Chaty a chalupy pronajmutí, penziony

Hodnocení a recenze ubytování Chata Batňovice

Navigace: Chaty a chalupy   Chata Batňovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 2712

Chata Batňovice

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Stav objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Dostupnost výletů v okolí: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2016 - Ilona Hýsková s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Plusy: Útulná chata přímo u vody s velkou terasou. Milá majitelka, která ochotně poradí s výlety a poznáním okolí.

Podzim 2017 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Plusy: Byla to podzimní dámská jízda na houby, je tam nádherně i na podzim, chata čistá, dobře vybavená, prostředí nad rybníkem nádhera, majitelé slušní lidé a doporučí skvělé výlety a kam jít na houby, vřele doporučuji a chce to objednat brzy. Houbařka

Červenec 2016 - Šimanští

Letošní dovolenou jsme s rodinou travili na této hezké chatě v moc krasném prostredí Krkonoš. Chatička je útulná a skvěle vybavená. Moc příjemní majitelé. Všem můzeme jen doporučit.

červenec 2016 - Petr

Týdenní dovolená na chatě v Batňovicích byla bezvadná, hlavně jednání s paní majitelkou nemělo naprosto žádnou chybu. Ubytování bylo příjemné, hojně jsme využili vyhřívanou koupel v saunasudu (boží odpočinek - relax). V okolí je plno zajímavostí, které jsme navštívili. Okolí jsme projeli i na kolech. Celkově to byla SUPER DOVOLENÁ!!!! Vřele doporučuji! Petr

8.8.-15.8.2015 - Medkovi

Děkujeme za krásný týden strávený v malebném okolí Batňovic.
Ubytování splnilo naše očekávání vč. přístupu majitelky. Chata je útulně zařízená vč. wifi, což ocenili hlavně naše děti. Poloha chaty je ideální na výlety do skal v okolí, kde hlavně doporučujeme návštěvu Teplických skal a Ostaše.
Tuto chatu můžeme vřele doporučit i v návaznosti na možnost koupání v rybníku pod chatou.

1.8.2015 8.8.2015 - Rodina Hřebačkova Starý Poddvorov

Jezdíme s manželkou už mnoho let po chatách v celé republice, ale chata v Batnovicích je jen jedna. Perfektní prostředí, perfektní paní domácí, úžasný klid no prostě paráda. Dneska s manželkou přemýšlíme, kdy se na chatu znovu vrátíme, protože jeden týden je strašně málo na poznání celého okolí kolem Batnovic. Chtěl bych tímto moc poděkovat paní BEKOVÉ za krásné přijetí a potom teké rouzlouční na závěr naší dovolené. Ještě jednou děkujeme s pozdravem Hřebačkovi.

25.7.-1.8.2015 - Monika

Tuto chatu můžu jen doporučit. Velmi pěkná, útulná a čistá. Výžití pro rybáře a mnoho dalších výletů po okolí. Prostě týden byl krátký na to, abychom viděli úplně všechno. Děkujeme paní majitelce za vstřícnost a ochotu. Celá moje rodina prožila krásnou dovolenou. Vodičkovi z Krnova

Léto 18.7-25.7.2015 - Věra

Dovolená na této chatě byla okouzlující. Chata leží na pěkném místě u lesa,
s krásným výhledem na rybník a okolí. Chata je perfektně vybavená, útulná a čistá. Posezení za chatou, nebo na balkóně je příjemným relaxem po výletech.
Paní majitelka je velmi ochotná, vstřícná a je s ní perfektní domluva.
Ještě jednou moc děkujeme, za možnost pobytu našich psích mazlíčků.
Též doporučujeme restauraci U Bulánka – skvělá obsluha a výborná kuchyně.
Nezapomenutelné zážitky z pobytu v nádherném prostředí Vaší chaty a zdejšího okolí si budeme neustále připomínat. Tuto chatu všem vřele doporučujeme.
Moc a moc zdravíme z Telče

Léto 4-11.7 2015 - Martin

S prateli jezdime uz nekolik let v lete na chaty a tato chata patri zatim k nejlepsim kde jsme kdy byli. Vybaveni chaty je perfektni, ciste a utulne, posezeni za chatou nebo na balkone je prijemnym odpocinkem spolu s krasnym vyhledem na okoli a rybnik. Pani majitelka byla moc mila a domluva s ni byla perfektni.
Z vlastni zkusenosti mohu co se tyce stravovani vrele doporucit restauraci U Bulanka, takova obsluha a kuchyne se jen tak nikde nevidi. Byli jsme zde s ubytovanim velmi zpokojeni a budeme vzpominat jen a jen v dobrem a pro ostatni mohu tuto chatu vrele doporucit.

léto 2015

Chata s veškerým vybavením je útulně zařízená. Pocit klidu a pohody na nás zapůsobil hned po příjezdu. Okolí je nádherné, navíc manžel mohl i rybařit v blízkém rybníku. Podnikali jsme pěší výlety do okolí, kde jsou nádherné výhledy do krajiny, i delší autem. Byli jsme velmi spokojeni, všem zájemcům doporučujeme!

léto 2014

Jsem tu už po několikáté a opět mě chata nezklamala, všude naprosté čisto, perfektní vybavení chaty. Nádherný rozhled z terasy a pěkné okolí. Vřele všem doporučuji a nejen v létě, je tu krásně i na podzim.

léto 2014

Tak mě chata opět nezklamala, byla jsem tu už vícekrát, chata velice dobře vybavená a vše v naprosté čistotě, okolí nádherné a pohled z terasy je balzám na duši. Děkuji za příjemný pobyt a vřele doporučuji ostatním.

Léto 9.-15.8. 2014

Dovolenou na chtě jsme si s celou rodinou užili. Chata je dobře vybavená. Okolí chaty je klidné a příjemné. Při příjezdu jsem byla velice mile překvapená jak je chata skvěle uklizená a připravená pro Nás. Paní majitelka je velice milá a ochotná. Děkujeme za krásný pobyt v Btňovicích a vřele dalším doporučujeme.

Léto 5.-12.7.2014

Pěkná a dobře vybavená chata v nádherném údolí které jsme si museli prohlédnout i z rozhledny Žaltman, podnikli jsme výlety do Adšpašských skal, ZOO Dvora Králové a na Sněžku. Vždycky jsme se měli kam vracet a nabírat energii na další den. Chata pro nás byla výbornou základnou pro odpočinek a díky internetu také centrem plánování výletů. Děkujeme paní majitelce za velmi příjemné prostředí. Pobyt na chatě všem doporučujeme!

19.7.-26.7.2014

Pěkná chata v krásném klidném prostředí, navíc vhodná i pro rybáře. Takže super dovolená! Doporučujeme: - )

24.-31.8.2013

Takže...přidávám se k ohlasům přede mnou. Chatu mohu doporučit; je v klidné oblasti, plně vybavena. Je to velice dobrý vychozí bod pro výlety/tůry, vše v okruhu cca 15-20km. Co se týče stravování (Restaurace U Bulánka) a obchodu - vše na dosah ruky. My jsme byli spokojeni.

Léto 3.-10.8.2013

Chata je v klidném a pěkném prostředí, velmi dobře vybavená. Spousta možností na výlety. Nám se počasí vydařilo, měli jsme skvělou dovolenou. Všem doporučuji!

Léto 27.07.-3.08. 2013

Zdravím všechny cestovatele přes e - Chalupy. cz.... Zrovinka jsme se vrátili z týdenního pobytu z Batňovic.... Chatu doporučuji všem kteří si chtějí odpočinout, strávit pobyt v čistém a příjemném prostředí.. Příjemná a pohodová je i paní pronajímatelka... množství výletů k tomu a když chytnete prima počasí tak ten týden stojí zato.... Píšu 5 hvězdiček a myslím, že jsme tu nebyli naposled.

13.-20.7.2013

Chatu v Batňovicích doporučuji. Již 8 let objednávám pro naši rodinnou dovolenou přes internet různé chaty v Čechách, hlavně v horských oblastech, a tato jednoznačně patří mezi ty nejlepší. Je dobře vybavená, v kouzelném podkrkonoší. Nabízí nespočet výletů do blízkého okolí.

Zpět na prezentaci objektu č. 2712

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2017 :: jarní prázdniny 2018 :: ochrana osobních údajů
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.