Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa k pronajmutí - Vlachovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa k pronajmutí - Vlachovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13086

Chalupa k pronajmutí - Vlachovice

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Zima 2023 - Eva s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
V tomto domku jsem si užila s rodinou velice příjemný pobyt, přivítali jsme tu rok 2024 a se vším jsme byli spokojeni. Komunikace s paní majitelkou byla 100 %, nic nám tu nechybělo.

Eva s rodinou

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chalupu jsem objednala pro příbuzné. Podle jejich reakcí, byli spokojeni.
Chalupa se nachází ve vesnici, v zastavené oblasti. Čistota a vybavení výborné, dostatek prostoru na spaní. V objektu jsou dvě koupelny s toaletami,vybavená kuchyňka. Na zahradě je chráněné posezení a venkovní gril. Komunikace s pí.majitelkou byla výborná.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování mohu jen a jen doporučit. Vybavení objektu, od ložního prádla, přes kuchyň, koupelnu a zahradu nemá konkurenci. Čistota a vůně od vchodu až po střechu. Klimatizace, vířivka, venkovní posezení naprostá bomba na dovolené. Objekt je sice u silnice a není zcela oplocený, ale je umístěn v tak klidné části, že to vůbec ničemu nevadí.

Jaro 2022 - valerie
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%
nadherny domecek,ciste ubytovani,plna vybavenost,krasne prostory,virivka uzasna i posezeni na zahrade,vse nove,moc pekne.Ale pri rekostrukci domecku se melo pamatovat na male deti,totiz chodit na zahradu musite hlavnim vchodem,okolo domu,kde je silnice,to se tyce i nadobi a potravin,neustale prenaset,zahrada neni z venku uzavrena,nemuzete tam nachat deti samotne,pro rodinu s detmi nedoporucujem,i vesnicka je mala,nic nekoupite,ani hospudku peknou nenajdete,vsude dojizdet.Moc vyletu tu neni,snad jen Luhacovice.Proste krasny odpocinek pro dospele

Podzim 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme velmi spokojeni. Jednání s paní majitelkou i ubytování naprosto skvělé. Vybavení a celkově prostředí úžasné. Vhodné i pro děti od těch nejmenších. Pouze nás mrzelo, že jsme nemohli z časových důvodů pro špatné počasí využít vířivku a trampolínu. Vřele doporučuji.

Léto 2022 - Jarka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super chalupa,jak vybavením tak jednáním paní majitelky.

Jaro 2022 - Ondra Z. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Moc pěkná chalupa s krásným výhledem do přírody. Je kvalitně a velmi nápaditě zrekonstruovaná, čistá, voňavá, se širokou vybaveností (nejen) pro děti. Z praktického hlediska je vybavená všemi potřebnými doplňky v kuchyni a čistícími prostředky, takže není potřeba si balit ubrousky, odlévat jar, brát celou sadu koření apod., což je z pohledu hosta velmi příjemné. Snad jedinou vadou na kráse je zahrada směrem do silnice, která ale není nijak frekventovaná. Dobrá komunikace s majitelkou, strávili jsme tu úžasný víkend!

Jaro 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2022 - Puppík+Ježek se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S přáteli jsme zde strávili víkend. Vybavenost a čistota chalupy nás příjemně překvapila. Vířivka byla třešinka na dortu, kde jsme trávili hodně času. Komunikace a vstřícnost majitelky 10 z 10. Vřele všem doporučujeme a určitě se někdy s radostí vrátíme.:)

Zima 2022 - Hana Horáková s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Vše v naprostém pořádku,byli jsme moc spokojení. Čisto,voňavo,paní majitelka měla doma vše do posledního detailu. Všem vřele doporučuji

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vřele doporučuji. Vše naprosto v pořádku. Jak domluva s paní majitelkou, tak ubytování samo o sobě. Ubytování má kolem sebe spoustu míst k výletům, jak v zimě tak v létě a zároveň máte v chaticce naprosté soukromý. Ubytování bylo plné vybavené jak na vaření, zábavu tak i pro zabavení děti. Určitě, jsme zde nebyli naposled.

Zima 2021 - Verča v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super ubytování, nejlepší vybavení jaké jsme kdy měli, vířivka je skvělá. Moc děkujeme za nádherný vánoční stromeček. Můžeme všem jen doporučit.

Podzim 2021 - Hoky Horizont s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Všechno bylo super, komunikace, prostředí, nic nám tu nechybělo. Moc děkujeme a určitě se rády vrátíme.

Podzim 2021 - J+S+A+P+S+A s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Nádherná,kompletně vybavená chata,moc milá paní majitelka,super vířivka,herní využití jak pro děti(trampolína,domeček,houpačky,skluzavka a hernička),tak i pro dospělé(šipky,pro nas TOP stolní tenis,badminton,tenis na tyčce).Nadherné venkovní posezení a super grill s umyvadlem.V chatě nechybí vůbec nic.Určitě znova navštívíme!!!
Mínus jen ten,že jsme tam byli jen 3 noci,což bylo málo-příště celý týden!!!

Léto 2021 - Petr s rodinou s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Líbilo se nám naprosto vše.nemám co dodat.. Jednání s majiteli naprosto perfektní
Žádné

Léto 2021 - Procházkovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásně zařízený, čistý a voňavý domeček se spoustou vyžití pro děti. Pohodlné venkovní posezení s úžasným výhledem. Dokonalá výřivka ze které se nám nechtělo vůbec ven. Jako velké plus ve vedrech klimatizace. Milá paní majitelka. Určitě se budeme rádi vracet.
Vůbec žádné.

Léto 2021 - Radek s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemná paní majitelka,krásný nově zrekonstruovaný domeček,klimatizace je opravdu super ve vedrech, vířivka je opravdu bomba,člověk by tam ležel cely tyden,vybavena herna pro děti,kde si vybere každý,dokonce i dospělí
Až na ty dva dny deště není nic,nač si stěžovat.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Není co vytknout, úžasná dovolená v krásném prostředí, děti naprosto spokojené. Majitelé úžasní, určitě se budeme rádi vracet.❤️

Léto 2021 - Lenka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování nádherné, pro rodiny s dětmi naprostá bomba - jak vyžití na zahradě, tak i při nepříznivém počasí vevnitř. Komunikace s majiteli supr, vše bylo parádně připraveno, žádný problém nebyl. Rádi přijedeme zase.
Žádné

Zpět na prezentaci objektu č. 13086

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Beskydy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz