy byli. Perfektní vybavení, krásně uklizeno, teploučko .Všude blízko ,v okolí několik velkých skiareálů, město s obchody nedaleko. Sud a sauna výborné! Komunikace s majiteli velmi příjemná, vše klaplo na jedničku. Všem velmi rádi doporučujeme.

Zima 2023 - Jitka (hodnocení vložil majitel) s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkujeme za nádherné ubytování v nádherné přírodě. Ani jsme netušili kolik je v blízkosti velkých lyžařských středisek .Využili jsme Červenohorské Sedlo a Ramzovou a běžky v lese super .A ten sud se saunou na jedničku, hned objednáváme ještě březnový termín a chválíme majitele , super komunikace a správkyně velice ochotná!

Podzim 2023 - René Jaroš s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná a skvěle zařízená chata v krásné lokalitě. Skvělá komunikace s majiteli i velmi milou a ochotnou správkyní. Rádi se vrátime

Podzim 2023 - Ester se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dobrý den, na chalupě jsme s rodinou a přáteli chtěli původně strávit pouze prodloužený víkend. Nicméně tohle skvělé místo nás donutilo k prodloužení pobytu na celý týden. V ČR se ubytování na tak vysoké úrovni vidí velmi zřídka. Nejenže je chalupa krásná do naprostého detailu, ale je perfektně nadstandardně vybavena(sauna, sud, kulečník, fotbálek). Naprostý top je pak její umístění pod Křížovým vrchem, kdy pohled na jakoukoli světovou stranu byl nádherou pro naše oči. Pobyt zde v nás dlouhodobě zanechal krásný pocit z absolvované nádherné dovolené. Jsme moc vděčni, že jsme mohli těch pár úžasných dní strávit zde a již máme zarezervovaný pobyt v dalším roce!!! Moc děkujeme panu majiteli!

Podzim 2023 - Jaromír s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa je perfektně udržovaná, čistá, zařízená, kuchyně skvěle vybavena! Na chalupě jsme měli firemní akci o 18-ti lidech, takže vzhledem k počtu lidí bylo moc fajn, že kromě jídla, bylo na chalupě absolutně vše k dispozici. Majitelé mysleli i na třídění odpadu. Sauna, koupací sud, kulečník = paráda! Tahle chalupa byla skvělá volba!!!!

Podzim 2023 - Jarda s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé ubytování na krásném klidném místě. K tomu skvělá vířivka, sauna, hřiště, ohniště - i spousta aktivit (kuželky, fotbálek, kulečník petanq,pinec atd) pro děti dospělé. Veliké vnitřní i kryté venkovní posezení pro všechny ubytované - a k tomu všemu navíc ještě i velmi příjemný , ochotný a vstřícný pan majitel se správkyní, která nám vyhověla ve všech našich požadavcích. Kolem všude les kde jsme si pořádně nasbíraly hub. Škoda, že nejdou vložit fotky. Na tento pobyt budeme hodně vzpomínat, a moc rádi se sem zase někdy vrátíme. Určitě doporučuje všem !

Podzim 2023 - Petr s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme zde prodloužený víkend s rozšířenou rodinou. Chata je velmi hezká a funkční, každá rodina jsme měli vlastní sociální zázemí a soukromí. Chata je plně vybavená, včetně dětských postýlek a jídelní stoličky, ocenili jsme i vybavení kuchyně. Poloha je ideální - všude je blízko. Komunikace s majiteli byla nadstandardní, zařídili vše, co jsme potřebovali, za což moc děkuji .Určitě objednáváme termín na zimu protože v okolí je spoustu obrovských lyžařských středisek a samozřejmě se těšíme na saunu a sud byly super a v zimě to bude určitě romantika. Pobyt i chatu můžu jen doporučit :).

Podzim 2023 - Dominik se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Z náročných výšlapu, ať jdete na jakoukoliv světovou stranu pěšky, či na kole, jsme se s nadšením vraceli do krásné chalupy.
Ubytování bylo velmi hezké, útulné, čisté, prakticky vybavené vším potřebným ,není zkrátka co vytknout. Nejvíc se nám líbil kulečník a koupací sud.
Komunikace s majiteli výborná, paní správkyni jsme moc vděčni za mnoho dobrých tipů na výlety, které jsme sotva z poloviny stihli uskutečnit .Takže se někdy v budoucnu pokusíme naše plány dokončit .Samozřejmě, že z pobytu v chatě ,která nám ihned přirostla k srdci!

Podzim 2023 - Josef s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupu jsme navštívili už potřetí a byli jsme maximálně spokojení. Velkou výhodou oproti jiným objektům je, že každý pokoj má svoji vlastní koupelnu, což je velmi komfortní. Chalupa je plně vybavená vším, co potřebujete, řekla bych až nadstandartně. Zahradní altán je skvělý, tím, že se dá zavřít tak si večer můžete posedět a nerušíte ty, co už šli spát. Děti byly nadšené, pískoviště se spoustou hraček, trampolína, zkrátka vše. Koupací sud a saunu jsme využili naplno, a pobyt na chalupě ještě o level příjemnější. Majitelé jsou milí a vstřícní. Rozhodně doporučuji všem, kteří si chtějí vyrazit s partou přátel a zároveň mít i své soukromí.

Podzim 2023 - Jiří se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vůbec se nemusím těžce zamýšlet v psaní této recenze, protože chvála vychází sama od sebe! Perfektní komunikaci s majiteli chalupy a správkyní, bych vyzdvihla jako první. V našich požadavcích nám vyšli nejvíce vstříc a náš pobyt se tím stal suprovým. Chalupa, jako taková, má veškerou vybavenost, počínaje od kuchyně až po sportovní aktivity na zahradě(kuželky ,petanq) ,včetně super sudu a sauny. Je vidět, že si dali hodně záležet, jaké potřeby hosté mají(kulečník ,fotbálek apod), aby tu bylo všem dobře. Bylo nás tu 18lidí a chalupu jsem měli na setkání s přáteli. Chalupu mohu nejvíc doporučit!!!

Léto 2023 - Monika se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Většinou recenze s přáteli nepíšeme, ale tentokrát jsme udělali vyjímku. Chalupa se nám moc líbila! Prostředí ve kterém se nachází super. V okolí nádherná příroda a těch krásných hříbkú ,prostě boží. Rozhodně doporučejeme všem!!!!

Léto 2023 - Bára
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata byla výjimečná, čistá no prostě krásná. Děti si to užily, i když pršelo. Stolní fotbálek byl super. Koupací sud a saunový nemají chybu. Vše v ceně včetně dřeva. Děkujeme majitelům za super komunikaci a zase se příští rok vrátíme.

Odpověď majitele: Děkujeme a vážíme si vašeho hodnocení.

Léto 2023 - Petr se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Tuto chalupu doporučujeme všem! Naše hodnoceni
chalupa-výborná
poloha-výborná
čistota a vybavení -výborná
komunikace s majitelem a správkyní- výborná
Objednáváme již na zimu a budeme se těšit na super saunu a sud, který určitě využijeme po lyžování .Bylo nám u vás krásně děkujeme moc.

Léto 2023 - Monika s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Tímto by chtěla naše skupina poděkovat majitelům a milé a ochotné správkyni za úžasný pobyt v jejich útulné chalupě. Chalupa je na pěkném místě, vybavená perfektně a úklidu není co vytknout. Na chalupě je super, že i za nepříznivého počasí se pobaví děti i dospělí. Super je kulečník, mini fotbálek. Zahráli jsme si i petang a kuželky. Pro děti jsou super houpačky a oplocený pozemek. Když vám pochybí víno, můžete doplnit z domácí vinotéky. Příští rok se budeme těšit znovu. Ještě jednou děkujeme.

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%
Byli sme spokojeni misto a vse bylo perfektni az na ten bordel neumite kastrolky a podobne a okna a tak dale dekujem

Odpověď majitele: Bohužel jste nám nedali zpětnou vazbu po ukončení pobytu, kdy jste komunikovali se správcovou a vše bylo v pořádku a odjížděli spokojení. Správcová byla na telefonu celý týden a věnovala se Vám a žádná stížnost z vaší strany nepadla. Podle naší správcové bylo vše v pořádku, když předávala chalupu a podepisovali jste předávací protokol.

Jaro 2023 - Michal se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme zde s prateli minuly rok a uplna parada!!! Letos s jinou partou a opet super! Uz se tesime na pristi rok a deti urcite taky!!! Skvele bylo naprosto vse… od vybaveni chalupy se zahradou, ciste a prostorne pokoje, dokonala spolecenska mistnost a proste vse

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Maximální spokojenost

Jaro 2023 - Libor s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
řeknu to jednoduše - už máme rezervaci na další rok ... lokalita / vybavenost - jako super !!! ... mj. doporučuji si od souseda dopředu zajistit uzené pstruhy ...

Zima 2023 - Petra P. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt jsme si perfektně užili a všichni jsme byli spokojeni. Vybavení v pořádku, kulečník, fotbálek a šipky perfektní zpestření a koupací sud naprostá bomba. Není co vytknout a můžu jen doporučit :-)

Zima 2023 - Kouba s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Vše v pořádku s majitelem super domluva,všichni jsme byli spokojení

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Dokonalá dovolená na krásném místě. Rozhodně doporučuji

Zima 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt byl bezproblémový. Chata byla plně vybavena, ocenili jsme, že každý pokoj měl svou koupelnu a wc. Kulečník, fotbálek a hračky pro děti byli pro nás milým překvapením. Sauna s vířivkou parádní. Můžeme jen doporučit.

Podzim 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo perfektní. Rádi přijedeme zase.

Podzim 2022 - Petr s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo perfektní, až na to počasí teda :). Chalupa je prostorná, skvěle vybavená, venkovní koupací sud a sauna byly příjemné zpestření. Není co vytknout, chalupu lze jen doporučit, pobyt jsme si všichni moc užili.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná dovolená v super chalupě myslím,že v nejlepší ve které jsme byli. Vřele doporučuji i ostatním.Plně zařízená v klidné části.

Léto 2022 - Jerry s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Vše proběhlo v naprostém pořádku, všude čisto. Vybavení perfektní. Užili jsme si to na 100%.Nemá co se týče ubytování žádné připomínky.

Léto 2022 - David se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborná lokalita, dobré vybavení chalupy, dostatek místa i při plné obsazenosti.
Naše skupina neměla v ubytování žádný problém a můžeme ho plně doporučit.

Jaro 2022 - Lázeňská parta s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávený prodloužený víkend od čtvrtka 23.6.2022 do neděle 26.6.2022-NA JEDNIČKU. Pro 16 přátel z celé Moravy se pobyt v Jeseníkách vydařil i díky perfektnímu ubytování. Chata je, a vůbec nenadsazuji vybavena nad standardně. Kdo by čekal levné příbory, nebo jen tak, aby se neřeklo vybavenou kuchyni, tak se splete. Myčka, sporák, toustovač, vše plně funkční. Spousta talířů, kvalitních příborů a dalších kuchyňských spotřebičů. Během příjezdu jsme se kochali přírodou a zapomněli koupit led. Americká lednice v kuchyni s výrobníkem ledu bylo milé překvapení. Před příjezdem nám paní správcová Sahánková, dokonce led nastřádala. Jedno milé překvapení za druhým. Na televizi jsme se nedívali, ale je jich na chalupě požehnaně. Venkovní sezení pro spoustu lidí a v případě špatného počasí je možnost přesunout se do uzavřené místnosti, kde nikoho nerušíte. Za tři dny jsme naše auta nechali u domu a přesouvali se pouze busem, nebo pěšky. Vše je schůdné a lehce dostupné. S paní majitelkou Barborou Vidlářovou je bezvadná domluva. Tímto jménem celé Lázeňské party děkuji a můžu vřele doporučit. Zde se Čech šmejd nepracuje.

Jaro 2022 - Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 82%
Není lehké najít chalupu pro tolik lidí, kolik nás na výlety jezdí. Tahle ale splnila požadavky, byla tam i sauna a vířivka, ačkoliv jsme je teda v o letním dni moc nevyužili :)

Jaro 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na této chalupě jsme byli již podruhé. Jednou na podzim se skupinou přátel a nyní na jaře s rodinou. Nemáme co vytknout a vřele doporučujeme.

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Není co vytknout.

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nadstandardně vybavená chalupa, vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro partu kamarádů. Dovolenou jsme si užili nejen díky skvělé lokaci, ale i díky poskytnutému servisu - povlečení, ručníky voňavé, paní majitelka je velmi čistotná, takže vše bylo čisté, uklizené. Určitě se zase vrátíme!

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2022 - Katka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto skvělé. Jsme nadšeni

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní - 4 rodiny jsme si tam pobyt skvěle užili a v létě jedeme zase!

Zima 2021 - Katarina Škrobáková se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Bezproblémová komunikace s majitelem. Paní nám pak vše na chatě ukázala a vysvětlila. S pobytem jsme byli moc spokojeni a určitě doporučuji.

Podzim 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Všechno úplně super - plně vybavená chalupa, sauna i vířivka pecka, skvělá společenská místnost! Určitě přijedeme zase :)

Podzim 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2021 - Eva s rodinou se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasná chata, skvěle vybavená, která se nachází v krásném prostředí Jeseníků. Všechno čisťoučkě, voňavé. Navštívili jsme s rodinou od 0-85 let, všichni jsme si užili… Třešničkou na dortu je venkovní vířivka, kde se topí dřevem… V celé chatě bylo po celou dobu krásně teploučko… moc děkujeme majitelům za ubytování. Určitě v budoucnu zopakujeme, všem doporučuji

Léto 2021 - GEZAN s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 - Tomáš T. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé místo, skvělé ubytování, velmi příjemní lidé..DOPORUČUJEME!!!

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2021 - Tomáš se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chtěl bych poděkovat za ubytování. Měli jsme zde firemní akci a super.Pujcili jsme si chlazení pivo teklo proudem a na obřím grilu jdeme dělali kuřata a kachny. Doporučuji všem chalupa se hodí jak pro firemní akce tak i pro rodiny s dětmi a jako běžci jsme využili místní kopce s pozdravem Tomáš

Léto 2021 - Jan Hudeček (hodnocení vložil majitel) s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Výborná dovolená,děkujeme majitelům za tutu chalupu.Děti spokojené vyžití super,hřiště, bazén,kuželky perfektní.Kousek od domu prodej pstruhú perfektni na gril.Určitě se vrátíme s pozdravem Hudečkovi a spol.

Zpět na prezentaci objektu č. 12590

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jeseníky

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz