Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa na návsi - Kaliště

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa na návsi - Kaliště   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12875

Chalupa na návsi - Kaliště

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Dovolená se nám moc líbila, s paní majitelkou byla výborná komunikace, chalupa byla čistá, útulná, malá ale hezká zahrádka. V blízkosti se nachází rybník, ve kterém jsme se každý den koupali. Pár metrů od chalupy je penzion, kde výborně vaří. Procestovali jsme okolí pěšky, autem, na kole.

Jaro 2023 - Jitka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme na chalupě příjemný prodloužený víkend - 2 manželské dvojice, převážně na kolech. S ubytováním jsme byli moc spokojeni, chalupa je prostorná, čistá, dobře vybavená. Vzhledem k počasí jsme ocenili možnost přitápění. Projeli jsme blízké i vzdálenější okolí na kolech, ale pro starší ročníky rozhodně doporučujeme elektrokola a alespoň týden, za 4 dny se fakt vše nedá objet.

Léto 2022 - Alena s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávila jsem zde s rodinou 14 dnů v srpnu. Vše se nám velmi líbilo. Ubytování bylo super, prostorné, čisté a velmi dobře vybavené. Ocenili jsme možnost grilování na krásné zahradě. Vzhledem ke krásnému počasí jsme uvítali čistý rybník ke koupání v docházkové vzdálenosti. V okolí je mnoho hezkých procházek. Určitě přijedeme znovu.

Léto 2022 - Šárka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Trávili jsme zde dovolenou poslední týden v červenci, nejenže nám přálo počasí, ale byli jsme spokojeni jak s lokalitou, ve které se chalupa nachází, tak s ubytováním v ní. Chalupa je prostorná, plně vybavená a čistá. Přilehlá zahrada je sice menší, ale dostačující pro pobyt na ni v teplých a slunečných dnech s možností her s dětmi či večerního posezení s grilováním. Nedaleko od chalupy je krásné, velké dětské hřiště a za obcí rybník využívaný ke koupání. Také jsou v okolí možnosti rybaření. Paní majitelka je velice příjemná, která ochotně poradí jaké zajímavosti se v okolí nachází. Za vše moc děkujeme

Zpět na prezentaci objektu č. 12875

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz