Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa Bošáčky - Lopeník

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa Bošáčky - Lopeník   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15322

Chalupa Bošáčky - Lopeník

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Silvie s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování v útulné chaloupce s nádherným výhledem po malebné kopcovité přírodě můžeme jen doporučit. Pan majitel velmi milý a vstřícný člověk.Ikdyž nám pár dní propršelo, vůbec nám to nevadilo, alespoň jsme si vyzkoušeli, jak krásně umí vytopit chaloupku kouzelná kachlová kamna.

Léto 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pěkná čistá chaloupka, skvěle vybavená. Nádherná příroda a klid. Skvělý týden pod Lopeníkem.

Jaro 2023 - Henrich se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Spokojní po všetkých stránkach,majiteľ zlatý,priateľský človek a prostredie je balzam na dušu.Chalupa krásne zrenovovaná.
Určite sa radi vrátime.Pozdrav celej rodinke.♥️

Zima 2022 - Maruška s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásně zrenovovaná stylová chalupa v nádherném prostředí. Dokonalé zázemí.

Léto 2022 - Jaroslava s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Týdenní pobyt na této chalupě uběhl až příliš rychle. Krásné prostředí, klid, chalupa čistá se vším co jsme potřebovali. Dospělí i děti byli velmi spokojeni a rádi se zase vrátíme. Bílé Karpaty jsou kouzelným místem. Všem moc doporučujeme.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S kamarádkou a dětmi jsme na téhle chaloupce strávili nezapomenutelný týden.Interiér předčil naše očekáváni.Krásně zařízeno,utulno a čisto.Okolní příroda jak v pohádce.Pan majitel s dcerou velmi ochotní a vstřícní lidé.Doporučujeme jak pro páry tak i pro rodiny s detma.Za nás úžasné a určitě se vrátíme a budeme doporučovat:-)

Léto 2022 - Veronika se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S přáteli jsme zažili jeden nezapomenutelný týden, na klidném a tichém místě. Krásná a čistá chaloupka s venkovním posezením na samotě u lesa. Dobře vybavená s krásným nábytkem, který se hodí do pohadkového interiéru chaloupky. Pán majitel byl velice příjemný a ochotný. Dokonce nám nachytal pstruhy z jeho rybníčku, které jsme si mohli upéct na grilu u chaloupky. Okolo krasná příroda, takže o zábavu bylo postaráno. Doporučujeme všem, kteří si chtějí odpočinout v útulné chaloupce s nádherným výhledem a užít si krásu Bílých Karpat. Určitě jsme zde nebyli naposled.

Léto 2022 - Lenka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt na chalupě byl naprosto úžasný, jsme z něj nadšeni a odjížděli jsme jen velmi neradi, takže můžeme jen doporučit. Chalupa je na hezkém, klidném místě, je čistá, hezky a vkusně zařízená a velmi dobře vybavená. K tomu příjemné venkovní posezení, kde si člověk může vychutnat klid a pohodu. S panem majitelem je skvělá komunikace, je velmi milý a ochotný. Navíc okolní příroda je krásná, takže jsme tu určitě nebyli naposledy.

Léto 2022 - Milan s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na tejto úžasnej chalupe sme strávili jeden nezabudnuteľný týždeň. Chalupa je veľmi útulná,čistá a dobre vybavená. Okolie je ohromujúce. Vôbec sa nám nechcelo odísť. Pán majiteľ je veľmi ústretový, ochotný a veľmi rád poradí s čímkoľvek, jednoducho super človek, s ktorým sa veľmi dobre komunikuje. Určite sa sem vrátime a chalupu vrelo odporúčame

Zpět na prezentaci objektu č. 15322

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz