Hodnocení a recenze ubytování: Apartmán Riviera Lipno 511/5 - Lipno nad Vltavou

Hodnocení a recenze objektu č. 13296

Apartmán Riviera Lipno 511/5 - Lipno nad Vltavou

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2022 - Alena s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Apartmán je na skvělém místě přímo u krásné pláže. Z vybavení nám nic nechybělo a úklid byl naprosto dokonalý. Je vidět, že je vše nové a o prostor je dobře pečováno. Apartmán má francouzská okna na terasu s krásným výhledem. Ideální pro děti, které se tak mohou pohybovat mezi apartmánem a okolím a stále je máte na očích. Majitelé jsou velmi ochotní a příjemní. Půjčili nám paddleboard, doporučili výlety a restaurace v okolí. Skvěle jsme si to tam užili a všem vřele doporučuji. Určitě se vrátíme i mimo sezónu, kdy bude více času na Království lesa a výlety do okolí.

Léto 2022 - Lenka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto úžasné ubytování, které mohu jen a jen doporučit! Nic nám tam nechybělo. Ubytování nové, čisté, krásně a funkčně zařízené. Krásná terasa s nádherným výhledem na Lipno. K vodě kousíček, ale u apartmánu klídeček. Byli jsme se syny, kteří si dovču užili a i půjčení paddleboardu od majitelů. Kterým ještě jednou moc děkuji za ochotu. :D A přeji jim spoustu spokojených ubytovaných zákazníků.

Léto 2022 - Lucie s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice doporučuji toto ubytování. Asi nejhezčí místo, kde jsme kdy byli. Překrásné prostředí, útulně moderně zařízené. Kompletně vybavení, od konvice, toustovače či sušáku na prádlo, až po vybavenou vinotéku výborným vínem. Příjemná terasa s dechberoucím výhledem na Lipno. Užívali jsme si nádherné západy slunce, přesto není apartmán umístěn v rušné části, je dostatečně vzdálený od rušné pláže i v bezpečné vzdálenosti kvůli dětem, přesto jste u vody do minutky. Opravdu ráj pro klidnou dovolenou, ať už pro dvojici či rodinu s dětmi. Zamilovali jsme se a určitě se budeme vracet. Děkujeme i velmi milým a vstřícným majitelům za báječný servis a půjčení paddleboardu i instruktáž ohledně výletů po okolí.

Jaro 2022 - Lenka (hodnocení vložil majitel) s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkujeme za velice příjemný pobyt. Apartmán se nachází přímo v krásném parku u pláže, je nový, perfektně vybavený a ideální pro rodiny či páry. S manželem jsme relaxovali na terase a naše děti mohly běhat kolem v parku a měli jsme je v dohledu. V okolí je vše co potřebujete. Krásný výhled je třešničkou na dortu. Toto místo stojí za to se vrátit, určitě doporučujeme a nemáme co vytknout.

Zpět na prezentaci objektu č. 13296

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz