Hodnocení a recenze ubytování: Ubytování u Mračků - Mladoňovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Ubytování u Mračků - Mladoňovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15863

Ubytování u Mračků - Mladoňovice

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%
Pěkné, čisté ubytování v soukromí. Doporučuji využít wellnes. Příjemné ubytování v soukromí.

Jaro 2024 - David a kamarádi se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Naprostá spokojenost. Paní domácí vstřícná, komunikativní a velmi ochotná. Jelikož jsem na vozíku, tak ještě před příjezdem, zaúkolovala manžela (truhlář), aby vyrobil nájezd pro lepší přístup do domu. Vlastní moc hezký wellness, čisté ubytování, soukromí, vybavení. V létě možnost využití bazénu nebo na zahrádce terasa s grillem. Cenově není co vytknout a určitě ještě někdy rádi znovu přijedeme.:-)

Zima 2024 - Martina s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Starší děti si užily super relax ve vířivce. Ubytování čisté a moc pěkně zařízené. Velice milá a ochotná paní majitelka. Úžasné místo na odpočinek i krásné výlety po okolí s dětmi a s pejskem. Byli jsme nadšeni pramenem dobré vody dle pověsti léčivým kousek od ubytování. Moc rádi přijedeme znovu.

Zima 2023 - Michaela se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Ubytování je skvělé, byli jsme na Silvestra a lépe jsme vybrat nemohli. Poprvé byli naši pejskové úplně vklidu a bez stresu z ohňostrojů a petard. Krásné, klidné místo s welnes a dokonalou pani majitelkou, která zařídil snad úplně všechno❤️ Děti nadšené☺️

Zima 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Jedním slovem paráda!

Podzim 2023 - Pavel v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pěkné a čisté ubytování, výborná relaxační místnost se soukromím. Majitele velmi milí a vstřícní. Všem mužem doporučit. Rádi se vrátíme.

Zima 2023 - Veronika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování krásné a čisté.Super relax ve výřivce a velice milá a ochotná paní majitelka.Užasné místo na odpočinek i krásné výlety po okolí.Moc rádi přijedeme znovu.

Podzim 2023 - Šafránková s přáteli se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme nadšení, ubytování krásné, čisté, vybavení super - nic nám nechybělo, cítili jsme se jako doma. Využili jsme hlavně nádhernou zimní zahradu kde to nemělo chybu ! Relax ve vířivce, ( slaná voda super ) příjemné posezení u krbu - ač byl elektrický - zvukový efekt plápoláni ohně a praskání dřeva evokoval pravou atmosféru.

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Byli jsme tam letos a velice spokojeni můžu doporučit majitelé super a vůbec jsme o nich nevěděli děkujeme za krásnou dovolenou s pozdravem HOMOLOVÁ Pavla a spol.

Podzim 2023 - Veronika v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme u Mračků již podruhé, moc se nám líbilo krásné, čisté ubytování, hlavně soukromí ! Teď v září bylo kolem terasy vše nádherně rozkvetlé a hlavně jsme poprvé nestihli projet tolik zajímavých míst v okolí. Byla přidaná navíc úžasná zimní zahrada, uvnitř krásné posezení pro luxusní relax. Děti si ještě užily venkovní bazén, filmy na Netflix a my hlavně večerní relax ve vířivce se slanou vodou. Byli jsme nadšení, určitě se vrátíme, doporučujeme všem !

Podzim 2023 - Skládalová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
U Mračků jsme byli už loni na podzim. Tentokrát jsme využili možnost prodlouženého víkendu. Kde jsme si měli možnost užít nové zimní zahrady s vířivkou. Prostředí i vybavení je krásné a čisté. Hlavně zde oceňujeme soukromí a možnost pobytu s malým psem, což bývá většinou problém.
Určitě zde nejsme naposledy.
Na jaře opět na shledanou.

Léto 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Apartmán na klidném krásném místě, velice dobře vybaven a udržovaný ve velké čistotě! Majitelé vstřícní a ochotní. V chladném období zatopili i bez žádosti. Moc se nám tam líbilo, doporučujeme všem.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli velice spokojení. Apartmán je na klidném a velmi hezkém místě. Skvělá komunikace s majitelkou, apartmán vkusně a dostatečně zařízený (včetně pračky, fénu, kávovaru :-)). Hojně jsme využívali venkovní posezení. Okolí nabízí spoustu možností k výletům.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Velice se nám líbilo a vše v pořádku. Určitě doporučuji.

Podzim 2022 - Skládalová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S apartmány nemáme z dřívějších výletů či dovolených dobrou zkušenost, ale jsme velmi rádi, že jsme na ně nezanevřeli.
Přes to, že je ubytování apartmánem- vůbec tak nepůsobí.

Samostatný vchod, zahrádka, absolutní soukromí, ticho, klid. Nemáte pocit omezení nebo zásahu do vašeho osobního prostoru, či prostoru druhé rodiny.
Vybavení víc než dostačující, vše čisté a baby friendly (byli jsme ubytování s mimčem- 3 měsíce).
Okolí je ideální pro rodinné výlety …kdykoli během roku.
Rodina je velmi milá a vstřícná! Těšíme se na další návštěvu.

Podzim 2022 - Veronika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné místo, krásné ubytování a výborná majitelka, se kterou dá na všem domluvit a ráda Vám poradí, kam vyrazit na výlety. V okolí je toho dost k vidění i ochutnání. Za nás můžeme jen doporučit.

Podzim 2022 - Juraj s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Majitelia vesela kopa ludi, nápomocný, ochotný, ubytovanie čiste, zariadené stači iba prísť a relaxovať pri ohni na zahradke,umiestnene v kludnej časti obce, okolie je tiez pekne, blizko k rakuskym zamkom a hradom :)

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Počasí nam moc nepřalo ale i tak jsme si to užasnĕ užili .. Paní majitelka je milá a vstřícná. Ubytování čisté a příjemné v okolí dost výletů.Dokonce jsme si dovezli domů i houby. Doufám že se ještĕ vrátime

Léto 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkujeme za krásnou dovolenou. Nově vybavený apartmán na velmi vysoké úrovni. Venkovní posezení pod pergolou s ohništěm je velmi příjemné. Možnost rybaření 100 m od domu, což ocení rybáři. Paní domácí i s partnerem jsou velmi sympatičtí, vstřícní a ochotní. Budeme se rádi vracet. P+K+T+J+E+A

Léto 2022 - Honza s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc pěkné ubytování, krásná lokalita, velmi milá a vstřícná paní domácí, množství zajímavých míst v okolí. Doporučujeme k návštěvě.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné a klidné místo s dobrou dojezdností na výlety.Celá rodinka i pejsek velmi spokojeni.V apartmánu vše co potřebujete.Majitelé vstřícný a příjemný lidé.Doporučuji

Léto 2022 - Jitka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Apartmán na klidném krásném místě,velice dobře vybaven! Majitelé vstřícní a ochotní.Moc se nám tam líbilo, doporučujeme všem.

Léto 2022 - Renatka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Čistý, hezký apartmán, majitelé bydlí v domě ale pokud nebudete sami chtít, vůbec se s nimi neuvidíte. Klidné místo a absolutní soukromí. Domluva a vstřícnost majitelů

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
U Mračků jsme byli moc spokojeni,majitelé příjemní a komunikace bez problémů.Apartmán se sice nachází ve stejném domě,kde bydlí majitelé,ale není to vůbec žádný problém,má samostatný vchod a vůbec jsme o sobě za celý týden nevěděli.Takze za nás určitě doporučujeme

Zpět na prezentaci objektu č. 15863

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz