Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa pod jedlí - Ludvíkov pod Smrkem

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa pod jedlí - Ludvíkov pod Smrkem   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15950

Chalupa pod jedlí - Ludvíkov pod Smrkem

Průměrné hodnocení 97%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli nadmíru spokojeni. Velice vstřícní a milí majitelé nám připravili komfortní příbytek pro náš prodloužený víkend. Doporučujeme všem,kteří chtějí strávit krásný víkend v Jizerských horách na hranicích s Polskem.

Odpověď majitele: Děkujeme, budeme se na vás těšit zase příští rok :)

Podzim 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasná a útulná chaloupka. Bezproblémový provoz

Odpověď majitele: Jsme rádi, že se vám u nás líbilo :).

Léto 2023 - Lenka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Vybavení, čistota a útulnost chalupy výborná. Skvělý výchozí bod pro výlety, vyšel nám slunečný týden - možnost koupání v Hejnicích i v Novém Městě (děti si užily paddleboard), houby, borůvky a turistika na všechny strany.. Určitě se vrátíme. Vstřícnost a flexibilita majitelů (odjezd/příjezd) naprosto ukázková.

Odpověď majitele: Děkujeme, rádi vás opět ubytujeme :).

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná roubenka. Ve vnitř vše čisté, uklizené. Výborná poloha pro výlety do krásného okolí i zahraničí. Příjemní majielé, kteří nás nyvíc nechali odjet pozdeji než v tradičních 10:00. Nevím, co bych vytknul. Doporučuji.

Odpověď majitele: Děkujeme, také máme okolí přírodu moc rádi, a když se k tomu přidá večerní opékání po hvězdným nebem, je to paráda.

Léto 2023 - JITKA s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 84%

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 - Jára s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasní majitelé,vše probíhala v naprosté dokonalosti.Chaloupka nádherná,vybavení výborné,prostě vše co člověk chce.Mohu všem jedině doporučit,určitě se opět vrátíme.Děkujeme.

Odpověď majitele: Děkujeme, budeme se na vás těšit :).

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Na chalupě jsme byli s rodinou 2 dospělý a 2 děti o Velikonocích 2023, dny byly chladnější, z tohoto důvodu bylo třeba i více topit a to je důvod proč tuto chalupu nemůžu bohužel v chladných dnech doporučit.Je zde elektrický kotel a bojler, topení dle slov majitelky je nastavené na 21 stupňů během dne a 19 stupňů v noci, změnu může dělat pouze majitel, za nás byla nastavená teplota v pořádku, dále je možné zatopit si v krbu, my byli během dnů na výletech, tak jsme v krbu zatápěli pouze večer. Překvapení přišlo při vyúčtování elektřiny, nezpochybňuji ji, byla dle elektroměru, cena 9kWh je poměrně vysoká, vzhledem k státní regulaci a dvoum tarifům, ale při podpisu smlouvy jsme s ní souhlasili. Při pobytu na 4 noci jsme dopláceli 3 200,-Kč! To nás zaskočilo, na chalupy jezdíme poměrně často a vždy jsme platili elektřinu v řádu stokorun. Jinak pobyt na chalupě byl příjemný, nic nám nechybělo, komunikace probíhala bez problémů. Je třeba ale počítat k pronájmu ještě s doplatkem za elektřinu, který dělal v našem případě skoro polovinu pronájmu. Pronájem na 4 noci byl 8000.

Odpověď majitele: Děkujeme za hodnocení i důležitou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo… tedy až na ten doplatek za elektřinu. Je zřejmé, že jsme při přivítání nedostatečně vysvětlili režim vytápění – ano, chalupa se vytápí elektrokotlem (takže při současných cenách za elektřinu draze), ale zároveň jsou zde krbová kamna s výměníkem, která jsou primární volbou pro vytápění a spolehlivě chalupu vytopí i při chladnějším počasí. Elektrokotel pak slouží jen pro ohřev vody a pro dotápění chalupy, když jste dlouho venku nebo k ránu, když kamna vyhasnou. Také nás, ve Vašem případě, překvapila výše doplatku, protože průměrný doplatek za elektřinu vždy činil cca 1.200,- Kč za prodloužený víkend u ostatních návštěvníků v průběhu topné sezóny. Pokud k nám příště přijedete v létě (nebo za pár let, až budeme mít tepelné čerpadlo a FVE), tak si užijete pobyt bez nepříjemného překvapení na konci. Moc nás to mrzí, je to pro nás ponaučení a budeme se těšit na Váš případný další pobyt, na který máte od nás 10 %-ní slevu nejen za tu, pro nás, důležitou připomínku, ale i za bezvadný úklid chalupy při odjezdu.

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Útulná chaloupka na klidném místě. Ocenili jsme krb, který nám zpříjemnil již chladné večery. Byl to skvělý relax na pár dní.

Odpověď majitele: Můžete zase někdy přijet. Budeme se těšit

Podzim 2022 - Jan Zeman s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jen velmi nerad dávám tu nejlepší recenzi, protože příště bude termín který bych chtěl plný.
Cítili jsme se tam s rodinou jako doma.
Najdete tam vše co potřebujete. Domácí jsou milý a máte pocit, že jste jejich VIP hosty.
S dětmi jsme jezdili po Singltreku, který je za humny. Drsnými humny.

Odpověď majitele: Děkujeme, jsme rádi, že se vám u nás líbilo. Drsná humna už jsou plná hřibů :).

Léto 2022 - Jana Koutna se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krasna a prostorna chalupa na klidnem miste obce. Velmi dobre vybavena, cistounka a utulna. Nic nam pri pobytu nechybelo a velmi jsme si uzili pohody a venkovniho posezeni. Komunikace s majiteli je velmi prijemna! Urcite se vratime! 10 z 10!

Odpověď majitele: Děkujeme, budeme se těšit na vaši další návštěvu ;).

Zpět na prezentaci objektu č. 15950

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jizerské hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz