Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa na Promenádě - Horní Maršov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa na Promenádě - Horní Maršov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14833

Chalupa na Promenádě - Horní Maršov

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%

Podzim 2023 - Vanda s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné prostředí s poutavými detaily
Skvělé matrace na spaní
Milá komunikace s majiteli

Podzim 2023 - Beata Hvězdová se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme za krásné ubytování. Víkend proběhl parádně a jsme nadmíru spokojené.
Ať se daří!

Léto 2023 - Tereza Nováková se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto skvělé ubytování ne parádním místě. Nově postavená, moderně vybavená chalupa, pro větší skupinu.Vše do detailu promyšlené, pohodlné. Nechybělo nám nic. Mohu jen doporučit.

Jaro 2023 - Kristyna se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
V tomto nádherném domečku jsme s kamarádkami strávily celý víkend a nemohly jsme se nabažit. Už při vchodu dovnitř na vás dejchne pocit čistoty, jednoduchosti, klidu a soukromí. Tomuto ubytování rozhodně nechybí luxus a zároveň působí útulně. Další velké plus je výborná komunikace s majiteli, kteří jsou moc milí a vstřícní. Rozhodně jsme zde nebyli naposledy. A ráda sem vezmu i rodinu. Jediné maličké mínus je ve vybavení. V tom nám chyběly ručníky a hotové třísky na gril nebo aspoň sekera, ale není to nic, co by člověk nevyřešil jinak.

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná nová chata se saunou a veškerým vybavením. Výborná komunikace s majitelkou. Mohu jen doporučit a všude chválit :)

Podzim 2022 - Honza M. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Prakticky nový dům, kterému není co vytknout. Krásné interiéry, sauna, velký společenský prostor uvnitř i vně objektu pod střechou s grilem, soukromí, bezkontaktní příchod a odchod a především skvělá komunikace s majiteli. Všichni jsme byli nad míru spokojeni a těšíme se na další návštěvu.

Podzim 2022 - Monika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chalupě jsme s rodinou strávili celý víkend a nemohli jsme se nabažit. Skvělá lokalita, klid, soukromí. Ubytování je velmi luxusní a zároveň působí útulně. S majiteli je výborná komunikace a jsou moc milí a vstřícní. Rozhodně jsme zde nebyli naposledy.

Podzim 2022 - Anna M.& friends se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa na Promenádě je současný moderní rekreační objekt, který poskytuje vysoký komfort pro rekreaci odpovídající současným potřebám. Objekt je velmi vkusně navržen, má velkorysou dispozici, která poskytuje dostatek soukromí pro 4 samostatné jednotky / rodiny a zároveň krásný společný prostor se skvěle vybavenou kuchyní a nádherným výhledem do přírody přes velká okna. Obrovským bonusem k ubytování je příjemná a funkční sauna, krytá terasa pro možnost grilování i prostorná lyžárna, kde se dá uložit a usušit vše potřebné. Chalupa je orientovaná tak, že máte příjemný pocit soukromí a výhledy do přírody se zurčícím potokem. Vnitřní vybavení pokojů a koupelen je kvalitní, funkční a vkusné. Objekt je vybaven moderní technologií - podlahové topení, vzduchotechnika, velkoplošná TV apod. Lokalita chalupy je skvělá pro aktivity v každou roční dobu. Všechny palce nahoru!:)

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi :-)

Podzim 2022 - Anna se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt v chalupě na Promenádě byl jedním slovem úžasný. Objekt je vkusně a funkčně zařízen. Vše bylo perfektně čisté a připravené pro náš příjezd. Chalupa je prostorná, vhodná pro pobyt více rodin nebo párů. Zahrádka je velmi příjemná a výhled z obýváku do zeleně zkrátka nemá chybu. Nedovedu si představit lepší místo pro únik ze všedního života ve městě než je chalupa na Promenádě. V okolí je mnoho míst, které stojí zato navštívit. V případě že prší, zalezete si do sauny nebo strávíte odpoledne v prostorném obýváku s deskovkou nebo si pustíte oblíbený film. Těším se, že přijedeme znovu až napadne sníh.
Pobyt v chalupě Na Promenádě doporučuji všem, kteří hledají stylové místo blízko přírodě.

Léto 2022 - Jirka Č. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chata je nová, čistá, moderní, moc pěkný design. Ubytování bylo skvělé - nové, čisté, vkusné vybavení. Vše co je potřeba. Bezkontaktní příjezd/odjezd. Majitelé vstřícní, skvělá komunikace, informace. Určitě doporučuji. Rád se tam zase někdy vrátím.

Léto 2022 - Ardjan s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 80%
We have used the accommodation with two families in the summer holidays. The chalet is modern furnished and has a fantastic garden. The chalet has a beautiful kitchen and nice sitting area.

What we did miss was a washing machine and freezer. This is a loss especially if you are staying for a longer period of time. The back of the garden is not closed with a fence and is very steep. Not a problem for us but something to take into account if you have children.

Communication with the host is excellent and response time is fast.

Léto 2022 - Zdeňka Šindelářová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximální spokojenost, výborné komunikace s majiteli, skvělé ubytováni. Pro náročné i méně náročné turisty ,rodiny s detmi pestrá nabídka letních výletů, ze ktere si vybere každý. Vřele doporučujeme

Jaro 2022 - Jakuv se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Byli jsme jedni z prvních hostů chalupy - čtyři páry a několik malých dětí. Chalupa je super, krásný moderní jednoduchý design, báječné společné posezení v dolním patře a sauna s možností vyvětrání se na terase s výhledem na obec. Do Pece autem kousek, do Jánek taktéž. Komunikace s majitely super. Doporučujeme!

Jaro 2022 - Tomáš Novák s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Jaro 2022 - Jitka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupu Na Promenádě jsme navštívili společně s dalšími rodinami a všichni byli moc spokojeni. Chalupa je nově postavená, velmi vkusně a moderně vybavena. V průběhu pobytu jsme nenašli nic, co by nám chybělo. Okolí je skvělé na procházky nebo i náročnější túry. Komunikace s majiteli probíhala také na jedničku. Chalupu mohu jen a jen doporučit.

Zima 2022 - Markéta s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nový krásný objekt s nadstandardním vybavením,společnými prostory pro více rodin, při zajištění komfortu a soukromí. Z pobytu jsme byli nadšeni. V blízkosti je obchod, restaurace. V okolí spousta lyžařských středisek pro začátečníky i ty nejnáročnější lyžaře. Navštívili jsme stezku korunami stromů, plovárnu, lyžovali, bobovali, výletovali a litovali jen odjezdu

Zima 2022 - Michal Bartyzal se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Utulné místo a komfortní bydlení.
Moc se nám tam líbilo a těšíme se,že se tam zase vrátíme

Zpět na prezentaci objektu č. 14833

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krkonoše

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz