Hodnocení a recenze ubytování: Bařinka - Štrbice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Bařinka - Štrbice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12318

Bařinka - Štrbice

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2023 - Blanka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme na chalupě s přáteli oslavit Silvestra, nechtěli jsme být ve městě a tak nám skvěle vyhovovala poloha této chalupy. Vše bylo dokonalé, čísté, připravené. Pan majitel nám dokonce nakoupil navíc sklenice na šampus a jako pozornost jsme dostali sekt. Moc jsme ocenili, že nám pan majitel nabídl možnost pozdějšího odjezdu. Moc děkujeme.

Zima 2023 - Soukupovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme v Chalupě netradiční, ale krásné rodinné vánoce! Pan majitel byl velice milý a ochotná, připravil nám pro dkonalou atmosféru vánoční cukroví, celou chalupu vánočně nazdobil a dokonce připravil i vánoční stromeček :-) Chaloupka je sice velmi stará, ale zařízení je krásné, čisté a praktické. Pozemek je oplocený, dobrý přístup autem, přesto na klidném místě. Můžeme jen doporučit a určitě se rádi vrátíme!!! Děkujeme

Léto 2023 - Anna s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemný majitel,chalupa starší,ale velmi dobře vybavená, prostorné pokoje ,krásná zahrada s bazénem a ohništěm. Trošku horší přístup do patra - příkré schody, byli jsme i s malými dětmi a vše jsme krásně zvládli. Pan majitel nám dokonce zajistil jídelní židličky pro nejmenší. Byli jsme nadšení, že dva pokoje jsou umístěné na terase, to dodává celkovému pobytu dokonalou atmosferu.

Podzim 2023 - Petr a Linda v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme velmi spokojeni. Chalupa je čistá a perfektně vybavená. Není to žádná samota, ale nachází se v klidné části obce. Majitel byl velmi milý a vstřícný.
Určitě se někdy vrátíme,přece jen jsme nestihli úplně prozkoumat okolí. :)

Jediné co chybí je krb.

Léto 2023 - František se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Stravili jsme zde víkend s přáteli, vynikající místo pro relax a odpočinek od ruchu velkoměsta. Před příjezdem nám pan majitel řekl, že do místa zavaží Rohlík, takže jsme jen před příjezdem objednali potraviny, zbalili pár osobních věcí a vyrazili. Dovážka potravin je moc příjemná člověk se nikde v obchodě nezdržuje. Děkujeme za krásný pobyt a těšíme se na příští rok,vše moc pěkné.

Léto 2023 - Rodiny B+V s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naše dovolená byla parádní. Chalupu jsme měli pronajatou první týden v červencu a splnila naše veškerá očekávání. Ve skutečnosti vypadá ještě líp než na fotkách. Komunikace s majitelem byla super. Využili jsme ohniště, bazén i ostatní aktivity, které chalupa nabízí. Rádi se zde vrátíme a vřele doporučujeme. Rodiny z Vysočiny.

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkuji majitelům za krásné ubytování.Byli jsme zde na Velikonoce se všemi sourozenci a všichni byli na 100% spokojeni.Vybaveni na cokoli si vzpomenete a pan majitel je moc příjemný pan.Na začátku komunikace nám vše ohledně chalupy vysvětlil a poučil nás ohledně vybavení chalupy. některé vybavení a dekorace chlupy jsou totiž dobové což dává chalubě dokonalé kouzlo. Bohužel nám počasí moc nepřálo a nemohli jsme naplno využít úžasnou zahradu s ohništěm a posezením a na bazén byla ještě zima. Určitě se moc rádi vrátíme v létě. Mohu všem jedině doporučit.Za mě určitě 100%

Jaro 2023 - Lada s vnoučaty se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa, krásné prostředí, všude čisto, dobře vybavená, skvělá domluva s majitelem. Majitel nabízí spoustu možností jak trávit čas, je zde spoustu her a vybavení pro krásné, i škaredé počasí.
Vřele doporučuji navštívit!

Léto 2023 - Kučerovi s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná prostorná chalupa, pokoje dostatečně velké, skvěle vybavená kuchyň s myčkou, úžasná zahrada, která je skvěle zařízená - bazén, lehátka, posezení, ohniště, dostatek dřeva. Bylo nás 8 dospělých, 4 děti a kapacitně zcela akorát pro pohodlí každého. Všichni jsme byli moc spokojení.

Podzim 2022 - Bětka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa Bařinka je kouzelné místo pro vaši podzimní dovolenou. V okolí jsou lesy do kterých se můžete vydat na houby nebo jen tak na procházku. V deštivých dnech, se ale na chalupě nudit nebudete, je zde bohatě zásobená knihovna, do které se můžete schovat s šálkem dobrého čaje nebo kávy a něco hezkého si přečíst. Vaše děti se mezitím mohou podívat na pohádku nebo si třeba zahrát kuželky. Moc majiteli děkujeme za krásný pobyt.

Podzim 2022 - Matýskovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dovolená byla úžasná, určitě doporučuji, majitel příjemný a vstřícný. Byli jsme v září a využili jsme i venkovní bazén, který je super. V okolí chalupy jsou i dobře upravované cyklostezky. Oceňuji i vnitřní vybavení, čistotu a dostatečně vybavenou kuchyň. Už máme zamluveny termín v r. 2023

Léto 2022 - Noemi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé místo pro dovolenou s rodinou. Loni jsme tu strávili vánoce. Letos jsme přjeli v létě. Spousta výletů v okolí, krásné ubytování, super komunikace s majitelem. Děkujeme za tip na mlýn v Oparnu. Mohu jen doporučit!

Léto 2022 - Blanka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Mily pan majitel, skvela a rychla komunikace. Chalupa krasna a skvele vybavena. Ocenili jsme prostor kolem chalupy, kde se deti mohly skvele vyradit jak u bazenu, tak na velke zahrade se spoustou hracek a deskovych her, ktere jsou na chalupe k dispozici. Také jsme podnikli vylet na nedaleky hrad.

Léto 2022 - Jirka v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme naprosto spokojeni. Ubytovani, tak i komunikace s panem majitelem bylo na vybornou.

Léto 2022 - Barbora se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa na krásném klidném místě. Vše je čísté, voňavé a je vidět, že pan majitel si dává záležet, aby byl návštěvník maximálně spokojený. Posezení na terase, dny u bazénu nebo večery u ohniště mi vážně budou moc chybět. Ideální výchozí bod na výlety pěšky, na kole, ale i autem. Ve vesničce sice není obchod jen pojízdná pekárna, ale vše potřebné Vám zajistí majitel nebo doveze Rohlik.cz. Pokud si chcete odpočinout, není lepší volby. Děkujeme.

Léto 2022 - Horákovi s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Už několik let jezdíme na Bařinku.
Pobyt na tom krásném místě díky právě ubytování je pro nás naprosto komfortní.
Citlivý přístup pana majitele k vybavení interiéru chaty i jejího okolí dal možnost vzniknout krásnému místu, kde je opravdová pohoda pro tělo i duši.
I letos jsme se tady na chalupě a v okolní nádherné přírodě zrelaxovali, načerpali síly fyzické a občerstvili duši.
Děkujeme a těšíme se příští rok na shledanou.

Jaro 2022 - Eva s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto spokojeni, výborná lokalita, ideální pro rodiny s dětmi. Chalupa krásná, nic nám ve vybavení nechybělo.

Jaro 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme za úžasný prodloužený víkend na Bařince. Chalupa je krásná, čistá a na úžasném místě. S panem majitelem byla moc příjemná komunikace a nic pro něj nebyl problém. Velice děkujeme určitě jsme zde nebyli naposledy :)

Jaro 2022 - Markéta se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Bylo vse super,bez jedine chybicky a urcite vsem doporucuji! Radi znovu prijedeme,dekujem.

Jaro 2022 - Linda se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Samé plusy. Krásné prostředí a příroda.Spoustu možností na okolní výlety. Kousek od Německých hranic. Krásné ubytovani a příjemný a ochotný majitel.

Léto 2022 - Slávka s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkujeme majiteli za skvělou dovolenou. Byli jsme již po druhé s vnoučaty a nemame co vytknout, vše bylo perfektní.

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Čisté a útulné ubytování s milým panem majitelem.
Ideální
umístění chalupy. Na rozdíl od jiných ubytovacích zařízení pohodlné matrace, na kterých se skvěle spalo. Výborné zázemí pro děti - zahrada, hračky, knihovna, xbox a neuvěřitelně zásobená videotéka VHS i DVD. Celá rodina byla velmi spokojena. Děkujeme :)

Zpět na prezentaci objektu č. 12318

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti České středohoří

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz