Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa Kobylí

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa Kobylí   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11013

Chalupa Kobylí

Průměrné hodnocení 88%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 88%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 86%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 90%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 90%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 84%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost, nemám co vytknout

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 - Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dům je dle našeho názoru nadstandardně vybaven (automatické espresso, dvě lednice, vinotéka, myčka, wifi...), kuchyně a obě koupelny nové a krásné. Vše čisté, funkční. Byli jsme v počtu 4 dospělí a 3 děti a zcela bez problémů jsme se vešli, úložných prostor dostatek. Jednání s panem majitelem zcela pohodové, nic nebyl problém, na všem se dalo domluvit. Ráda bych vyzdvidhla venkovní bazén s opravdu čistou vodou. Sice jsme ho kvůli počasí yužili jen párkrát, ale i tak to bylo moc příjemné.
Ano, ráno můžete slyšet kohoutí kokrhání, běžný vesnický ruch a většinou mezi 8 a 9 ranní vysílá obecní rozhlas, ale tak to na vesnicích chodí a není to nic, co by nám dovolenou zkazilo. V okolí bezpočet možností výletů, jak pěších, na kolech, tak i autem. A jestli můžeme doporučit, tak vinařství Tomčala (hlavně sauvignon) a Herzánovi (hlavně suchá Pálava) za nás naprostý top :-) Ale i pan majitel má ve vinotéce dobrou zásobu, kdyby se někomu nechtělo chodit :-)

Léto 2021 - Marcela s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 66%

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 62%
+ bazén vhodný i pro děti
+ vybavení kuchyně (automatické espresso, kontaktní gril,..)
+ venkovní posezení (i zastřešené) pro více lidí
+ dvě koupelny

mimo ubytování:
+ hřiště na discgolf (super zábava, vezměte si s sebou létající talíře)
+ široký výběr kvalitních vinařství v okolí
- největší mínus je fakt, že jedna z ložnic (spíš jde o obývací pokoj s patrovou postelí) je přímo spojená s kuchyní/jídelnou (úplně to proto neodpovídá popisu, že jde o tři samostatné ložnice s vlastními vstupy)... bylo by fajn to rozdělit alespoň závěsem nebo zašupovacími dveřmi. Do obou koupelen se navíc dostanete jen přes kuchyň nebo právě tuhle "ložnici", takže nemůžete čekat nějaké soukromí
- nedostatek úložných prostor pro oblečení a věci (platí i pro koupelny)
- pokud si budete chtít užít studené pití, je nutné ho dát do lednice den předem (ani na nejvyšší stupeň moc nechladila)
- chybí alespoň jeden slunečník (skoro nikde není stín a v zastřešené pergole se ve slunečných dnech nedá dlouho vydržet)
- hodně kontrastují nově udělané části s těmi původními (krásná kuchyň v "provence stylu" x staré vybavení ložnic/vstupní průchod v tragickém stavu,...)
- vypadá to tak, že se řeší jen nejnutnější opravy, aby byl objekt použitelný, a přehlíží se "detaily" (utržená klika u dveří, ulomené prkénko na WC, zanedbané okolí bazénu,...)
+- je nutné počítat s tím, že jde o řadovou vesnickou zástavbu, takže se může stát, že soused začne třeba opravovat traktor, nebo k vám zavítá zápach od prasátka, či z blízkého kravína

mimo ubytování:
- stravování v obci ... nejbližší hospoda měla sice dobré pivo, ale obsluha a dostupnost jídla byla slabší (trochu cesta zpátky v čase), v druhé restauraci měli zrovna dovolenou

Odpověď majitele: Děkuji za celkem rozsáhlé hodnocení na jehož základě jsem upravil popis vnitřních prostor, odstranil některé nedostatky a přidal vnitřní plán chalupy. O nižším komfortu, který pramení z většího počtu osob jsme se ještě před nástupem bavili. Přesto jste chtěli přijet ve větším počtu, než bylo původně plánováno nicméně i na tomto se již pracuje. Problém s lednicí jsem nezaznamenal a pro rychlejší zchlazení se dá použít mrazák. Další, sice malá lednice je pod pergolou. Bohužel některé věci nemohu ovlivnit a pokud mi napíšete, co bylo myšleno zanedbaným okolím bazénu, budu rád.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 52%

Jaro 2021 - Lidka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zpět na prezentaci objektu č. 11013

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz