Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa na Bílé Opavě - Ludvíkov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa na Bílé Opavě - Ludvíkov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 16573

Chalupa na Bílé Opavě - Ludvíkov

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Barbara s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Spokojenost. I přes mírnou nepřízeň počasí se dalo pěkně zabavit.
Přijedeme zas!

Jaro 2024 - Peto se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Všetko bolo úplne v poriadku sme si to tam užili. Majitelia boli veľmi milý a ochotný. Určite sa tam vratíme

Zima 2024 - Markéta N. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto fantastické ubytování. S partou přátel jezdíme už roky, a toto bylo TOP ubytování, kde jsme byli. Na podzim se vrátíme, už nyní se moc těšíme.

Zima 2024 - Vendula s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S pobytem jsme byli moc spokojení. Chalupa má výbornou polohu, blízko ke sjezdovkám i na různé procházky. Všude bylo čisto, uklizeno, vytopeno, vše fungovalo, neměli jsme žádný problém. Vybavení bylo perfektní, jak pro děti s hernou pro malé i velké, tak pro dospěle sauna i whirpool. Kolem chalupy bylo taky čisto a vyžití pro děti na jedničku, průlezky, ohniště a potůček pod chalupou. Pobyt jsme si užili my i děti. Určitě se rádi zase vrátíme, pro změnu třeba někdy v létě...

Zima 2024 - David
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedním slovem perfektní, určitě jsme nebyli naposled.
Nic nám nechybělo. Výborně vybavená chalupa. Vyzdvihnout musíme úžasný dětský koutek, který byl pro děti jako hotové hračkářství.

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pěkné místo, super vybavení jak pro deti ,tak pro dospělé (dětský koutek,fotbálek, venkovní hřiště, vířivka, sauna atd.), čisté prostředí. Nemáme co vytknout.

Zima 2023 - čech petr se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2023 - Václav s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše naprosto perfektní, super lokalita, super ubytování, sauna, vířivka… nemohlo to být lepší! Majitelé jsou moc milí a vstřícní lidé. Doporučuji určitě chalupu navštívit.

Podzim 2023 - Radmila
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc pěkné ubytování, perfektní vybavení, výborná komunikace s majiteli.

Podzim 2023 - Eliška se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo perfektní - chata je nová, čistá, perfektně vybavená. Své si najdou jak dospělí, tak děti. Sauna a vířivka v ceně jsou příjemných bonusem, který jen tak někde nenajdete. Moc doporučujeme!

Podzim 2023 - Pavla se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé ubytování, skvělé vybavení, skvělá vířivka a sauna, skvělá paní domácí, skvělá bábovka. Nemám co dodat, příjemné prostředí, kde je vidět, že se na ničem nešetřilo. Nechějí žádné příplatky jako jinde, což mě v první moment přesvědčilo - cena za pobyt byla pevná. Mohu jen doporučit.

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi krásná chalupa - plně vybavená kuchyň, 3 koupelny, 4 pokoje, vířivka, sauna, fotbálek, 2 šipky, ping-pong, dětský koutek. Chalupa i okolí bylo krásně čisté, možnost parkování. Zastávka autobusu blízko. Úplný luxus, vše dle fotek. A k tomu velmi milí majitelé, a to i přes naše hodinové zpoždění. Od paní majitelky jsme dostali buchtu a pan majitel nás provedl objektem. Mohu jedině doporučit!

Léto 2023 - Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chata, výborně vybavená, nová, čistá s naprosto TOP dětským koutkem a hernou pro menší i větší. Byli jsme moc spokojeni, komunikace opravdu příjemná a blesková. Na přivítání nám paní majitelka upekla bábovku, moc milá pozornost. Všechno bylo v pořádku a určitě můžeme jen doporučit. Kousek od chaty procházkou mimo hlavní komunikaci restaurace s dětským hřištěm. Dekujeme :-)

Léto 2023 - Martin S. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Parádní ubytování, nově vybavené, všude čisto, skvělá domluva s majiteli a dokonce nám paní domácí upekla bábovku na přivítanou!
Jediné mínus, které jsme našli, je absence kryté venkovní terasy.
Určitě doporučujeme!

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Celý pobyt byl fajn, jen nebylo z popisu zřejmé, že koupelny nejsou součástí pokojů, ale v horním patře s pokoji jedna sprcha s 2x WC na chodbě a dole dalsí dvě koupelny se záchody a jedna sprcha u sauny. Každopádně to nezkazilo dobrý dojem z naší dovolené a pro děti bylo spousta zábavy v hernách i za špatného počasí.

Léto 2023 - Veronika s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo v naprostém pořádku, byly jsme velice spokojeni a rádi se zase vrátíme

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
ocenili jsme s láskou zrekonstruovaný objekt a veškeré jeho vybavení; také jsme ocenili velmi milé a ochotné majitele :-)

Jaro 2023 - Roman Hemerka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto nadstandardně vybavený objekt (moderní kuchyně, sauna, venkovní posezení, obývací pokoj, ložnice, 3 koupelny, společenská místnost - to vše je nové a nádherně vybavené). Hned při příjezdu jsme dostali na přivítanou od paní majitelky upečenou buchtu - je to velmi milá pozornost. Komunikace s majiteli bez chyby, nemám co vytknout, vše v absolutní čistotě. Nic prostě nechybělo. Autobusová zastávka asi 300 m. Doporučuji všem, kdo má větší skupinu či rodinu a má rád turistiku, cykloturistiku a pohyb v přírodě.

Jaro 2023 - Monika se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávily jsme zde bezvadný víkend. Chata je perfektně vybavená (stolní tenis, fotbálek, šipky, prostorná finská sauna, venkovní vířivka, kvalitní kávovar, dostatek místa k posezení v kuchyni, obýváku i venku u grillu). S majiteli byla výborná domluva, jsou velmi ochotní. Doporučujeme všemi deseti 100 %

Jaro 2023 - Helena se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Po víkendovém pobytu v této chalupě jsme se všichni vrátili naprosto nadšení, jak dospělí tak i děti.Vsem vřele doporucuji

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa se nám velice líbila. Vše bylo krásné, nové a čisté. Oceňujeme především vyžití pro děti všech věkových kategorií. Dospělí zase plně využívali saunu a vířivku.

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 82%
Chata čistá hezká vířivka super sauna taky ale byly tam malé nedostatky např. Chyběly háčky v koupelnách kelímky na zubní kartáčky v pokojích nebyly lampičky a noční stolky kuchyň za mě málo vybavena

Zima 2023 - více rodin a dětičky :-) s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chata je nově a skvěle zařízená. Nádherná TOP! herna pro malé děti i herna pro velké děti a dospělé. Hodně koupelen a záchodů... vše krásné a nové. Sauna a venkovní výřivka perfektní pro všechny věkové skupiny. Příjemné lyžařské areály (Kopřivná je nejlepší). Skvělá domluva s majiteli. Vše v ceně... kvalitní kávovar no prostě vše co potřebujete na ideální dovolenou :-) moc rádi se někdy vrátíme...

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná chalupa s perfektním vybavením - kvalitně vybavená kuchyně (dostatek nádobí i veškerého dalšího náčiní, co v kuchyni potřebujete), dětská herna se spoustou hraček i her, další herna s ping-pongem, stolním fotbálkem a šipkama, sauna, venkovní vířivka. Vše čisté a dokonale připravené. Majitelé si dali opravdu záležet :-) Jedna hvězdička dolů za polohu, ale také není žádný velký problém (dojezd autem na sjezdovky cca 15 minut - Kopřivná, Karlov pod Pradědem). Určitě se rádi vrátíme.

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Nová a skvěle zařízená chalupa, dostatek WC a koupelen i pro větší počet dospělých. K dispozici je vše potřebné, krásná nová sauna a vířivka. Majitelé velmi příjemní, bezproblémová komunikace. Rádi se vrátíme.

Zima 2023 - Petra S. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je skvěle zařízená. Najdete zde naprosto vše, co potřebujete. Vše je čisté, voňavé a připravené ke spokojenosti hostů. Sauna a vířivka jsou parádní bonus, který jsme si užili naplno. Majitelé jsou moc příjemní. Takže pokud chcete zažít fajn dovolenou, tak doporučuji. Určitě se někdy vrátíme.

Zpět na prezentaci objektu č. 16573

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jeseníky

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz