Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa Suchý

Navigace: Chaty a chalupy   Chalupa Suchý   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 3300

Chalupa Suchý

Jaro 2018 - Šárka Bohuslavová se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Plusy: Chalupa je moc pěkná,čisťounká,v ní vše co potřebuješ jako doma.Krásné venkovní posezení.Majitelé velice milí lidé,ochotní a vždy vyjdou vstříc.Vesnice tichá a okolí ÚŽASNÉ pro pěší,cyklisty a nebo jen tak se procházet, kolem rybníka se spoustou stánků s občerstvením.Balzám na nervy.Všem určitě doporučuji.
Šárka, Jára, Fanda, Milada z Karlových Varů

23.7-30.7.2016 - Kočová Miluše

Super chalupa vše jak má být, krásné prostředí, skvělé soukromí, majitelé bezvadný prostě můžeme všem doporučit. Kočovi, Musilovi a Žákovi z Přelouče

26.7. - 2.8.2014 - Martin

Všechny moc zdravím. Nevím co bych po přečtení předchozích recenzí ještě přidal. Prostě super chalupa pro starší, mladší i děti. My jsme daly děti spát a pak jsme s rodiči seděly dlouho do noci u venkovního krytého krbu. Prostě to nemá chybu a příští rok chceme jet zas. Vřele doporučuji!!!

léto 19.-26.7.2014 - DANA

Velice dobře vybavená chalupa. Je tu všechno, co potřebujete na letní rekreaci: grilování, koupání, možnost nákupu chybějících potravin, množství restaurací a kiosků, fungující pošta a Obecní úřad, blízko Brna. Chalupa v pohodě zvládá krásné letní počasí i bouřky s krupobitím. Dostatek prostoru pro jakékoliv činnosti je hlavní plus. Doufáme, že se budeme moci zde opět rekreovat v příštím roce.

17.8. - 24.8.2103 - Roman

Veliká pochvala. Jsme velmi spokojeni s pobytem na teto chatě. Čisto,klid,soukromý a posezení venku s grilem.Velmi příjemné osobní jednání s majiteli. V blízkosti obchod,vinotéka,čistý rybník,spousta stánků s občerstvením.Máme toho už dost procestováno,ale tohle místo nás opravdu nadchlo. Můžeme jen doporučit. Za vše děkujeme Žaitlikovi z Rapotína a Heřmanští ze Šumperka.

léto 10-17.8.2013 - tomáš

skvělá dovolená pro rodiny s dětmi. Skvělé ubytování, poblíž veškerá obslužnost(koupání, obchod, hospůdka, lodičky)chaloupka útulně zařízená s veškerým vybavením. chaloupku lze doporučit, jednání s majiteli a domluva skvělá. Bylo nás tam devět a byli jsme všichni spokojeni.

3.8.-10.8.2013 - Martina

Byli jsme v tomto objektu podruhé - a letos to bylo ještě lepší než vloni :-) Hodnotíme 1* A určitě se vrátíme.

léto 27.7.- 3.8.2013 - Anats

Musíme se přiklonit ke kladnému hodnocení této chalupy. Na Suchém jsme letos byli potřetí, z toho jednou na luxusním srubu, ale nic se nevyrovnalo útulné zelené chaloupce s muškáty. Na středně velkém pozemku najdete úkryt jak před sluncem, tak i před deštěm a to vše v naprostém soukromí uprostřed turistického ruchu. Venkovní krb je úžasný a mimo něj je k dispozici ještě mobilní gril. Vnitřní vybavení bohatě poslouží k příjemnému pobytu, celý dům je čistý a udržovaný. Pro milovníky hub ideální v podzimních měsících, v okolí je spousta krásných lesů. Všem doporučujeme, my se vrátíme rádi i díky velmi sympatickým majitelům.

Léto 2013 - Švejk

Perfektní chalupa. Ve vybavení nic nechybí. Úžasný venkovní krb. K rybníku je to skutečně jen pár metrů. Počasí nám taky přálo. Pan majitel s paní majitelkou super lidé. Jednání na úrovni. Všechno funguje jak má. Mohu jen doporučit. Pokud nám vyjde termín, pokusíme se příští rok přijet zase. Díky za super dovolenou.

Léto 4.8.-11.8.2012 - Ivana

Opravdu krásná dovolená. Nádherně a učelně zařízený dům, krásná zahrada s vkusně umístěnými trpaslíky a zahradním sezením, které se dalo využít i za deště. Dům je umístěn v klidné části vesnice, ale dost blízko koupání a jiného sportovního vyžití. Majitelé jsou velmi příjemní lidé. Dovolenou v tomto objektu mohu jen vřele doporučit.

léto 11.8.-18.8.2012 - janča

Musíme říci, že letošní dovolená se nám opravdu moc líbila, hlavně díky překrásné chalupě, nádhernému prostředí. Chaloupka jedinečná, krásně vybavená, oku lahodící zeleň v prostorách okolo chalupy, to bylo pohlazení na duši. A soukromí opravdu tak jak bylo popsáno v nabídce od majitele - perfektní. Určitě se sem ještě vrátíme, stojí to za to. Moc děkujeme majitelům za milé přijetí, dlouho budeme vzpomínat.
Všem doporučujeme. Janča a spol. z Moravy

Léto 28.7.-4.8.2012 - Martina

Báječná dovolená! Dům je prostorný, bohatě a účelně vybavený, zahrada udržovaná a díky několika krytým prostorům ji lze využívat i za deštivého počasí. V obci vládne čilý turistický ruch a je dostupné veškeré zázemí (nákupy, stravování, sport) - přesto jsme si v domě a na zahradě užívali klidu, ticha a naprostého soukromí. Majitelé velmi příjemní. Okolí nabízí zážitky pro každého - jeskyně, památky, turistika, cyklistika, plavání. Vřele doporučuji.

Zpět na prezentaci objektu č. 3300

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2019 :: jarní prázdniny 2020 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů :: REGISTRACE objektu
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.



e-chalupy.cz