Hodnocení a recenze ubytování: Apartmán HYGGE - Bratrouchov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Apartmán HYGGE - Bratrouchov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15244

Apartmán HYGGE - Bratrouchov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Zima 2023 - Oleksandr (hodnocení vložil majitel) s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Měli jsem skvělý pobyt v apartmánu HYGGE v Krkonoších a rád bych se podělil o své pozitivní zkušenosti. Ubytování se nachází v krásném horském prostředí, což nabízí nezapomenutelný zážitek.

Začnu komfortem a vybavením apartmánu. Všechny pokoje byly vkusně zařízeny a čisté. Postele byly pohodlné, což přispělo k mým dobrému odpočinku. Kuchyň byla plně vybavena a umožnila bez problému připravit si vlastní stravu a nebýt odkázaný jen na restaurace v okolí.

Majitel
byl velmi vstřícný a ochotný. Poskytl nám užitečné informace o okolí a doporučení na turistické trasy a aktivity. Jeho péče o hosty je příkladná.

Co se týče polohy, apartmán byl ideálně umístěný pro výlety do okolních hor. Blízkost běžkařských tras a lyžařských středisek pro nás byla klíčovým faktorem při výběru tohoto ubytování.

Celkově vzato, jsme byli velmi spokojeni se svým pobytem v apartmánu v Krkonoších a rád bych se sem vrátil. Doporučuji toto ubytování všem, kteří hledají pohodlný a krásný pobyt v KRNAP.

Zima 2024 - Petra (hodnocení vložil majitel) v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt jsme si s manžel moc užili. Apartmán je velmi vkusně zařízený, plně vybavený a dostatečně veliký. Čistota je naprosto excelentní - ráda bych měla doma někdy taky tak uklizeno:) Majitel je velmi milý a ochotný. Před pobytem jsme obdrželi veškeré informace k ubytování se. To je samoobslužné, což je super. Náš příjezd v pozdních večerních hodinách tak nebyl problém. Sauna po běžkování pak byla velmi vítaná. Bratrouchov je místo, kde máte pocit, že jste skutečně v přírodě (přímo v KRNAP) a je to skvělá alternativa k přecpaným střediskům v Krkonoších. Klid a pohoda. Rozhodně se vrátíme.

Zima 2024 - Filip Kovář s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Asi nejlepších ubytování, jaké jsme kdy měli v Krkonoších. Apartmán je dostatečně velky s balkonem orientovaným do přírody, vybavený vším potřebným a perfektně čistý. Majitel předem zaslal všechny potřebné informace k samoobslužnému check-inu a k dispozici je i detailní manuál včetně doporučení na restaurace a obchody v okolí. Komunikace s majitelem byla velmi příjemná. Velmi nám vyhovovala klidná lokalita v přírodě přímo v
národním parku. Na svahu v Rokytnici jsme byli za 15 minut. Sekt na uvítanou a o vikend vstup do wellness byl už jen třešničkou na dortu:) V rámci pobytu nám nic nám nechybělo a moc rádi se vrátíme! Děkujeme, Kovářovi.

Léto 2023 - V. Vacula v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemné ubytování v klidném prostředí, apartmán moderně zařízený, je zde všechno potřebné zázemí, všude čisto jak v apartmánu, tak i v domě. Doporučuji.

Jaro 2023 - Vendy s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prostorný, čistý, útulně a prakticky vybavený apartmán.

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ještě jsem nikdy nebydlela v tak účelně a příjemně zařízeném apartmánu na horách jako v tomto případě. Nabízí moderní bydlení na horách jiné dimenze. Vřele doporučuji.

Podzim 2022 - ED
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování perfektní, okolní krajina krásná a blízko mnoha míst, odkud lze startovat pěkné výlety. Majitel podal vyčerpávající informace, na jejichž základě jsme navštívili například restauraci U dvou kocourů v Harrachově a byli jsme velmi spokojeni. Pro přesun na Rezek lze volit trasu s odjezdem od penzionu z kopce i do kopce, nám se tuze zalíbila ta do kopce, po níž se (ještě před připojením se k větší silnici vedoucí na Rezek) dojede k odpočívadlu s lavičkami na návrší, ze kterého je zejména před západem slunce úžasný pohled do kraje s Ještědem v dáli.

Léto 2022 - Martina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Apartmán ještě pohodlnější než na fotkách. Vše čisté, funkční, spousta milých detailů, které podkreslují příjemnou a pohodovou atmosféru celého apartmánu. Perfektní vybavení včetně kávovaru s voňavou kávou, kterou si dopřejete na pohodlné pohovce nebo na balkóně s pohledem do přírody. Okolí je nádherné, poloha pro plánování výletů dokonalá. Určitě se sem chceme vrátit!

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Ubytování perfektní pro mladý pár nebo pro rodinu s většími dětmi, pro nás s 3 dětmi trochu těsné, ale nebyl problém se vejít.
Byt je vybaven perfektně, přesně jako na fotografiích. Jsou tam drobnosti navíc, které na fotkách nejsou.
Lokalita je krásná příroda, ale z bytu moc výhledů není, zato se malou procházkou dostanete na kopec a tam už se dá kochat.
Je to konec světa bez civilizace. Ale tento bytový komplex je velmi moderní.

Trochu nelogicky je umístěné dětské hřiště, nepřišli jsme na to, jak tam dojet s kočárkem.

Na procházky je možné využít jak málo frekventované silnice, tak blízkého lesa.
V celku spokojenost, rádi bychom vyzkoušeli i zimní sezónu.

Léto 2022 - Martin s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S rodinou jsme zde strávili skvělou dovolenou. Apartmán je nádherný, dostatečně velký pro 4 člennou rodinu a moderně vybavený. Krásná a klidná lokalita, jednoznačně doporučuji.

Léto 2022 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Apartmán je čistý, velký a moderně zařízený. Komunikace s majitelem proběhla naprosto bez problému - vždy když je potřeba poradí, pomůže. Velice oceňuji možnost check-inu i v pozdějších hodinách. V apartmánu jsou k dispozici deskové hry a základní lékárnička :-)

Jaro 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc pěkné ubytování v krásném prostředí, mohu jen doporučit.

Jaro 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pokud máte rádi hory na kole nebo pěšky, je toto místo výbornou volbou. Apartmán nový, čistý, výhled do přírody. Pohodlí v apartmánu a příroda na dosah, nejvyšší partie Krkonoš blízko. Doporučuji.

Zpět na prezentaci objektu č. 15244

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krkonoše

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz
bool(false)