Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa k pronajmutí - Pleše

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa k pronajmutí - Pleše   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15525

Chalupa k pronajmutí - Pleše

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Martin s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Lokalita skvěle umístěná jako základna a výchozí bod pro výlety po celých Jižních Čechách, ideální pro cyklistiku po Třeboňsku, kousek zámek Červená Lhota, Jindřichův Hradec, Třeboň, Hluboká... V bezprostředním okolí vesnice jsou spíše pole, takže na pěší výlety je potřeba se trochu posunout.
Ubytování nabízí dostatečný prostor a plné vybavení pro 2 rodiny, skvělá je zahrada s venkovním posezením, grilem a sklípkem, kde byl k dispozici výčep se zásobou točeného piva:-). Možnost ubytování se psem, který si taky užíval velkou uzavřenou zahradu.
Koupat se dá v pískovně Vlkov či v Suchdole. Využili jsme sportovní areál v Hluboké nad Vltavou, kde je vyžití pro celou rodinu - golf, tenis, beach volejbal, lanové centrum pro děti, koupání z mola přímo ve Vltavě. Ubytování v Pleších můžeme určitě doporučit!

Léto 2023 - Veronika K se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Na chate jsme byli s partou pratel a dvema psy. Planovali jsme vylety na kolech, takze jsme ocenili jak pipu v chlastaci mistnosti, tak moznost prijemneho uzamceni kol.
Chata i okoli vse krasne, udrzovane. Zahrada i dvorek jsou velke, plne oplocene. Naproste soukromi a klid!Dvoje zastresene venkovni posezeni s grilem. Pro nas a nase hafany idealni.
Chata je hned v sousedstvi s krasnym rybnickem, takze doporucuji sprej na komary.
Majitele
jsou velmi mili a ochotni lide. Nic nebylo problem.
Velmi jsme ocenili pozornost na uvitanou ;)
Vrele doporucujeme!

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborné ubytování, velmi vstřícný a ochotný majitel. Velmi dobrá dostupnost ke spoustě výletům ať na kole nebo autem. Doporučujeme :)

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělá komunikace s majitelkou, výborné výchozí místo na výlety a koupání. Hodně úložných prostor v pokojích, velký odpočinkový prostor v patře a pro osm lidí dostatek úložného prostoru na potraviny v kuchyni. Ocenili jsme také uzavřenou zahradu kvůli malému pejskovi, který se rád toulá :o) Moc děkujeme a určitě doporučujeme

Léto 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Suoer chalupa na klidném místě. Jen bazén scházel k osvěžení po celodenním výletě. I přesto se rádi vrátíme.

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná, útulná a výborně vybavená chalupa s úžasnými přilehlými prostory - uzavřený dvorek s posezením a pergolou na zahradě. Moc se nám tu líbilo, chalupa je prostorově řešena velmi velkoryse. Poloha také moc fajn-v blízkosti je spousta zajímavých turistických cílů. Komunikace s majiteli perfektní, pan pronajímatel byl velmi milý, při předání nám vše ukázal a dokonce pro nás byl nachystaný malý dárek:) Rozhodně doporučujeme a rádi se vrátíme, třeba i s dětmi!

Zima 2022 - Míša Šimonová a spol. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chalupě v Pleších jsme strávili naprosto úžasný Silvestr 2022. Všem, kdo váhají, vřele doporučuji. V chalupě veškeré vybavení, čisto a naprosté soukromí. Komunikace s majiteli byla naprosto bezvadná, nic nebyl problém. Velmi slušní lidé. Při příjezdu byla chalupa příjemně vytopená, k dispozici i krbová kamna. V objektu perfektní "chlastací místnost", kde jsou rovněž krbová kamna a pokud se chcete bavit déle, nerušíte ostatní spolubydlící. Absolutně není co vytknout a majitelům přeji, aby si stále drželi takovýto standard.
Děkujeme a brzy na viděnou.

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasná chaloupka, skýtající překrásné a útulné zázemí. Chaloupka samotná má skvělou dispozici s 2 koupelnami a 3 ložnicemi. Krbová kamna v přízemí nám celý víkend dělala příjemnou atmosféru. Majitelé nám vše připravili a byli velice ochotní.
Komunikace s majiteli moc milá, nadmíru vstřícná a rychlá. Bylo vyhověno i našim nadstandardním požadavkům, s čímž jsme nepočítali a byli o to víc mile překvapeni.
Kuchyň je perfektně vybavená vším, co je potřeba, vč. automatického kávovaru. Na chaloupce jsme mohli mít psa, který našel útočiště v poměrně velkém dvorečku.
Dojezd z Veselí n.Lužnicí/ČB i Prahy je komfortní.
Chalupu v Pleších moc doporučujeme. Našli jsme takovou, kterou jsme dlouho hledali a už teď se těšíme na příště! Děkujeme.

Zpět na prezentaci objektu č. 15525

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz