Hodnocení a recenze ubytování: Pronájem chalupy - Bradáčov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Pronájem chalupy - Bradáčov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11068

Pronájem chalupy - Bradáčov

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 90%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Verča s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Byly jsme 3 rodiny s dětma a vyžití a prostoru na týdenní dovolenou bylo dostatek:-) Chalupa je prostorná a i ve velkých vedrech je v ní příjemný chládek. Protože nám vyšlo počasí na 1, trávili jsme veškerý čas venku. K dispozici pergola, kde se příjemně sedí, plynový gril, bazén, ve stodole pingpong, za stodolou vyžití pro děti ( hřiště, houpačky, trampolína) a večer sauna. Vesnička je malá, všude klid. Do lesa na procházku nebo na houby je to kousek. Brali jsme s sebou kola, ale okolní terén je poměrně kopcovitý, takže děti začaly po prvním výletě trochu stávkovat, ale jinak možností výletů v dojezdové vzdálenosti spoustu :)

Léto 2023 - Veronika Opatová
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2023 - Kváskovi se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme zde Silvestr a následně se vrátili v únoru. V Táboře bez sněhu, v Bradáčově nasněženo, venku běžkaři, komunikace s majitelem bez problémů, ještě jsme dostali nečekaný dárek.
Na Monínec je to cca 30min, ale nevyrazili jsme. Chalupa poskytuje dostatek prostoru a vyžití. Určitě se rádi ještě vrátíme :-)

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Klid, soukromí, relax. Misto ma příjemné kouzlo samoty a klidu, na zahradě sauna s výhledem do zahrady, bazén, venkovní kuchyně s grilem, uvnitř bar pro dospělé ... to všechno bez lidi, dům překvapí právě nejvíce úplným soukromým. Určitě se vrátíme na zimu a vyzkoušíme saunu.

Léto 2023 - Lukáš Sorád s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je velká a prostorná, pro tři rodiny se sedmi dětmi úplně ideální. Sauna velmi příjemné zpestření, zatím není sprcha, ale je v řešení. Gril, krytý bazén na zahradě, dostupnost do lesa. Doporučuji každému, kdo hledá klidné místo na odpočinek a zároveň se nechce mačkat v malých chaloupkách.

Léto 2022 - iveta s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Celý objekt je prostě stvořený pro rodiny s dětmi .Velmi příjemná zahrada,super bazén se slanou vodou,zázemí pro děti venku i uvnitř! A i pro rodiče velmi příjemné posezení venku, s grilem ,uvnitř u baru:-)).Byli jsme velmi spokojeni.Díky za příjemnou komunikaci se správci objektu.

Léto 2021 - Magda s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Krásná prostorná chalupa,vkusně vybavená.Při příjezdu mile překvapila dárková taška s pochutinami a příjemná majitelka.Zázemí pro děti různého věku perfektní -bazén ,trampolína,fotbálek,hračky v pokoji..V kuchyni k dispozici káva ,čaje a plno ingrediencí k vaření.
Doporučili bychom dát alespoň do některých oken sítě proti hmyzu,v noci vadily vrzající rošty postelí v jinak úžasné ložnici.
Ale souhrnně velká spokojenost a vřele doporučujeme

Léto 2021 - Simona s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%
Krásný objekt, ciste a útulné. Paní majitelka úžasná. Dáreček na uvítanou. Bazen krásný, zahrada též, hracky pro děti.Vybaveni kuchyně a všeho k dispozici nad rámec.

Léto 2021 - Adéla Bartlová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ani nevím, kde začít - překrásný objekt, perfektně vybavený, všude čisto, vše funkční. Vše je moc vkusně a také účelně zařízené, dokonalé zázemí pro děti, dům je opravdu velký a prostorný, to samé zahrada a venkovní posezení. V objektu je i pračka se sušičkou, což není v popisu uvedeno a s dětmi je to další výhoda. Bazén neměl chybu, zastřešení zajistilo krásně teplou vodu i při horším počasí. Byli jsme 3 rodiny, rodiče měli každý svoji ložnici a děti jsme naskládali společně do jednoho pokojíčku. Vesnička je opravdu malá, ale s tím jsme počítali již při výběru a užili si tamního klidu. Výletů v okolí je spousta, jen je potřeba počítat s dojezdem vždy 30 minut a více.
Konečné shrnutí: je vidět, že si majitelé dali záležet jak při budování, tak i při následné pravidelné údržbě. Za nás nejhezčí ubytování tohoto typu, kde jsme byli :-)
Jediné mínus snad jen vrzající postele, nebo možná spíš rošty, protože postele samotné byly krásně pevné.

Léto 2021 - Karel Dolejší s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 - Prusovi s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zpět na prezentaci objektu č. 11068

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz