Hodnocení a recenze ubytování: Chalet - Beskydy - Prostřední Bečva

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chalet - Beskydy - Prostřední Bečva   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13995

Chalet - Beskydy - Prostřední Bečva

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Spring s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vítejte v Chalet Beskydy v Prostřední Bečvě 15; 75656 Prostřední Bečva.
Recese pro hosty:
Když jsem si rezervovala Chalupu Beskydy, nevěděla jsem, co mám očekávat. Ale po svém pobytu mohu bez váhání říct, že Dirk Schmuhl je nejlepší hostitel, jakého jsem kdy zažil.

Dirk mě a mou rodinu od začátku srdečně přivítal a postaral se o to, abychom se cítili vítáni. Ukázal nám veškeré vybavení chat a zodpověděl všechny naše dotazy. Ale to je jen začátek.

Po celou dobu našeho pobytu byl Dirk vždy pozorný, přátelský a ochotný. Poskytl nám mnoho cenných tipů a doporučení na aktivity v okolí a pomohl nám naplánovat naše dny. Dokonce za nás zorganizoval některé aktivity a doporučil nám nejlepší místa, kde ochutnat české pivo a místní speciality.

Nejvíce jsem však na Dirkovi oceňoval jeho flexibilitu a osobní přístup. Pomohl nám upravit program, když se naše plány změnily, a zohlednil naše potřeby a preference, aby nám zajistil nezapomenutelné zážitky.

Samotné ubytování bylo fantastické - čisté, útulné a plné vybavení. Velká zahrada, bazén a nedaleká řeka byly bonusem navíc. Ale to, co opravdu udělalo rozdíl, byla Dirkova pohostinnost. Díky němu jsme se cítili jako členové jeho rodiny a poskytl nám zážitek, který daleko přesahuje to, co byste očekávali od běžného hostitele.

Celkově mohu Dirka a chatu Beskydy bez výhrad doporučit. Pokud hledáte krásné ubytování v českých Beskydech a chcete hostitele, který splní každé vaše přání, pak je pro vás Dirk ideálním hostitelem.

Léto 2022 - Josef v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme zde na prodloužený víkend na konci léta. Parkování je přímo v objektu ve dvorku, takže o auto je postaráno. Celé ubytování je v rámci velkého oploceného pozemku a sestává z více budov. Mezi budovami je prostorný dvorek s několika posezeními a slunečníkem. Najdete tu i bazén, vířivku a místo na grilování. Chalupa samotná je velmi stylově vybavena (vše ve dřevě). Kompletně vybavená kuchyně od americké ledničky přes kávovar, kontaktní gril až po všechny druhy nádobí - v podstatě s sebou potřebujete jen suroviny a můžete si uvařit co vás napadne. Je tu i útulný obývací pokoj s velkou televizí, kde se dá příjemně relaxovat, když venku není optimální počasí. Majitelé jsou velmi příjemní a pohodoví. 100% doporučuji každému, kdo se chystá do Beskyd!

Jaro 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Boli sme spokojni, prijemne zariadeny interier, nic nam nechybalo, vybavenie kuchyne 10b, pohodlne postele, kludne prostredie, pekne okolie domu. Nevyuzili sme sice oddych na zahrade kvoli kratkemu pobytu, ale clovek si tam urcite svoje szkromie aj vonku najde odhliadnuc od toho ze su tam 2 apartmany. Teda v pripade ak by tam isli 2 rodiny.

Jaro 2022 - Martin v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zpět na prezentaci objektu č. 13995

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Beskydy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz