Hodnocení a recenze ubytování: Apartmány Pod Čápy - Nasavrky

Kde jsem: Chaty a chalupy   Apartmány Pod Čápy - Nasavrky   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12940

Apartmány Pod Čápy - Nasavrky

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Léto 2022 - Havlovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherný apartmán, čistý, krásně a vkusně vybavený. Zahrada prostorná, s posezením, zábava pro děti, super ping-pongový stolek, místo na opékání a grilování. Zajímavé a hezké oplocení dělané firmou majitele objektu. Velké soukromí, žádný hluk. Majitelé milí, vstřícní, komunikace s nimi super. Mnoho zajímavých výletů do okolí, Nasavrky jsou keltské město. Výhled na čápi na komíně přímo ze zahrady. Svůj pobyt bychom si klidně prodloužili. Moc děkujeme.

Jaro 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování předčilo naše očekávání. Vybavení apartmánů nadstandardní, čistota perfektní. Zahrada menší, ale zcela dostačující (dostatek posezení, ohniště, prolízačka a zejména ping-pongový stůl byl top) Spousta možností výletů do okolí, prostě paráda.

Zima 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2022 - Svoboda M. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Velmi

Léto 2021 - Šárka v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemné jednání s majitelem, apartmán velký ,čistý, pěkně zařízen.My byli velmi spokojeni. V okolí spousta výletů jak na kolo tak i pěší turistiku, hrady, zámky. Moc pěkné i pro rodiny s dětmi. Určitě doporučuji.
žádné

Léto 2021 - Jan s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Vše bylo super. Majitel je absolutně bezproblémový a stará se.

Léto 2021 - Šárka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Parádní venkovní vyžití pro děti.

Léto 2021 - Alena s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Doporučujeme.Byli jsme na týden s rodinou.Apartmán čistý,dobře vybavený.Komunikace s majiteli super.

Léto 2021 - Luca v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásné ubytování, čisto, dobře vybavené. Majitel příjemný.
Nemám nic

Léto 2021 - Naďa U. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherné apartmány, velmi vkusný a originální interiér, paní domácí má obrovský talent a vkus.
Apartmán prostorný, kuchyň vybavena do posledního detailu, to jsem dlouho neviděla. Vše čisté, nové. Úžasná zahrada s posezením, ohništěm, zázemím pro děti (skluzavka, hračky), lehátka.
Moc hezké oplocení objektu z gabionů, pan majitel a jeho firma jsou v tom opravdu špičkoví, hezké nejen na pohled, ale i praktické, zajištěno soukromí.

Před apartmánem vlastní stolek s křesílky. Bylo možné ubytovat pejska, každý apartmán měl pro něj vlastní misku na vodu. V týdnu,kdy jsme byli ubytováni byl v každém apartmánu pejsek a musím konstatovat, že takto klidnou dovolenou jsme dlouho nezažili. Lepší slušný pes než řvoucí partička přátel :-)
Ideální výchozí místo pro výlety. Rádi se vrátíme. Majitelé velmi milí, vstřícní.
Takže za nás TOP!!!
Jediným mínusem bylo to, že po nás už bylo plno, jinak bychom si pobyt ještě prodloužili.

Léto 2021 - Dan s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Týden v apartmánu (červený) s možností vzít psa. Nakonec byli psi i ve všech ostatních apartmánech. Nevím, zda jsme měli štěstí na lidi a psy, nebo je to dobře odhlučněné, ale prostě jsme o dalších ubytovaných nevěděli, pokud jsme je nepotkali venku. Dům je nový a je to všude znát. Vkusně zařízeno, vonělo to novotou a kuchyně vybavená vším potřebným a už možná i nepotřebným :D Opravdu nic nechybělo a od všeho dost kusů. Budu přát majiteli, aby jim to tak i vydrželo ;-) Když už jsem u majitele, tak komunikace výborná, příjemná, jak telefonem, tak e-mailem a jak bylo dohodnuto, tak taky bylo. V obci večer klid, až na občasný ruch z nedaleké hlavní silnice (stačí větrat v noci okny na druhé straně), a když jsem byl po dvaadvacáté venčit, tak se mi stalo, že jsem vůbec nikoho nepotkal. Jen to venčení neprotahovat, protože v týdnu zhasíná kolem 23.00 hod. veřejné osvětlení, a to se pak ocitnete v úplné tmě :D. Zahrada u domu nabízí soukromí s koutkem pro děti, ohništěm, lehátky a parkování ve dvoře. Obec vybavená minimálně dvěma krámy do 18.00 hod. a COOPem do 17.00 hod. Nějaká ta restaurace se také najde. Hezky opravené náměstí s osvětlenou kašnou a i některé ulice jsou již hezky opravené a další následují. V okolí si s nějakou kratší, či delší dojezdovou trasou najdete spoustu možností na výletění. Za nás parádní místo, které můžeme vřele doporučit bez jediné chybičky a neradi jsme odjížděli.
Mínusy bych marně hledal.

Léto s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2021 - Pavlína s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásné, nové, moderní, čisté, pohodlné ubytování v klidné oblasti, s výhledem na čapí hnízdo. Venkovní prostor s vyžitím pro děti i dospělé. V blízkosti několik turistických tras, rybník, obchod hned za rohem. Naprosto pohodová komunikace s majiteli. Vyšli nám ve všem vstříc, nenastal jediný problém, nic nám nechybělo. Vřele doporučuji.

Zpět na prezentaci objektu č. 12940

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz