Hodnocení a recenze ubytování: Apartmán Helena Harrachov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Apartmán Helena Harrachov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15541

Apartmán Helena Harrachov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Lucka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásný, čistý a moderně zařízený byt. Klidná lokalita.

Jaro 2024 - Hanka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo na jedničku s hvězdičkou :-) vůbec se nám nechtělo domů :-)

Zima 2023 - Sykorky s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Po skvele a rychle domluve s majitelkou jsme zde stravili krasny vikend. Ubytovani je moderne zarizene, vse dobre udrzovane a dokonale ciste. Velmi prijemne je posezeni v saune po celem dni na lyzich. Vyhodou je i vyclenene parkovaci misto. Kdyz clovek nechce vyuzit plne vybavenou kuchyni, muze si v blizkem okoli zajit do nekolika restauraci.

Zima 2023 - Lada Barnová se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme s kamarádkami na víkend. Byt čistý, nově zařízený,vybavení super. Pár kroků od centra.Komunikace s paní majitelkou naprosto skvělá a bez problémů..Můžeme jen doporučit a to i pro rodinu s dětmi.Byli jsme maximálně spokojené a můžeme jen a jen doporučit

Léto 2023 - Monika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Jedná se o byt v druhé patrě v části Harrachova Nový Svět, která je spíš rezidenční částí města. Byt je rekonstruovaný, čistý, plně vybavený, vhodný pro rodiny. K bytu je parkovací stání. Nemáme moc co vytknout, byli jsme opravdu spokojení.

Podzim 2023 - Lucie s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásný útulný apartmán, ve kterém najdete vše,co potřebujete. Apartmán je perfektně vybaven i pro malé děti. Všude bylo čisto, klidná lokalita blízko bobové dráhy, dětského hřiště a restaurace. Komunikace s majitelkou na jedničku. Určitě se rádi vrátíme

Léto 2023 - VíR s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Skvělá komunikace s paní majitelkou, čistota apartmánu, vybavení včetně pračky, sušičky, myčky na nádobí a neposlední řadě sauna :) kdo nechce vařit jistě ocení výbornou restauraci "U Paseků", která je od apartmánu jen pár metrů. Celkové hodnocení je výborné.

Zima 2023 - Hanka s detmi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
V apartmanu jsme byli moc spokojeny. Nasli jsme vse, co jsme chteli....dobre vybavena kuchyn vc.mycky a mista na potraviny, prostorna skrin na obleceni, prostorny jidelni stul. Lyzarna, susak na preskace. V okoli sankovacka. Prostor, kde stavet iglu, bezkarske trasy hned u domu. Zajeli jsme si skibusem i do Jakusic a po bezkareni zpet z kopecku az k apartmanu. Levna lyzarska školička za rohem. Ve sklarne dilnicky. Cukrarncka naproti. Vecer saunicka ;) Nic nam tu nechybelo. Tesime se na priste.

Zima 2023 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme za skvělou dovolenou. Syn se naucil lyžovat a dcera si užila pěknou sjezdovku. Poloha je naprosto ideální. Lyžarna se nám moc hodila na úschovu lyží a bobů. Příští rok přijedeme určitě znovu.

Zima 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
vše v pořádku, příjemná paní majitelka, krásný čistý apartmán v dobrém prostředí

Zima 2022 - Ant Zder s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělá poloha, na velmi tichém a klidném místě, s vlastním parkováním. Apartmán je velmi pohodlný pro 4 osoby, dobře vybavený. Velmi příjemná je infrasauna uvnitř bytové jednotky a vysoušeč lyžáků, uzamykatelný sklep pro lyže. S ubytováním jsme byli velmi spokojeni a doporučuji pro pobyt.

Léto 2022 - Kateryna s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super apartmán za svoji cenu. Čistý, útulný, nové vybaveny, nic tam nechybí. Já bych uvítala kávovar nebo alespoň konvičku na přípravu kávy, ale i bez toho jsme obešli - pár kroků od baráku se nachází skvělá kavárna.

V domě bylo tak ticho, jako by nikdo jiný tam není, což velice oceňuji. Není slyšet ani auta, ani sousedy, prostě klid a pohoda.

Skvělá poloha, vše máte kousek: obchod, restaurace, pivovar, bobovou dráhu, zastávky autobusů. Do lyžařského areálu je to na delší procházku, takže s vybavením asi bude líp jet autobusem.

V apartmánu je dokonce i sauna, což samozřejmě ocení sportovce po dnů lyžování.

Paní majitelka je velice vstřícná, odpovídá na dotazy rychle, promyšlela svůj apartmán do nejmenších detailů (dala tam i lékárničku, hračky pro děti, papuče atd.). Za mě super, a to jsem velice náročná klientka. Doporučuji!

Léto 2022 - Hanka Boháčová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
V apartmánu Helena jsme strávili týden letní dovolené. Byli jsme mile překvapeni prostorem i vybavením nově zrekonstruovaného apartmánu, nic nám nechybělo, infrasauna super :). Potěšily i drobnosti typu lékárnička, přezůvky či bonbony se sektem na uvítání, uvítali i non toxic drogerii. Komunikace s paní majitelkou taky v pořádku, lokalita ideální pro menší i větší procházky, hned vedle hřiště i bobová dráha pro děti, v noci klid. Určitě rádi dál doporučíme známým.

Léto 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S paní Helenou jsem domlouval ubytování na poslední chvíli před naším příjezdem a vše naprosto perfektní . Ještě jednou děkuji .

Léto 2022 - Iva Knyy Havranová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Mohu jen doporučit! Krásný prostorný apartmán, perfektně vybavený, čistě uklizený a voňavý. Mile překvapily i maličkosti ve formě uvítacích bonbónků, vína či vybavené lékárničky, přezůvek nebo fénu na vlasy. Veškeré atrakce pro děti téměř "u nosu" - bobová dráha, lanový park, hrací regulace potoku k vodnímu mlýnku, dětské hřiště, zmrzlina, Pro děti i dospělé muzea (hornické, lyžařské..., sklárna) ... ale i nádherné procházky do přírody k mnoha různým vodopádům, plno lesních jahod i místeček k relaxaci. Drobný dyskonfort měly v brzkých ranních hodinách na svědomí těžké stroje dělníků, kteří pro vás, ostatní návštěvníky, vyráběli nové chodníky před domem. A můj, možná subjektivní, pocit, že noční návštěva toalety či sprcha vzbudí "celý dům". Nicméně celkový dojem je výborný. Komunikace s majitelkou na jedničku. LUXUSNÍ rodinná dovolená. :-) Ještě jednou VŠEM DOPORUČUJI! :-)

Léto 2022 - Zuzana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Vše bylo v naprostém pořádku :)
Kdyby to šlo zůstali by jsme mnohem dýl:)
Majitelé
jsou velmi příjemní, byt je čistý, prostorný a velice dobře vybavený, nic nám tam nechybělo:)

Jaro 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super místo. Hlavně klid. Pěkně jsem se vyspala. Děti se vyřádily na hřišti kousek vedle.

Zpět na prezentaci objektu č. 15541

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krkonoše

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz