Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa Holubovo pole - Jedovnice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa Holubovo pole - Jedovnice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15918

Chalupa Holubovo pole - Jedovnice

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme ohromně spokojení, chata nová a opravdu čistá, dostatek úložných prostor, dobře vybavená kuchyň - z toho byl náš kuchař nadšený. Díky příjemnému a dostatečně velkému obytnému prostoru, hračkám na zahradě a zastřešené terase jsme i se 6-ti dětmi v pohodě přečkali nepříznivé počasí.

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa, vše na jedničku, perfektně vybavená kuchyň, díky myčce jsme měli ještě více času užít si dovolenou. Úžasná terasa, prostorná, všichni jsme se tam pohodlně vešli, na zahradě hodně vyžití pro děti, bazén též výborný. S majitelkou výborná komunikace. Veliká spokojenost, můžeme jedině doporučit.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2022 - Martin s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2022 - Kamil se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nadmíru spokojen, je to krásná lokalita, dům je moc pěkný, nadstandardně vybaven. Parkovacích míst téměř deset. Dojeli jsme v sedmi autech a 2-3 auta by se ještě vešla. Komunikace s majitelkou byla výborná

Podzim 2022 - Julie N s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní dovolená. Moc děkujeme! Tuto chalupu mohu vřele doporučit. Rádi se vrátíme. Komunikace s paní majitelkou velmi příjemná a rychlá. Vhodná pro děti - dovolenou jsem stravili s 2měsíčním miminkem a zároveň i s 3letou dcerou. U schodiště je dole namontovaná bezpečnoatní branka. V koupelně jsou u umyvadla schůdky pro děti. Krb krasně vytopi celou chatu (nachystaného dreva je na dvoře velké množství), zároveň je v chatě v každém pokoji termostat a dá se samostatně vytopit každý pokoj. Kompletně vybavená kuchyň,včetně utěrek, jaru, k dispozici i tablety do myčky, u každého umyvadla mýdlo, nahoře v pokojích lehké, ale zároveň teplé deky na spaní včetně povlečení. Internet v celé chatě a jede i v TV youtube. Venku dvě zastřešené pergoly, krásné barevné LED osvětlení, měkký trávník, bazén se slanou vodou a bezpečnostní schůdky (vytahnou se do vzduchu, aby děti nemohly vylézt bez dozoru). K dispozici jsme měli i klíče od kůlny,kde jsme schovávali kola. Pozemek celý oplocený, branka hned do lesa,kde jsme na začátku září měli štěstí a byla obrovská úroda hub,hned za chatou a plné koše - úplný sen pro houbaře :-) K jezeru je to kousek, ideální pro jízdu kočárkem. V nedaleké hospůdce Barachov ideální hřiště pro děti a vaří každý den i meníčka. Ale dost vyžití je i na chatě - skluzavka, bazen, houpaci síť, nahoře na starém dubu houpaci pavučina, dále lezecká dětská stěna a i bedna plná venkovnich hracek (tatry, babovky, balon, badminton,atd. ) Tato dovolená byla opravdu krásná, není nic co by nám na chatě chybělo.

Zpět na prezentaci objektu č. 15918

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz