Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa NOVÁci - Dlouhá Lhota

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa NOVÁci - Dlouhá Lhota   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11552

Chalupa NOVÁci - Dlouhá Lhota

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Hana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Plná spokojenost po všech stránkách.

Léto 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Byli jsme velmi spokojeni po všech stránkách.
Milí, vstřícní majitelé, krásná a prostorná chalupa
s velkou zahradou a s okouzlujícími západy slunce.
V okolí spoustu možností pro vycházky do přírody,
cyklovýlety, přírodní koupání.Děkujeme manželům
Novákovým za příjemně strávenou dovolenou.

Léto 2022 - Strnadovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi pohodlné a příjemné ubytování, chalupa vybavena vším potřebným, čistá, styl "retro" nás okouzlil. Pan majitel vstřícný a ochotný, v obci byl dočasný problém s pitnou vodou, domácí však pitnou vodu poskytli a neměli jsme pocit žádného omezení. Dny jsme využili pro poznávání blízkého i vzdálenějšího okolí, v horkém týdnu dostatek možností pobytu v nádherné přírodě či historických památkách. Nedaleké město Tábor nabízí mnoho možností příjemně si užít týden s dospívajícími dětmi (v našem případě). Dobrou zkušenost máme s restaurací U třech kytar v nedaleké obci Košice, chutné jídlo i cenově vstřícné. Pobyt na chalupě Nováci můžeme jedině doporučit a sami se sem rádi vrátíme.

Léto 2022 - Mlečkovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Čisté a prostorné ubytování, pohodlné postele,2 koupelny jsou výhodou. Soukromí na terase a klid, krásný západ slunce. Kuchyně dostatečně vybavená. Určitě doporučujeme.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Léto 2022 - H. One se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 84%
S panem majitelem byla skvělá komunikace. Před naším pobytem se bohužel porouchal vodovodní řád, ale na našem pobytu to nebylo vůbec znát. Nejen pan domácí, ale i pan místostarosta se snažili vše rychle vyřešit a my jsme "újmu" ani nepocítili. Chaloupka je na klidném místě, je prostorná, hezky vybavená. Na zahradě je příjemné soukromí. K našemu výletování a lovení kešek byla chalupa dostačující a vyhovující. Pan domácí je pohodář. Pokud váháte, nemusíte. Chalupa je super místo na odpočinek a dobrá lokalita na geocaching. Doporučujeme

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Od roku 2019 sem jezdíme každý rok, letos máme v plánu počtvrté. Retro chalupa vyzařuje domácí atmosféru, kterou umocňuje originální dřevěný nábytek. Ten pochází z dílny pana majitele, jenž se proslavil i svými obřími dřevěnými loutkami. Chalupa je útulná a prostorná, terasa nabízí odpočinek s výhledem na západ slunce. V nejbližším okolí „coby kamenem dohodil“ se nachází Turovecký les s bludištěm značených i neznačených stezek pro pěšáky i cyklisty. Za návštěvu stojí i hrady v okolí jako Choustník, Kozí hrádek nebo Borotín, každý z nich má jinou atmosféru a v kombinaci s pěším výletem je to značka ideální dovolená. Město Tábor se starými uličkami v centru vás okouzlí výhledy z hradní věže Kotnov a kousek odtud lze navštívit i proslulý klášter Klokoty s krásnou alejí. Pozornost si rovněž zaslouží řeka Lužnice, která nabízí spoustu zážitků v sedle milovníkům cyklistiky, stejně jako vyznavačům rybaření. Vyzkoušeli jsme i tip na výlet do Vlčnova, kde se nalézá naučná stezka vlčnovskými pískovnami s návštěvou saharského písečného přesypu. Máme rádi zdejší krajinu a přírodu, památky a atmosféru, která je tolik odlišná od té naší moravské. A samozřejmě v tom hrají významnou roli i pan a paní Novákovi coby domácí, kteří jsou velmi příjemní a ochotní poradit a pomoci, pokud je třeba. Těšíme se už teď, že je zase po roce uvidíme.

Léto 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Chalupa v perfektním stavu čistá, velká plně vybavená

Léto 2021 - J. Cinybulk v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Čistá, světlá, pěkně zařízená chalupa s krásným výhledem na západ slunce. V blízkém okolí les s houbami a borůvkami. Výborná komunikace s panem domácím, vstřícný přístup.

Léto 2020 - Petra Haklová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2020 - Miroslav s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost. Klidné místo s veškerou výbavou pro pohodlně strávenou dovolenou na vesnici. Les je kousek za chalupou a zrovna rostly houby v množství, jaké jsme ještě nezažili. Na výlet do Tábora pár minut autem, potom nerušený relax v klidu na zahradě. Mohu jen doporučit.

Zpět na prezentaci objektu č. 11552

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz