Hodnocení a recenze ubytování: Chata I - Malá Skála

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata I - Malá Skála   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14821

Chata I - Malá Skála

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme naprosto spokojení! Domeček je na klidném místě s výhledem na skály. Uvnitř nám nic nechybělo. Maximálně návod na zatopení v sauně ????
Určitě se ještě vrátíme.

Zima 2023 - Monika D. v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chatička úžasná, ve skutečnosti ještě krásnější, než na fotkách. Umístění, interiér i exteriér naprosto boží. Jednání s paní majitelkou také úžasné. S přítelem jsme jeli na Vánoční pobyt a měli jsme připraveny stromeček a malý dáreček v podobě prosecca. Po několika letech vztahu jsme se do sebe znova zamilovali:)) Ubytování doporučuji všem. Kdyby to bylo možné, už bychom nikdy neodjeli! :))

Léto 2023 - Petr v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chatička kouzelná a překrásná, vypadá ještě lépe než na fotkách, umístění naprosto skvělé, probouzení se s tak nádherným výhledem do krajiny jsme ještě snad nikdy nezažili, všechno bylo naprosto perfektní, klid, soukromí! Určitě se někdy budeme chtít zase vrátit.

Odpověď majitele: Děkujeme za překrásné hodnocení, děkujeme za návštěvu. Jsme moc rádi, že jste si u nás odpočinuli, přijeďte znovu. Jste u nás kdykoliv vítáni.

Podzim 2023 - Petra s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata má útulně zařízený interiér, čistá kuchyň i vše ostatní. Oceňuji nabroušené nože a k vaření bylo veškeré potřebné vybavení. V sauně byly připravené prostěradla i ručníky. Ochlazování v rybníčku bylo naprosté TOP celého pobytu. Naprosté soukromí bylo díky vzrostlé vrbě před chatou. Parkování bylo přímo na pozemku za uzavíratelnou bránou. Dřevo na podpal, sirky, svíčky i pytle do koše a tablety do myčky, zkrátka vše co jste mohli potřebovat, bylo připraveno.
Jednalo se o naši první dovolenou se 7-týdenní dcerou a nakonec ji majitelka potěšila krásnou plyšovou hračkou na památku. Pobyt můžu jen doporučit!

Odpověď majitele: Děkujeme za velmi milou návštěvu a krásné hodnocení. Jsme potěšeni, že právě naše chatička byla prvním pobytovým místem vaší nádherné dcerky a že jste si pobyt užili. Jste u nás kdykoliv vítáni.

Zima 2022 - Pavel v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Paní hostitelka byla milá a pozorná, moc nás potešil připravený stromeček a zatopeno v krbu. Rád topím dřívím, takže mi vyhovoval krb i sauna na dřevo. Bazének má na konci prosince opravdu ostrou teplotu, ale na schlazení po sauně je ideální. Místo je takto mimo sezonu velmi klidné, v létě to asi bude jiné. Moc jsme si to užili.

Odpověď majitele: Děkujeme za návštěvu, krásné hodnocení i podněty, co zlepšit. Velmi rádi Vás znovu přivítáme.

Léto 2022 - Lenka v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektně vybavené, čisté, stylově zařízené ubytování, nic nám nechybělo. Krásné jezírko, velice klidná lokalita, přitom blízko do obchodu,restaurace či na výlety do skal. Skvělá komunikace s paní majitelkou. Děkujeme.

Odpověď majitele: Děkujeme za návštěvu i krásné hodnocení, velmi rádi Vás u nás přivítáme znovu.

Léto 2022 - Milí s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování s krásným výhledem, ráda se vrátím

Odpověď majitele: Děkujeme za tak krásné hodnocení a samozřejmě za návštěvu. Jste u nás kdykoliv vítáni.

Zpět na prezentaci objektu č. 14821

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Český ráj

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz