Hodnocení a recenze ubytování: Bohemian Homes s přírodním Wellness - Světlík

Hodnocení a recenze objektu č. 11891

Bohemian Homes s přírodním Wellness - Světlík

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2023 - Agáta se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá dokonalost, skvělá komunikace s paní majitelkou. Chatičky jsou krásné, vybavené a vše je funkční. Možností na výlety po okolí je spousta (pěšky i autem) a kdyby někdo nevěděl, v každé chatce je sešit s doporučenými restauracemi, kavárnami, možnostmi dovozu jídla přímo na místo nebo tipy na výlety. Rozhodně doporučuji využít wellness s krásným výhledem.

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
We loved the use of the sauna and jacuzzi. We used it every day when we stayed. We also loved the fireplace, it was so cozy and really kept us all warm. We also used the electric barbecue which was great.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování velice hezké a moderní. Kompletní vybavení se vším všudy. Super sauna, vířivka, ohniště, malý el. gril atd. Kdo má malé děti ocení dětské hřiště ( domeček se skluzavkou, houpačky, pískoviště) přímo u domečku. Starší děti ocení internet a netflix :)) Klidná lokalita s pěkným výhledem a nedalekým rybníkem. Příjemní majitelé. Určitě se ještě vrátíme. Můžu všem doporučit!!!

Zima 2022 - Irena s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasný domeček právě pro naši rodinu - soukromí i společné prostory, skvělé vybavení včetně wellnesu, dechberoucí výhled z ještě nádhernější terasy (tu jsem si nejvíc vychutnala po chvílích v sauně:)) Opravdu se nám nechce domů

Zima 2022 - Anna v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Naprosto nádherné místo s krásným okolím, do kterého se vám ale ani nebude chtít vyrazit na výlet, protože dívat se na tu klidnou přírodu od krbu nebo z houpačky na terasy je fakt návykové. Chata je skvěle vybavená a majitelé moc milí. Díky, určitě se vrátíme!

Zima 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Mohu jen doporučit.

Podzim 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chatičce jsme měly víkendovou dámskou jízdu a vše bylo perfektní. Objekt je naprosto nadstandardně vybaven, najdete tam vše, na co si vzpomenete (i nevzpomenete :-)). Nám také vyhovovalo, že je na konci obce, takže je kolem naprostý klid a hned se můžete vydat na procházku po okolních stezkách. Komunikace s majiteli byla parádní, takže za nás můžeme jen doporučit a je dost pravděpodobné, že jsme nebyly naposledy. :-)

Podzim 2021 - Micanovi family s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Přijeli jsme se 2detmi a krása. Luxusne vybaveny nový dům s krbem a výhledy na hory. Wellness byl příjemný relax. Hlavně sauna u potoka byl náš velký zážitek. Ocenili jsme oplocení kvůli pejskovi. Překvapilo nás i podlahové vytápění koupelny, rýžovác a spousta dalších drobností, které jsme ani nečekali. Moc milý a ochotný majitele. Za nás top a velmi rádi si to zopakujeme v zimě. Hned vedle je sjezdovka a hned u domu tratě na běžky

Podzim 2021 - Jana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super ubytování. Všechno nové a vkusně zařízené. Super matrace :-) . Jestli už funguje sauna, nic tomu nechybí. Jen prostory jsou menší, ale prosklené stěny to vynahrazují. Velká zahrada a terasa. Krásná lokalita. Možnost mnoha výletů

Podzim 2021 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme zde úplně super dovolenou.Vše bylo perfektní.Určitě se ještě vrátíme:)

Podzim 2021 - Pavla v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherné stylové ubytování, nadstandartni vybavenost objektu, klidné okolí a krásná okolní příroda. Spoustu možností, kam na výlet. V přilehlém městečku výborná zmrzlina.
Citili jsme se jako doma.
Byli jsme naprosto spokojení.

Léto 2021 - Partička z Vysočiny se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Luxusní ubytování na klidném místě v krásné přírodě a za úžasnou cenu. Zázemí i vybavení chaty nás příjemně překvapilo. Pobyt jsme si opravdu užili, i za deštivého počasí. Asi nemusím zdůrazňovat, že se nám odsud vůbec nechtělo. :D Příště až zase zavítáme do oblasti Českého Švýcarska, určitě se ubytujeme zde. Už teď se těšíme, až budeme moci vyzkoušet i připravované wellness.

Léto 2021 - Monča s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata nádherná,výborně vybavená.
Dětské pískoviště by mohlo být lepší a na jiném místě.

Léto 2021 - Blanka Chladkova (hodnocení vložil majitel)
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborná komunikace s majiteli a naprostá spokojenost i s vybavením a nádhernými výhledy. Dokonce srnka k nám zabloudila na zahradu :). Cítili jsme se v domečku jako doma a rozhodně se nám nechtělo ani po týdnu domů. Děti se krásně zabavili venku i vevnitř. Jelikož je majitel z Himalájí a majitelka z Českého Švýcarska, dali místu krásnou atmosféru a člověk se naprosto zrelaxuje. Určitě se plánujeme na podzim vrátit zpátky.
Děti nechtěli domů a náš pejsek už vůbec ne.

Léto 2021 - Lískovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme zde týden prázdnin a nechtělo se nám odjet. Útěchou je, že jsme rovnou objednali další pobyt. Chata je plně vybavená, vše nové a ze dřeva. Super poloha pro výlety po okolí.

Léto - Lada B. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasné luxusní ubytování v krásné přírodě. Nedaleko rybník s větrným mlýnem. Vybavení domečku je naprosto bez chyby. Zahrada s ohništěm, kde si můžete opéct buřty, velká terasa s posezením a krásným výhledem na Jedlovou...není co dodat. Byli jsme moc spokojeni a určitě se rádi vrátíme.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásný plně vybavený čistý domeček, přímo stvořený k relaxaci. Velmi doporučujeme a my se určitě rádi vrátíme.

Jaro 2021 - Petr Magnusek s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata, vybavenost, okolí... všechno
Nechce se z tama domů :-)

Jaro 2021 - Jitka Havlickova s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
nadherna lokalita,klid, soukromi a ta priroda s vyhledy. srnky nam chodi pod okna. domek luxusne vybaven moc prijemny prostor. super byl krb vecer a osvetlena prostorna terasa top. venku ohniste gril a zazemi pro deti. za nas krasa v drevence.
bylo to moc kratke :) priste min na tyden!

Jaro 2021 - Mates s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zpět na prezentaci objektu č. 11891

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti České Švýcarsko

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz