Hodnocení a recenze ubytování: Chalupa 118 - Horní Podluží

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalupa 118 - Horní Podluží   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13512

Chalupa 118 - Horní Podluží

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2022 - Standa
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S rodinou jsme se ubytovali na chalupě na čtyři dny (3 noci). Byl to pěkný a odpočinkový pobyt. Chtěli trochu vydechnout po náročném týdnu, a to se nám, myslím že za celou skupinu, povedlo. Po příjemném uvítání od pana majitele jsme se hned pustili do šmejdění. Příjemná překvapení se na nás jen hrnula. Všude bylo čisto, uklizeno a rozhodně je na objektu poznat ženská ruka. Chaloupka je kromě úklidu i krásně nazdobená mnoha různorodými dekoracemi, které převážně (snad ještě) dámy v naší skupině ocení. Po průzkumu jsme si hned zatopili v kamínkách v obývacím pokoji. Původně jsme se chtěli podívat po okolí, ale jako by nás chaloupka nechtěla pustit, jsme zůstali v útulném teplíčku a přátelské atmosféře na ubytování. K našemu původnímu plánu došlo až další den. Člověk se musí trochu projít, ale určitě to za to stojí. Vyšli jsme na rozhlednu Jedlová, kde jsme obdivovali krásy okolí Horního Podluží. Na zpáteční cestě jsme se stavili v doporučené restauraci „Zlatá Podkova“, kde jsme se výborně najedli. Zbytek pobytu jsme jen odpočívali.

Podzim 2022 - Vatula
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Více pohodlí při sledovaní televizních pořadů.Jinak vse perfektní.Vybavenost,
čisota,komunikace s majiteli,nerušené prostředí.Není co vytknout.Díky za příjemný pobyt.

Podzim 2022 - Ála s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chalupě se nám moc líbilo. Vyjela jsem s dětmi a pár přáteli (celkem 8). Musím říci, že jsem si lepší pobyt nemohla představit. Již od samotného příjezdu jsem měla velkou radost. Pozemek, na kterém chalupa stojí je dobře opečovávaný. Hezky posekaný trávník, zalité květiny, uklizené nářadí, to všechno naznačovalo, že se o objekt majitelé hezky starají. A také že ano. Chaloupka byla zevnitř, stejně tak jako zvenčí, krásně uklizená a připravená na náš pobyt. Dokonce nám majitel do obývacího pokoje nachystal občerstvení, v podobě koláčů z pekárny (které byly vynikající

Podzim 2022 - Pepa s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Krásná chalupa. Prostorná, čistá, útulná. Strávili jsme zde 3 noci v devítičlenné skupině a velmi těžko se nám odjíždělo. Během našeho pobytu jsme stihli grilování na terase, ping-pong, badminton a jiné aktivity, které nám chalupa nabídla.
Mohli jsme si hezky zatopit v kamnech připraveným dřívím, což přineslo překrásnou a pohodlnou atmosféru, při které se člověk cítí jako v pohádce.
Také bychom rádi poděkovali panu majiteli, který nás velmi vřele uvítal a byl nám k dispozici při všech nesnázích, kterých bylo naštěstí velmi málo.
Obec je klidná, bez velkého provozu. V blízkosti sjezdovka, na kterou bychom v zimě rádi zašli. Navštívili jsme také jednu ze dvou restaurací "Zlatá Podkova", kde jsme se krásně najedli. Majitel nám doporučil i restauraci „U Vleku“. Bohužel, tam jsme již nestihli zajít.
Krásná příroda, proběhl výlet na Jedlovou s krásnými výhledy na okolí.
Určitě se v blízké době vrátíme

Podzim 2022 - Rekrad (hodnocení vložil majitel) s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme za krásnou dovolenou u Vás, komfortní ubytování, božský klid a relax, rádi se určitě vrátíme! Stejně jsme i přes Vaši radu všechny výlety nestihli, takže o důvod více! Doporučujeme! S pozdravem Rekovi

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%

Léto 2022 - Cestovatel Adam
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa, skvěle vybavená a na klidném místě, obrovská zahrada s rybníčkem, velká terasa kde jsme každý večer grilovali, prostě pohoda pro duši!
Doporučuji spojit cestování s místním vláčkem, je to návrat do dětství. Krásné výlety po okolí - Křížová cesta Jiřetín, Tolštejn, Jedlová rozhledna a ještě lepší vlakové nádraží Jedlová s krásnou hospůdkou, pivovary Falknštejn a Kocour (taktéž vlakem krásně dostupné). Velice rádi se vrátíme ! Děkujeme za maliny, mátu na koktejly a rybíz z vaší zahrdy.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pan majitel byl skvělý, chalupa krásná s báječnou zahradou, možností grilovat, zahrát si ping pong. Lokalita taky výborná, všude blízko. Dovolenou jsme si moc užili.

Jaro 2022 - Enjí s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Hezké, útulné prostředí pro každou příležitost.
Určitě vřele doporučuji. Všechno jde s pánem domluvit a zařídí i nemožné

Léto 2022 - Pája s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dobrý den, vřele mohu doporučit. Chalupa je prostorná, vhodná pro 12 i více osob, posezení venku na terase s grilem a možností zapůjčení výčepního zařízení. Zašli jsme si na rozhledny, nedaleko Tolštejn a Jedlová či koupaliště. Je zde i důl kde se těžily vzácné kovy. Pro výlet se dá využít
5minut chůze vzdálené vlakové nádraží a autobus. Mohu jen doporučit.

Zpět na prezentaci objektu č. 13512

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti České Švýcarsko

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz