Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa na Frantiskach - Františky

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa na Frantiskach - Františky   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12911

Chalupa na Frantiskach - Františky

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Kristina se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2023 - Kamila s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli všichni moc spokojení. Chalupa poskytuje dostatek soukromí pro všechny, vše je krásně a účelně zařízeno, dostatek úložného prostoru. SUPER je prostorná kuchyně s obývákem, skvěle vybavená kuchyň. Nechybělo nám nic. Prima relax.

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximalni spokojenost ve vsech ohledech.

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2023 - IVLA s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme v chalupě na Františkách prodloužený víkend. Celkem 5 rodin s 5 malými dětmi a jeden pes. Byli jsme velice spokojení s vybavením, klidnou polohou a krásným prostředím.

Jaro 2023 - MaSo se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Naprostá spokojenost.
Chata splnila účel, je položena na hezkým místě, v okolí krásná krajina. Je čistá, dobře vybavená. Bylo nás zde 19 a pes a krásně jsme se vešli a pobyt si užili.

Jaro 2023 - Tom se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Oslavil jsem na této chalupě kulaté narozeniny s partou přátel a jedním pejskem. Všichni jsme byli maximálně spokojeni, perfektní vybyvení, čistota, lokalita, krásné okolí, příjemné jednání a komunikace s pronajímatelem, opravdu soukromí pro rodinu nebo partu přátel. Všem moc doporučuji a rád se někdy v budoucnu zase vrátím.

Podzim 2022 - Vladimír - Praha se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Strávili jsme na Chalupě na Františkách listopadový víkend s přáteli (celkem 16 dosp.osob a 2 psi) a byli jsme maximálně spokojeni. Naprosté soukromí objektu, perfektní vybavení, čistota a velmi přátelský přístup majitele. Okolí s mnoha turistickými možnostmi. Rádi se sem vrátíme.

Podzim 2022 - Jana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
V chalupě na Františkách jsme s partou několika rodin strávili letošní podzimní prázdniny. Nejen, že nám opravdu přálo počasí, ale hlavně ubytování bylo úžasné. Chalupa leží na klidném místě. Je nová, čistá, krásně a maximálně vybavená. Spousta prostoru i pro 20 lidí. Děti využily hlavně společenskou místnost s pingpongem a také velkou zahradu. Dospělí zase posezení na terase s nádherným výhledem. V okolí je dost možností pro pěší výlety, hodilo by se i kolo.
Pan majitel byl velmi vstřícný, milý, jednání s ním bezproblémové.
Toto ubytování můžeme vřele doporučit. Přestože hledáme pokaždé jinou lokalitu, sem se určitě rádi vrátíme.

Podzim 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chatu jsme si vybrali kvůli dojezdové vzdálenosti a velikosti. Hledali jsme prostor pro několik rodin na víkend a to se nám rozhodně povedlo. Vybavení, přístup majitele i celkový dojem rozhodně na 100%. Určitě se znovu vrátíme i na delší dobu.

Léto 2022 - Irena s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Letos to bylo poprvé, co jsme se kdy vrátili na stejné místo. Navíc jsme se nebáli vzít s sebou celou rozvětvenou rodinu, celkem 16 lidí - dospělí s dětmi různého věku. Výsledek? Všem se na Františkách líbilo. Oproti loňsku je již hotová zahrada, na ní nově bazén, dětská prolézačka a ohniště. Uvnitř vznikla dřevěná sauna, která v chladnějších dnech, než jsme zažili my, určitě potěší. Po návratu jsme se dohodli, že bychom příští rok rádi dali opět repete, protože tak pěkné, čisté, funkční a prostorné ubytování se jen tak nenajde. A také jsme nestihli všechny výlety, které se po okolí dají udělat a co jsme měli naplánované. Určitě vezmeme s sebou kola. Jen se přimlouvám za dokončení dlažby okolo domu, protože chůze bosky po kamínkách byla trochu jak pro fakíry:-)

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování víc jak výborné.
Vše nové čisté a funkční.
Kuchyň plně vybavená, vč. velké lednice. Ohniště, gril, bazén.
Počasí vyšlo jak na turistiku tak kola.
Chalupa prostorná, krásná, v klidném prostředí, ideální na relaxaci.
Pan domácí vstřícný, ochotný vše ok.
Mohu jen chválit a popřát hodné nájemníky, kteří neničí.
Již jsme s přáteli projeli spoustu míst a chalup, ale tato nás opravdu překvapila, ale to bych se opakoval.
Takže, děkujeme děkujeme a jistě se zase rádi přijedeme podívat co nového se dobuduje. Za partu přátel Pavel P

Léto 2022 - Jirka Papáč se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
7 otců a 14 dětí. Chalupa si s touhle partou poradila náramně! Maximálně jsme ocenili klidnou lokalitu, velikou zahradu s bazénem, prolejzačkami a ohništěm. Chalupa je skvěle a kvalitně vybavena, za týden pobytu jsme nic nepotřebovali. Všechno nové a čistě. Když jsme si nevěděli rady s pračkou (7 otců :-)), majitel byl hned po ruce a vše okamžitě vyřešil. Výlety po okolí výborné, na kolo ideální i s dětmi. Není to ještě tolik kopcovité jako centrum Vysočiny. Na podobný typ akce dávám 100% a maximálně doporučuji.

Jaro 2022 - Alice s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné ubytování, nové, čisté, výborně vybavené. Děti se vyřádily u pingpongu, protože jsme neměli úplně nejteplejší počasí. V okolí velké množství zajímavostí jak pro pěší, tak pro cyklo výlety.
Výhodou je vybavená, velká kuchyň, sociální zařízení na každém pokoji.
Z patra výhled na Polabí a Krkonoše- nádhera.

Jaro 2022 - Vlasta se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Již několik roků jezdíme jako skupina na rekreace. Máme mezi sebou vozíčkáře. Ten, kdo již někdy vyhledával vhodné zařízení, ví, že to není vůbec jednoduché. Ne každý objekt odpovídá požadavkům, které vozíčkáři potřebují,i když jsou označené jako bezbariérové. Proto velmi ráda konstatuji, že Chalupa na Františkách těmto požadavkům plně vyhovuje. A podle vyjádření našeho kamaráda,se nemusí vozíčkáři bát penzion navštívit. Moc se nám tam líbilo. Plně souhlasím s hodnocením paní Ireny. S takto vybavenou kuchyní jsme se dlouho nesetkali (toustovač, topinkovač, tyčový mixér, varná deska, veliká lednice i mrazák...)
Pan majitel je velmi příjemný a ochotný, domluva bez problémů. Opravdu, pokud se člověk chce odreagovat od starostí a problému, zvláště v této době, pobyt zde k tomu přispěje. Vše, co je napsané v nabídce je pravda.

Léto 2021 - Irena s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná poloha, louky kolem, blízko les, v dosahu koupání, na kole Toulovcovy maštale, autem památky. Naprosto nová stavba, velkorysý vnitřní prostor, perfektní vybavení - v kuchyni vše, co potřebujete vč. malých elektrospotřebičů, pračka, sušička, kvalitní pohodlné postele, vkusný nábytek, dětská židlička, pingpongový stůl, trampolína a třeba i takové drobnosti jako hry, knížky, badmington atd. Velmi příjemný majitel, který se o své hosty stará - při zhoršení počasí se hned smskou ptal, jestli nám není v domě zima, že by spustil vytápění.
Ještě není dokončená terasa, ale i tak už je možné se venku posadit u dřevěných stolů. Takže minusy ani vlastně nelze najít.

Zpět na prezentaci objektu č. 12911

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz