Hodnocení a recenze ubytování: Apartmán 430 - Deštné v Orlických horách

Kde jsem: Chaty a chalupy   Apartmán 430 - Deštné v Orlických horách   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15237

Apartmán 430 - Deštné v Orlických horách

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S partou přátel jsme přijeli v sychravém podzimním počasí do útulného,vytopeného domečku. Vše co jsme potřebovali bylo.
Mohu jen doporučit.

Podzim 2023 - Markét s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pěkný, čistý, voňavý, dobře vybavený apartmán na dobrém místě. Potěšilo nás, že s námi mohl být náš čtyřnohý kamarád. Oceňuji místnost na lyže nebo kola včetně možnosti sušení. Vybavenost v kuchyni super, vše čisté, nové. Nemám, co bych vytkla. Apartmán dobře těsní, není slyšet hluk zvenku a topení si polehounku ševelilo, ani nebylo znát, že topí a i v sychravém podzimu bylo uvnitř příjemně. Doporučuji...

Léto 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Apartmán, odkud je možno vyrazit na mnoho túr i na kole. Velice dobře vybavený apartmán, zaručené soukromí a absolutní čistota. Vřele doporučujeme, byli jsme maximálně spokojeni. Pokud budeme příště chtít navštívit Orlické hory, tak se opět rádi ubytujeme v tomto apartmánu. Majitelé velice příjemní, nic není problém. Moc jsme si to užili. Äbsolutní spokojenost.

Zima 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Dáváme 100%

Zima 2023 - Ilona s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nadherny, nově zrekonstruovaný apartmán. Úžasné a útulné ubytovani. Perfektně vybavený, nebylo nic, co by nám v něm chybelo. Byli jsme zde tri dospělí se třemi malými dětmi (5 let, 2,5 roku a 7 měsíců) a krásně a pohodlně jsme se všichni vešli. Na zadost dodána dětská postylka a zidlicka - zdarma. Všude cisto! Skvele zařízená kuchyňka (Ikea), vsechno po ruce, dostatek nádobí, skla i příborů, opravdu bez jediné chyby.
A k tomu všemu - uzasna komunikace s majiteli apartmanu a dalšími členy, kteří se starali o naše pohodlí a o naše potřeby a ochotně a v podstatě ihned vždy vyhověli všem našim požadavkům. Umožněn individuální čas odjezdu.
Jsme radi, ze na příští rok nemusíme ztrácet čas s hledáním zimní dovolené, protože už nyní máme jasno - vracíme se zpět do Apartmanu 430. Dekujeme.

Léto 2022 - Dvor se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pěkně a útulně opravený domeček, k pobytu nic nechybělo.

Léto 2022 - Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování bylo velmi příjemným překvapením. Vše bylo čisté, domem se rozlehala příjemná vůně. K dispozici byly čisté ručníky (navic mydlo i antibakteriální gel), uterky (v kuchyni navíc pytle na odpad, houbicky, hadr, jar), vse i ciste povleceno (krasne nove heboucke povleceni). Vse je nove zrekonstruovane, sladene barevne, velmi prijemny pobyt. Rádi se sem vrátíme.

Léto 2022 - Tomáš s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedná se o nově zrekonstruovaný apartmán, plně vybavený. Fotografie odpovídají realitě. Ubytování bylo čisté, domluva s majitelem perfektní. Museli jsme posunout termín příjezdu o jeden den, protože ale na náš pobyt nenavazoval nikdo další, bylo nám majitelem umožněno prodloužení pobytu. V průběhu pobytu se vyskytl drobný problém s myčkou, nicméně majitel hned začal řešit. Apartmán je na strategickém místě - zmrzlina + točené pivo cca 20m, pizzerie Golem- 30m. Zmrzlina i pizza neměly chybu. Většinu výletů jsme podnikali přímo z Deštné, nebylo potřeba auto. Pokud znovu zavítáme do Orlických hor, rádi se zde opět ubytujeme.

Zpět na prezentaci objektu č. 15237

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Orlické hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz