Hodnocení a recenze ubytování: Chaloupka starých časů - Kunčice pod Ondřejníkem

Hodnocení a recenze objektu č. 11487

Chaloupka starých časů - Kunčice pod Ondřejníkem

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme moc spokojeni. Všem doporučuji ????.

Jaro 2024 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkuji paní majitelce za možnost prožití krásných Velikonoc v jejich úžasné a vymazlené chaloupce. Vše bylo perfektní.

Jaro 2024 - JanaSpáčilová se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedním slovem nádhera. Chaloupka je jako z pohádky, vyladěná do posledního detailu.
Všude čisto, voňavo, prostě nádhera.
Paní majitelka to je ANDĚL. Dokonce nám na uvítanou upekla skvělou bábovku.
V dnešní uspěchané době byl víkend na téhle chaloupce balzám na nervy.
Určitě se ještě vrátíme.

Zima 2024 - Lucie s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Toto ubytovani pani Pavlinky je naprosto fantasticke. Neni tu absolutne co vytknout, komunikace s ni je vic nez skvela, pri prijezdu nas cekala cerstve upecena babovka, chaloupka je prekrasna, cista, vonava, vsechno do posledniho detailu nadekorovane. Budete se tam citit jako v pohadce.Z chaloupky je citit obrovske srdce majitelu, ktere do vybudovani tohoto prijemneho prostredi dali. Vsude kolem jsou hory, sjezdovka je 15 minut, dosazitelnost obchodu a restauraci take do 10 minut a pritom jste v lese, v tichu a klidu. Deti maji vyziti na zahrade kde se v lete da jiste super grilovat. Urcite se vratime!! Dekuji Pavli za skvely pobyt a darecek.

Podzim 2023 - Kristýna v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná chaloupka vyladěná do posledního detailu, kde na vás útulná atmosféra čeká hned po prvním otevření dveří :-). Všechno bylo čisté, voňavé. Paní majitelka nesmírně ochotná, milá osoba se srdcem na správném místě. Upečená bábovka při příjezdu a milý dáreček při odjezdu nás moc potěšil. Určitě to nebyla naše poslední návštěva.

Podzim 2023 - Regina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pohádková chaloupka uprostřed lesa, která nám okamžitě učarovala.
Bylo to tak krásné, že se nám vůbec nechtělo domů. Všude to vonělo. Pani majitelka je anděl. Musíme jet znovu, víkend byl málo. Podzim tady je balzám na duši. Děkujeme z celého srdce.

Podzim 2023 - Sarinene s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasný zážitek v rozkošné chaloupce od začátku do konce. Skvělá komunikace s paní Vojtkovou, perfektní vybavení včetně všech moderních spotřebičů, které jsou do chaloupky zasazeny tak citlivě, že to nikterak nenarušuje její romantický ráz. Chaloupka myslí i na děti - venku i uvnitř je spousta her a zábavy (hřiště s klouzačkou a pískovištěm, kuželky, šipky aj.). Děkujeme za milé přivítání s výbornou bábovkou a za nečekaný dáreček na rozloučenou. Tady se ubytování poskytuje s láskou...

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Krásné místo a příroda. Chaloupka i paní majitelka velmi příjemná, určitě doporučujeme.

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásné, příjemné, úžasné, milá paní majitelka..... Mohu jen doporučit!!!!!!

Zima 2023 - Pavla se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Veliká spokojenost. Majitelé velmi vstřícní a milí lidé. Komunikace nadstandartní. Po příjezdu upečená bábovka, vše vysvětleno. Děkujeme za krásný pobyt.

Zima 2023 - Markéta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme s pobytem maximálně spokojeni! Fotografie odpovídají realitě, mnohdy ji ještě předčí. Vybavení perfektní. V chaloupce vnímáte nejen maximální útulno veškerých prostor, zklidňujícího ducha starých časů, ale i srdce paní majitelky, která veškeré prostory zútulnila k dokonalosti. Nemohu nezmínit velmi milé a velmi neobvyklé přivítání při příjezdu, kdy nás na stole čekala láhev vína a voněla krásná bábovka (vynikající!!). To jsme ještě nezažili, jakože už jsme zažili hodně"-)). Paní Vojtkové přejeme mnoho spokojených hostů, kteří ocení všechny benefity tohoto místa a budou se rádi vracet. Jako my.

Podzim 2022 - Miroslav Wohl s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vrátili jsme se před 14 dny a v současné chvíli máme jedinou myšlenku,vrátit se zpět.Úžasné místo pro relax,oáza klidu a pohody,ktomu maximálně vstřícná a pohodová paní majitelka.Strávili jsme zde s rodinkou pár dní,všichni jsme byli nadmíru spokojeni a všem dalším,kteří zrovna zvažují,kam se vypravit,můžeme jen a jen doporučit.
Tímto by jsme rádi ještě jednou moc poděkovali a už se těšíme na další shledání.

Podzim 2022 - SH s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Úžasná chaloupka, s láskou dělaná a opečovávaná. Všude bezchybná čistota. Cítili jsme se, jako bychom se vrátili v čase, ale zároveň s pohodlím a moderními vymoženostmi (kávovar na preso, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba,...). Skvělá pec, která nás v zahřála během chladných večerů, pohodlné postele, voňavé ložní prádlo i ručníky, krásné venkovní posezení a spousta her pro děti. No a hlavně úžasný přístup paní majitelky - její vstřícnost, ochota a láska k chaloupce - je prostě úžasná. Při příjezdu nám upekla vynikající bábovku a při odjezdu jsme ještě dostali jako dáreček její ručně vyráběné mýdla.

Podzim 2022 - Renča s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nemám slov♥️
Krásnější chaloupku jen těžko najdete. Dokonalé vyladěná do posledního detailu. Byly jsme zde s maminkou, babičkou a sestrou na dámské jízdě a odjíždělo se nám velice těžko, chaloupka se stane vaši srdcovkou.
Co se paní majitelky tyče, jen těžko najdete tak skvělého člověka. Milá, vstřícná, ochotná a navíc vypadá jako maková panenka z pohádky

Léto 2022 - Blanka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Paní majitelka příjemná, vše nám řekla a překvapení pro nás upečená bábovka, která byla výborná. Chaloupka krásná a prostředí velice krásné, klid a příroda dechberouci.
Pobyt s rodinou jsme si moc užili, odpočinuli jsme si a hlavně zregenerovali jsme si duše úplná duševní pohoda.Tuto krásnou Chaloupku doporučuji.

Zima 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto úžasná,okouzlující chaloupka do které se rádi vrátíme.
Vrátí vás do starých času,okolí je krásné.
Komunikace s paní majitelků úžasná,přivítala nás vřele s dcerou a upečenou bábovkou.
Prostě za nás zatím TOP chaloupka.

Zima 2021 - Barča s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná chaloupka, vymazlená do posledního detailu. Úžasní majitelé, ochotní a vstřícní. Měli jsme se jako v pohádce. Chyběl jen ten sníh, ale to je to je pouze rozmar počasí. Vřele doporučuji všem co si chtějí odpočinout od městského ruchu a načerpat energii z přírody a zároveň být v kontaktu se světem. Na chaloupce nechybí kvalitní připojení a moderní vybavení ke spokojenosti všech.

Zima 2021 - Draha s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chaloupce jsem strávila s dcerou Vánoce 2021. Byly to pro nás opravdu pohádkové svátky. Komunikace s paní majitelkou byla perfektní, byla velmi milá a vstřícná, reagovala obratem, se vším pomohla. Na chaloupce nás čekalo teploučko, krásný dobový vánoční stromeček a na stole cukroví, domácí vaječný likér na ochutnání a pod stromečkem malý dáreček pro každou. V chaloupce bylo vše stylové, dokonalé, nové, čisté, perfektně připravené, včetně dřeva na topení v kamnech (což krásně umocňovalo celou atmosféru), opravdu to nemělo jediný nedostatek. V tomto období byl venku všude sníh. Prostředí i okolí chaloupky je úžasné, možnost krásných procházek i výletů. Rozhodně všem doporučuji. Pro nás se stala chaloupka srdeční záležitostí a my se sem chceme určitě znovu vrátit, třeba i v jiném ročním období.

Zima 2021 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice krásná chaloupka pro menší rodinku, skvělá komunikace s paní majitelkou a také milé přivítání. Střed pro vyjížďky směr Pustevny, Bílá či Rožnov p.R. Za nás super a děkujeme.

Zima 2021 - Barbora Malenovská s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme v chaloupce na prodloužený víkend v prosinci, chaloupka i krajina kolem byly zasněžené, bylo to jako v pohádce. Čekala nás úžasně milá paní majitelka co nám zatopila v peci a na stole bylo cukroví a víno❤️

Podzim 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Profesionální komunikace ze strany majitele, vstřícnost, příjemné a čisté prostředí s atmosférou starých časů a pohody. Vřele doporučuji.

Léto 2021 - Rodina s babičkou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prožili jsme zde v pohádkové chaloupce kouzelné okamžiky. Děkujeme krásné, půvabné laskavé paní, která je také, jako víla z pohádky, za možnost zde být, za výbornou bábovku a milé přivítání i rozloučení a za voňavé dárečky, které nás moc potěšili.
S babičkou jsme zde oslavili její 79 narozeniny ... a byla nadšená. Toto je její vyjádření díku:
Chaloupka miloučká, čisťoučka, jak z pohádky, s pecí i dřeváky. Dobře se v ní přebývalo, krásně snilo, i vzpomínalo a večer sladce usínalo. Ráno i když pršelo u bábovky nám bylo veselo, mocinky nám chutnala a byla dobrá nálada. Deště jsme se nebáli do lesa se vydali, houbičku a jablíčko si přinesli. Děkujeme ti chaloupko, byl to krásný čas a když Pánbůh dovolí, za rok přijedeme k tobě zas.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Jedním slovem,nádhera ❤ vešla jsem do chaloupky a hned jsem věděla, že tady budeme mít překrasnou pohodu,víkend a nebude se mi chtít domů. Celá chaloupka je s láskou dělaná a já za to strašně moc DĚKUJU ❤

Podzim 2021 - Pavel v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Doopravdy nejkrásnější víkend. Vše bylo super. Paní majitelka úžasná, naladena ve stejném stylu jako my.
Opravdu nic nenajdete

Léto 2021 - Josef s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasné ubytovaní, vše bylo čisté a hlavně vyvoněné, okolí chaty krásné, udržované, nechybělo nám tam nic, chaloupka je plně vybavena vším potřebným. Za výlety v okolí je to všude kousek. Paní majitelka moc milá paní. Můžeme jen vřele doporučit.

Jaro 2021 - Míša a Petr
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherné místo na odpočinek, kde se zastavil čas. Už přivítání vás zavede do jiného světa. Vstřícný přístup, čistá a provoněná chaloupka, kde rádi stravite večer u praskajících kamen a při světle petrolejky. Vířivka na zahradě je bonus navíc.Okoli vás svými zajímavostmi rozhodně nezklame.

Jaro 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka opravdu krásně vyzdobená a vyladěná, do posledního detailu. Všechno čisté, upravené, voňavé. Paní nám upekla výbornou bábovku, komunikace s ní byla perfektní. Okolí nádherný les, louky, určitě doporučuji.

Jaro 2021 - Luci v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Líbilo se nám vše jak prostředí okolo chaloupky i vevnitř to bylo jako v pohádce kouzelné,čisto,vyvoňane,cítili jsme se jako v pohádce,nechtělo se nám ani domu z toho kouzelného místečka☺️

Jaro 2021 - Ondřej v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná relaxační dovolená. Chata v údolí obklopená přírodou, v úplném klidu, právě zrekonstruovaná a nově stylově vybavená do posledního detailu. Rádi se vrátíme, děkujeme.

Zima 2021 - Adela s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Báječná dovolená v krásné chaloupce uprostřed přírody. Chaloupka jako u babičky, voňavá, naklizená, čistá, nezapomenutelná. Děkujeme a ať se moc daří

Zima 2021 - Monika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Voňavá a naklizená chaloupka a na stole na nás čekala upečená bábovka od paní domácí.Výborné jednání.

Zima 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zpět na prezentaci objektu č. 11487

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Beskydy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz