Chaty a chalupy pronajmutí, penziony

Hodnocení a recenze ubytování Chalupa Na Špici - Oudoleň

Navigace: Chaty a chalupy   Chalupa Na Špici - Oudoleň   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 1463

Chalupa Na Špici - Oudoleň

7 - 13.8. - Moravec

Dobrý den, děkuji majitelům a personálu za krásný pobyt. Pobyt jsme si užili i s dětmi. Pro děti je krásné nové hřišťátko, pro nás pro dospěláky byla útulná společenská místnost s možností natočení piva. Výborná byla vířivka se saunou a masáž. Masáž manželka využila 2x za pobyt a byla moc spokojená. Pobyt nám trošku kazila skupina 7 matek, která si pravděpodobně myslela, že jí celý areál patří. Ještě, že byly pouze 4 noci... po jejich odjezdu se všem ulevilo. Matky zapomínaly, že mají na starost malé děti, o které se vůbec nestaraly. Vyžadovaly více pokojů, i když v písemné objednávce měly pouze 6 pokoji. Paní provozní se jim to snažila vysvětlit, ale bohužel marně. Já s mojí rodinou budu ubytování všude doporučovat a určitě se opět vrátíme. Děkujeme za příjemnou dovolenou za rozumné peníze.

víkend červen 2017 - Eva a Petr

Příjemný personál, vstřícné jednání s panem majitelem, pokoj útulný, bezva vířivka na 3hod!!!! Posezení na zahrádce večer velmi příjemné, moc se nám tu líbilo hlavně domácké prostředí a samostatný vchod jen pro nás. Možnost krásné procházky navečer vesnicí. Doporučíme dál a určitě se ještě někdy vrátíme a hlavně i na delší pobyt. Hledali jsme pobyt na víkend na poslední chvíli a náhodou zavolali na chalupu Na Špici a určitě nelitujeme!!!!

léto 2016 - Naller

Dobrý Den,
ráda bych Vám napsala, že se nám u Vás moc líbilo! Dobré jídlo!!! Ochotný personál!!!
Děkujeme za hezký odpočinek!
S pozdravem Nallerová

17.-19.6.2016

O víkendu jsme si našli ubytování v penzionu U RŮŽENKY v Janově (Hřensko).
Paní majitelka nás velmi hezky přivítala a po celou dobu pobytu nám zajistila 100% servis. Její kuchyně je naprosto výtečná!!! Vůbec jsme nelitovali, že jsme si připlatili polopenzi a neodbyli se nějakými smaženými hranolkami a vydrželi po dlouhém výletu až do penzionu. Penzion je velmi útulný, čistý a všude je vidět, že se o něj paní majitelka výborně stará.
Jezdíme často na víkendy na různá místa, ale zde bych hodnotila 1**. Když se přidá k výborné kuchyni, příjemnému jednání a útulnému ubytování ještě krásy Českého Švýcarska, jsou to pak nádherné zážitky pro všechny.

květen 2016 - Holky z Rakovníka

Udělaly jsme si se svojí sestrou menší dovolenou, byly jsme mile překvapený. Dostaly jsme krásný, podkrovní pokoj, bylo vidět, že je vše nově udělané, krásné a čisté. Vířivka a sauna super. Velmi příjemný personál. Odjížděly jsme s velkým nadšením a víme, že se sem budeme rádi vracet. Už nyní se těšíme na další pobyt.

pololetní prázdniny 2016 - Dana H

Pobyt na chaloupce byl super, personál moc milý, vybavení standartní a odpovídající. Vířivka a sauna super. V okolí spousta aktivit, vše dobře dojezdné

srpen 2014 - Děcká

Na Chalupě na špici se nám moc líbilo. Vše odpovídalo fotografiím, polopenze byla fajn, ale stran vybavení by se dalo i bez problému vařit. Po vesničce se dá chodit na večerní procházky. Po okolí je mnoho pěkný míst vzdálených 10 a více km (dojezd bez problému). Pan majitel i paní provozní jsou nevídaně příjemní lidé. V případě pěkného počasí se dá strávit den u venkovního bazénu. Vířivku a sauna nemají chybu. Doporučit bych mohla komukoli.

- Ondřej Vejvoda

V chalupě na Špici jsme byli již potřetí a určitě ne naposledy. Služby jsou perfektní, skvělý personál, nemáme co vytknout, všem okolo tento objekt doporučujeme. Personál je příjemný, ochotný, vše řeší s úsměvem. Vybavení zahrnuje vířivkou, saunou - to je vše v ceně pobytu. Pro děti dětský koutek. Výhodou je kuchyň. Mohu opravdu doporučit.

- Michal Brož

Pobyt koupený přes slevový portál.... Po přečtení řady recenzí na uvedený rekreační objekt jsme jeli s obavou, co nás čeká. Pobyt jsme absolvovali nyní v prosince od středy do pátku. Určitě bych byl zklamán, kdybych zaplatil plnou taxu za pobyt, ale v rámci 50% slevy je to naprosto odpovídající. Je vidět, že chalupal je zrekonstruovaný, vč. koupelen. Vnitřní vybavení nové určitě není, ale nepohoršovalo nás. Koupelna je menší, ale účelně uspořádaná. V porovnání s ostatními mými zkušenostmi bych chalupu řadil mezi lepší průměr. Určitě se nenaplnily obavy, se kterými jsme do chalupy jeli.

- Tomáš Jonak

Pobyt byl příjemný a vše bylo dle popisu a naší představy. Moc jsme si to užili a rádi pobyt opět zopakujeme. Můžem jen doporučit.

- Petra Ulrichová

Dekuji, za příjemný pobyt, který js si s manželem uzila. Wellness místnost na 3 hodiny úplně výborná, ubytování v chalupě melo veškeré náležitosti, stravování uspokojivě, Můžeme jen doporucit.

- Ivana

Moc děkujeme za příjemné a milé ubytování ve Vašem skvělém ubytovacím zařízení. Ivana a Bohumil

- Mufík

Děkujeme za ubytování. Příště už víc než na dvě noci. Místo a vše kolem super. Snídaně paráda. Všichni účastníci `zájezdu` budeme jen doporučovat.

- Jiří Souček

velice isme si to z detma užili a bylo moc prýma že tam byl dětský koutek, protože nám nepřálo moc počasí. Co se týče ubytování nadhera krásne spaní nádherné, večer grilováni a společenská místnost prostě bomba.

- Sobotkovi

Chtěli jsme s dětmi strávit krasny víkend na Vysočině a díky Vám se nám to povedlo. Příjemné prostředí bylo násobeno příjemným personálem. Můj největší dík patří panu Hájkovi, který není jen dobrým podnikatelem, ale i bezvadným člověkem. Přeji Vám mnoho štěstí.

- Josef Hora

Děkujeme celému kolektivu penzionu za milé přijetí, panu majiteli za vstřícnost a hlavně za úžasnou pohodu a dobré jídlo, to vše můžeme jen doporučit. Díky za vše a doufáme, že k vám opět zavítáme, Horovi a spol. PS: pobyt nám kazil pouze jeden povedený páreček, který byl naštěstí ubytován dost daleko od nás.

- Milan

Pobyt byl OK, s ženou jsem si odpočinul a načerpal sílu k dalším pracovním povinnostem. Cena odpovídá tomu co člověk dostane. Privátní vířivka na 3 hodiny je bomba. Byl jsem ubytován v pokoji číslo 7,který mě a mojí ženě vyhovoval. Pokud si někdo myslí, že za pár stovek dostane luxus jako v hotelu je na omylu. Vážení, jedete se ubytovat na chalupu a na vesnici. Milan Špinar

- Jana Nejedlá

Pobyt byl příjemný a byla jsem moc spokojená. Určitě mohu všem doporučit.

- Jensíková

Dobrý den, nebudu psát romány..... ve zkratce.... příjemné prostředí i ubytování jak pro nás, tak i pro naše psí mazlíky.... sauna, vířivka, masáže - bez chyby, .... vstřícnost nejen v objektu, ale i u okolních obyvatel, ideální na výlety nejen pro pěší, .... suma sumárum..... byli jsme se vším velmi spokojeni....: - ): - ): - )

- Nikola Kopecká

Dobry den, musím souhlasit s předchozí recenzi. S pobytem jsem byla nad míru spokojena a moc si ho uzila. Vedela jsem, ze jedu na chalupu a ze pobyt byl za par stovek. Pokud někdo není soudný, at raději nikam nejezdi. Rezervace pres email byla bez problémů, při příjezdu nas privitala milá paní provozni. Prijeli jsme jako první, tak jsme si mohli vybrat apartmán, ktery jsme chteli. Dle fotek jsme chtěli apartmán cislo 2.Vesker dalsi prostory jsme z fotek a manidly poznavali. Virivka se saunou nemela chybu. Vybrali jsme si tu větší. Voda krásné cista a bez zápachu. Infra sauna také usla. Sprcha trosku chybi, ale po infra sauně stejně není doporučeno se ochlazovat! Masáž ok, mohla byt delsi... ale opět jsme u toho, co by člověk za tyto peníze více chtel. Polopenze byla dostačující. V apartmánu byla vybavena kuchyň, tak kdyby bylo nejhůře, tak bych něco nachystala. Timto bych jeste chtela podekovat za hezky pobyt a poprat mnoho spokojených hostu. Do chalupy se radi vrátíme i s dětmi.

- Jaromír Šťastný

Dobrý den, i já bych se chtěl podělit s návštěvou ubytovacího zařízení v Oudoleni. Tyto objekty jsme navštívili tento víkend. Musím říct, že jsem byl mile překvapen. Pročetl jsem si některé starší diskuze, které byly jak pozitivní, tak občas negativní. Naše skupina byla se vším spokojena. Ubytování v apartmánu, který měl 2x ložnici, obývací pokoj s funkční TV (pravděpodobně stačilo pouze změnit program) a kuchyň. V apartmánu byl umístěn také kulečník s fotbálkem. Všude bylo čisto a hlavně teplo a to nám počasí nepřálo. Stravování bylo v pořádku. Vířivka se saunu také. V nabídce bylo uvedeno, že si vířivku se saunou obsluhujeme sami nebo alespoň na stránkách ubytovacího zařízení. Vzhledem k tomu, že se nám pobyt líbil využili jsme další slevy a pobyt si ihned zarezervovali. Toto jsme také napsali do návštěvní knihy, kde podobných recenzí je spousty. Tak, že za naší skupinu mohu DOPORUČIT!

- Jaroslav Mikysek

dobrý den všem, včera jsme se vrátili z oudoleně a mohu říci že vše bylo super, poměr cena - kvalita je 99%, pokud nějaká lopata počítá s tím že za 1400 bude mít péči pětihvězdičkového hotelu tak ať si nechá přeprogramovat mozek, přístup personálu ok, vybavení ok, nikdo neotravuje, je tam klid prostě pohoda, a kdo tu bude psát negativa tak by měl dostat po tlamě, s pozdravem motorkáři na žluté tříkolce: )

- Jana Dvořáková

Dobrý den, chalupu jsem navštívila již několikrát. Byla jsem moc spokojená. Je vidět, že majitelé se o chalupu starají a pořád investují do nových věcí. Mile ráda si opět přijedu odpočinout v létě.

- Jan

Veškeré fotografie a popis je totožný s realitou. Určitě bych uvítal delší masáž. Ubytování čisté a útulné, společenské prostory taktéž.

- Radka Vaňková

Komunikace ze strany majitelů byla velice vstřícná, bydleli jsme v podkrovním pokojíčku, který je i na fotkách, který byl velmi útulný, ale nedovedu si pžedstavit, že bychom tam měli strávit třeba celý týden, protože tam, kromě malé skříňky a jednoho věšáku nebyl žádný nábytek na uložení oblečení. Jídelnička vypadá na fotce podstatně honosněji než ve skutečnosti a dřevěná vířivka a infrasauna nám nebyla nabídnuta. Přesto jsme si tam víkend užili.

- Krejčovi

Právě jsme se vrátili z víkendového pobytu v chalupě Oudoleň. Pobyt to byl velmi příjemný, ubytováni jsme byli ve velice pěkném a čistém pokoji s příslušenstvím. Snídaně a večeře probíhaly v hezké společenské místnosti, jídla byl dostatek a paní, která se o provoz starala byla velice milá. V ceně jsme měli saunování, pobyt ve vířivce a masáž. Vše probíhalo v příjemném, čistém prostředí. Popis a fotografie přikládané k nabídce tohoto pobytu jsou odpovídající. Navíc v nedalekém okolí Oudoleně se nachází spousta zajímavých míst - např. Havlíčkova Borová, Železné Horky, Ranská jezírka, Havlíčkův Brod atd. Děkujeme za pěkný pobyt, který můžeme jen doporučit.

- Lucie

Dobrý den, bohužel jsme chalupu navštívili až v lednu, i když jsme se objednávali od srpna. Nečekali jsme takovou obsazenost, zřejmě se slevové vouchery prodávali na více portálech. z toho jsem byla velmi zklamaná, v tomto ročním období tam nebylo co dělat a zde jmenované společenské hry jsou k dispozici jen v létě. Hodně mě překvapila večere druhý večer, byl suchý chléb se salámem. JInak slečna, která nás ubytovala byla velmi příjemná a vstřícná a pokoj uklizený.

- Jitka

Pobyt v Oudoleni na Chalupě Na Špici jsme si objednali na slevovém portálu. Byli jsme mile překvapeni kompletním vybavením chalupy, které nám nedovolilo se ani chvíli nudit. Ráno jsme přivítali sportem (ranní běh po vesnici vás dokáže pěkně nastartovat), přes den jsme podnikali výlety do okolí (památky v Havlíčkově Brodě, ZOO v Jihlavě, hrad Lipnice a mnoho dalšího, co jsme nestihli ani poznat). Kdo rád houbaří, lesy má téměř všude. Po návratu na chalupu jsme měli další program - masáž, pobyt ve vířivce, v sauně... poslední den jsme opékali buřty a hráli turnaj ve stolním tenise. Venkovní bazén jsme nevyužili, nebylo pěkné počasí, ale věřím, že v letošních vedrech ho mnozí návštěvníci uvítali. Závěrečné zhodnocení - celková spokojenost s prostředím a vybavením chalupy, se stravou taktéž (večeře standard, snídaně klasika máslo, džem, paštika, pečivo, cornflakes, mléko... za mírný příplatek bohatě obložený talíř uzeninou a sýry). Kdo má rád prostředí venkova a nedělá mu problém vymyslet program pro rodinu, chalupa v Oudoleni mu svou polohou i vybavením pomůže program pro rodinu zrealizovat. Snad to zní jako z reklamy, ale opravdu z této dovolené máme velice dobrý pocit.

- Markéta a Jaroslav

Ještě jednou bychom chtěli poděkovat za krásný pobyt na Vaší Chalupě Na Špici v Oudoleni. Byli jsme překvapeni jak s ubytováním, ( které je prostotné a čisté),
tak s personálem, který je velice příjemný a ochotný. Výřivka, sauna a masáže byly super. Jen masáž by mohla být o něco delší. Jídlo bylo také dobré a bylo ho dost. Polopenze bohatě stačí. My máme rádi lesy a houby, což letos nemělo chybu.
V lese jsme byli každý den a hub bylo až dost. Už teď přemýšlíme o tom, že příští rok tam pojedeme znovu. Doufám, že nám to vyjde. Už teď se těšíme.
Ještě jednou mockrát děkujeme, a přejeme Vám jen to nejlepší. Ať se Vám daří.

Markéta a Jaroslav Rozlílkovi z Dubí u Teplic

- Holky z Telče

Moc děkujeme za příjemný víkend, ubytování odpovídalo našim představám, personál ochotný a vířivka se saunou neměli chybu. počasí nám také přálo. Kdyby masáž trvala déle, vůbec bychom se nezlobily. Holky z Telče

- Bubalovi

Moc se nám tady líbilo a se vším jsme byli nadmíru spokojeni. Přejeme Vám, aby podnikání vycházelo a aby v prosinci vše dobře dopadlo. Dík Bubalovi

- Chytilovi

30.8. - 1.9. Pobyt se nám moc líbil, krásné ubytování. Příjemné prostředí. Moc děkujeme Chytilovi

- Absolventky OPP SLU

Pobyt byl skvělý, děkujeme za příjemnou masáž, vířivka a sauna rovněž paráda a děkujeme slečně Monice za veškerý servis a ochotu. S pozdravem absolventky OPP SLU

- Petr Novák

Dobrý den, také jsem si zakoupil pobyt a to co uvádíte mě docela překvapilo. Před pobytem jsem si jel osobně ověřit to co uvádíte. Původně jsem chtěl voucher vrátit, ale byl jsem ubezpeče, že recenze a hodnocení se nezakládají na pravdě. Musím říct, že opravdu bylo vše v naprostém pořádku dle nabídky. Pokojíky čisté, vkusně zařízené, wellness výborný a se stravováním nebyl také žádný problém. Pan Nedbálek uvádí nějaké foto, přikládám také nějaké http://chalupaoudolen.rajce.idnes.cz/Chalupa_Oudolen/ . Tento odkaz nám byl poslán emailem a foto je skutečné. Pobyt v objektu mohu jen doporučit. Chtěl bych tímto majiteli poděkovat za příjemně strávený pobyt. Petr Novák

podzim 2013

Já zase mohu za sebe penzion doporučit, milí lidé, krásné, čisté a vybavené ubytování, nápadité uspořádání, velmi luxusní "sauna house" s vířivkou a saunou, neustálý přístup do jídelny pro nápoje, krásné okolí a klid. Jediné co snad z voucheru nevyplývá, že sauna + vířivka = 2 hod. (nikoliv 2+2), ale i tak velmi dostačující čas. Osobně si myslím, že atmosféra je v Chalupě Oudoleň velmi specifická (v dobrém slova smyslu). Nejedná se o klasický hotelový wellness pobyt, ti, co jej čekají asi budou zklamaní, ale ostatním, co chtějí relax, pohodu, romantiku a zkusit tak trochu jiný pobyt mohu velmi doporučit. Byli jsme spokojeni. Petra D.

30.10.2013-1.11.2013 - Koláříkovi

Tento pobyt jsme si koupili na slevomatu a jak jinak moc jsme se těšili na relax, welness a pobyt. Po rezervaci jsme však zjitili že ne jak uváděl portál ubytování v pensionu ale na chalupě. No to ještě tedy jsme nějak překousli. Po příjezdu do obce Oudoleň jsme zjistili, že se jedná o starou chalupu. Byli jsme ubytování v části domu, kde jak nám napsali měl být apartmán. Ubytování se nám líbilo, vypadalo docela čistě. Měli jsme dvě ložnice /byli jsme 4/, obývací pokoj, kuchyň a koupelnu - to vše mělo samostatný vchod, což bylo super. Kuchyň měla lednici s mrazákem, mikrovlnnou trouby, elektrickou troubu a vybavení kuchyně, což bylo dobrý. Problém u mě byl v tom, že mě byla zima, i přes to, že se jednalo o plynové topení, byla teplota zřejmě nastavena na malé stupně a k tomu se musel uhradit poplatek 30,- kč za 1 osobu na 1 den pobytu - což za 4 osoby činí 240,- kč za 2 noci, kde toto nebylo nikde na portálu uvedeno s dalším poplatkem 15,- kč na 1 osobu za 1 den - prý poplatek obci a další šok 2 druhy snídaní kontinentální - pečivo, máslo, marmeláda, mazací sýr, med - v ceně a za příplatek 20,- kč můžete dostat talíř , kde naleznete asi 3kolečka nějakého suchého salámu, asi 6 koleček vysočiny, 2 kolečka šunky a 1 plátek sýra a k tomu 4 kolečka okurky......děs. První večeře - kuřecí stehno a rýže. Stehno nebylo upečené ale spíše uvařené - nic moc a bez chutě. Druhá večeře - bomba...obložený talíř. Pro 4 člennou rodinu to bylo jídlo tak jako možná pro 1 a 1/2 jedlíka a k tomu chléb - po snídani jsme toho měli plný krk a snídańový talíř jsme zrušili při pomyšlení, zase salám. Jestli čekáte krásnou výřivku a saunu, která je na fotografii, tak budete pěkně zklamaný. Jedná se o klasickou výřivnou vanu a sauna, ta vůbec nehřeje jak sauna a vše si musíte po sobě hezky uklidit jak vanu tak i odpadky z pokoje, když odjíždíte. Wifi připojení, když vám náhodou nepůjde, tak vám pan majitel řekne, že je to určitě problém ve vašem PC, místo toho aby restartoval wifi. Jediný, co bylo příjemné byla masáž a personál. My jsme se setkali se dvěma moc příjemnými dívkami. Po naší zkušenosti - nejezděte, nekupujte, fitness tam není, je na obci a to musíte platit obci - takže další výdaj, který by měl být součást voucheru. Sem už nikdy více..............

11.10.-13.10.2013 - Pavlíkovi

Ahoj všem, vrátili jsme se z víkendu v OUDOLENI. Upřímně, byla jsem překvapená z pěkně zařízeného bytečku, který jsme měli v chalupě, která na pohled nevypadá líbivě. Nevím, jaké ubytování měli ostatní. Víte, ono záleží na momentálním rozpoložení každého z nás. Pokud tam jedou dva mladí, tak ti si poradí. Pokud tam jedete s malým dítětem, jako my, tam už je problém. Strava byla dostačující, společenská místnost v garáži vyhovující. Venku bylo chladno, vevnitř všude teplo.Vesnice nenabízí žádný program, k vidění tam není nic, takže je třeba plánovat výlety do okolí. Víkend se tam přežít,vice dní by nejspíš už byl problém.Personál ochotný, vstřícný. Vím ale určitě, že dovolenou tam už neplánuji. Neberte to jako negativní hodnocení, byli jsme tam ve špatnou dobu. Počasí nepřálo. Moje hodnocení je 40%.

září 2013 - dtto

po počátečním nedorozumění ohledně termínu pobytu jsme byli v houbařském ráji spokojeni, majitelé byli vstřícní a ochotní, nejlepší byla výřivka. Rádi se vrátíme. Skřepkovi, Stejskalovi

27. - 29.10. 2013 - Vanova

Dobry den,
chtela bych podekovat za hezky vikend v Oudoleni. Ubytovani v chalupe se nam velmi libilo, bylo v nem cisto a utulno. Majitele jsou velmi mili a vstricni.

- podzim 9.9.- 13.9.2013

Ještě jednou bychom chtěli poděkovat za krásný pobyt na Vaší Chalupě Na Špici v Oudoleni. Byli jsme překvapeni jak s ubytováním, ( které je prostotné a čisté),
tak s personálem, který je velice příjemný a ochotný. Výřivka, sauna a masáže byly super. Jen masáž by mohla být o něco delší. Jídlo bylo také dobré a bylo ho dost. Polopenze bohatě stačí. My máme rádi lesy a houby, což letos nemělo chybu.
V lese jsme byli každý den a hub bylo až dost. Už teď přemýšlíme o tom, že příští rok tam pojedeme znovu. Doufám, že nám to vyjde. Už teď se těšíme.
Ještě jednou mockrát děkujeme, a přejeme Vám jen to nejlepší. Ať se Vám daří.

Markéta a Jaroslav Rozlílkovi z Dubí u Teplic

30.8. - 1.9. 2013 - Chytilovi - Vyškov

Dobrý den,
pobyt se nám velmi líbil, měli jsem krásně zařízený pokoj v podkroví, vířivka byla taktéž super, personál ochotný vstřícný. Byli jsme spokojeni a víkend jsme si užili.

26.8.-30.8.2013 - Jitka

Pobyt v Oudoleni na Chalupě Na Špici jsme si objednali na slevovém portálu. Byli jsme mile překvapeni kompletním vybavením chalupy, které nám nedovolilo se ani chvíli nudit. Ráno jsme přivítali sportem (ranní běh po vesnici vás dokáže pěkně nastartovat), přes den jsme podnikali výlety do okolí (památky v Havlíčkově Brodě, ZOO v Jihlavě, hrad Lipnice a mnoho dalšího,co jsme nestihli ani poznat). Kdo rád houbaří, lesy má téměř všude. Po návratu na chalupu jsme měli další program - masáž, pobyt ve vířivce, v sauně...poslední den jsme opékali buřty a hráli turnaj ve stolním tenise. Venkovní bazén jsme nevyužili, nebylo pěkné počasí, ale věřím, že v letošních vedrech ho mnozí návštěvníci uvítali. Závěrečné zhodnocení - celková spokojenost s prostředím a vybavením chalupy,se stravou taktéž (večeře standard, snídaně klasika máslo, džem, paštika, pečivo, cornflakes, mléko...za mírný příplatek bohatě obložený talíř uzeninou a sýry). Kdo má rád prostředí venkova a nedělá mu problém vymyslet program pro rodinu, chalupa v Oudoleni mu svou polohou i vybavením pomůže program pro rodinu zrealizovat. Snad to zní jako z reklamy, ale opravdu z této dovolené máme velice dobrý pocit.

30.8.- 1.9.2013 - Marcela a holky z Telče

Víkendový pobyt se nám velice líbil, užily jsme si to. Personál je příjemný, ochotný, ubytování pěkné, čisté. Stejně tak sauna a vířivka neměla chybu. Snad jen masáž mohla trvat déle než 15 min. Polopenze dostačující, hlady jsme určitě netrpěly:-) Moc děkujeme a do budoucna přejeme hodně štěstí.

Srpen 2013 - Svobodovi

Na pobyt si nemůžeme stěžovat. Slečna, která tam byla je příjemná.... I Pan Hájek byl příjemný a ochotný... Bylo fajn, že jsme na celém bytě byli sami... A měli své soukromí... Akorát co bych vytkla ten informační email bych čekala dřív než dva dny před odjezdem... Také sme docela bloudily, když v emailu bylo napsané, že je to první nebo poslední zastávka naproti baráku. Přitom tam žádna nebyla... byla za barákem samozřejmě sme jí neviděli. S pozdravem Svobodovi.

srpen 2013 - Iva

Pobyt byl velice příjemný až na některé vyjímky. Masáž byla super, škoda jen, že byla pouze 15 minut, výřivka se saunou byly super, můžeme jen vřele doporučit :-).
Akorát ještě první den příjezdu nás velmi překvapil ping-pong stůl, který byl slepený asi z dalších 10 prken a taky záhony, které byly zarostlé a tráva nebyla posekaná, ale jinak to byl hezký pobyt, snídaně a večeře byly výborné.

srpen 2013 absolventky OPF SLU

Dobrý den,

chtěla bych moc poděkovat za skvělý víkend, který jsme na vaší chalupě mohly prožít. Ubytování bylo skvělé, přístup personálu úžasný. Vířivka se saunou a masáží velmi příjemné: - ).
Jen bych trošku zpestřila snídaně.
Jinak vřele doporučuji: - ).

Katka a holky s SLU OPF

19.-21.8.2013 - Zbyněk Bureš

Ve vašem vesnickém wellnes jsme byli opravdu velice spokojeni. Naprosto!

Velice ochotný a příjemný personál: ) Útulné ubytování, bohaté snídané a hlavně neuvěřitelný klid.

No prostě nádhera!!! Vířivka, sauna, masáž, bazén, posilovna, ping - pong, prostě skvělá relaxace, příště rozhodně vezmeme rovnou týden!!!

červenec 2013 - Lucie

Dobrý den paní Remarová,

omlouvám se že Vám odepisuji až teď, ale znáte to hektický nástup do zaměstnání, po skvělém odpočinku.

Ve vašem vesnickém wellnes jsme byli opravdu velice spokojeni.Naprosto!

Velice ochotný a příjemný personál :) Útulné ubytování, bohaté snídané a hlavně neuvěřitelný klid.

Ještě jednou Vám velice děkujeme za ochotu kterou jste projevili a za toleranci našeho pejska kterému se u Vás též velice líbilo :D

Ještě jednou Vám velice děkuji.

Léto 2013 - Šárka

Na chalupě se nám moc líbilo, jak píše paní přede mnou, až na opravdové, lehce odstranitelné maličkosti - světlo se rozsvěcí dole, tak by bylo potřeba dát lampičku na obě strany postelí. Takhle jsme na chodbě dole celou noc svítily. Označit chalupu by také nebylo od věci, ale to jsme našly bez problému, protože nám paní napsala, že to je naproti zastávce. Děkujeme ochotné slečně, co se o nás starala :-)
Takže super a asi si to zopakujeme. Díky.

červen 2013 - M+E

Jednání s majitelem bylo v pořádku, personál byl velmi vstřícný a milý. Uvítali bychom lepší označení chalupy(cedule). Parkování bez problému. Chalupa zvenku působí prostě, ale vnitřek je po renovaci obložený dřevem a vypadá velmi útulně včetně nového vybavení. Máme výtku k umístění toalety, která byla na druhém konci objektu. Vířivku, masáže a saunu(finská, infra) můžeme jen doporučit. Zahrada s grilem a bazénem byla také hezkým místem k odpočinku. Stravování bylo tradiční, neoslní ani neurazí. Za danou cenu velice atraktivní pobyt v klidném prostředí.

červen 2013 - Petr

Dobrý den,
také bych se přidal se svou poněkud lehce negativí recenzí. Co mi vadilo na takzvaném welnes pobytu?
Nejvíc to, že to žádný welnes pobyt nebyl. Vířivka když se napustila a spustily se trysky tak neskutečně páchla a plavalo tam takové bílé " bahínko. Všeobecně bych řekl že se na hygienu moc nedá. Masáže takové nějaké nic. strava nedostačující o čemž vypovídá večeře ktera nám byla poskytnuta v den příjezdu.
( pár koleček salámu plus pár krajíčků chleba )a hlavně všude spousta mravenců!!!! s tím by měl majitel asi nejvíc něco dělat. Udajná posilovna a dětský koutek nám také nebyly ukázány.
Určitě nedoporučuji a naprosto nechápu níže uvedené kladné komentáře. Za své peníze chci opravdu to co se reklamuje a nejakou karikaturu welnes pobytu.
Ovšem je to pouze můj názor.

červen 2013 - Eva

Dorý den, na Vaši žádost píši recenzi na pobyt. Myslím si, že pobyt odpovídá ceně. Pár maličkostí mi vadilo a hlavně jsou to věci, které se dají snadno odstranit. Rozbitá vstupní branka, dveře u verandy nešly zavřít, muselo se stále zamykat. Bylo by dobré dát na plot nějakou ceduli s názvem chalupy a více informačních prospektů o okolí. Vybavení pokojů odpovídá nabídce a chválím úklid pokojů, ten je vynikající. Pani, která chystá snídaně, je velice příjemná a ochotná. Vždy nám pomohla a poradila. Až na maličkosti, které jsem napsala, jsme byli velice spokojeni a ten, kdo nepotřebuje přepych, bude také spokojen. Doporučuji.

BŘEZEN 2013 - Ambrožovi

S pobytem jsme byli spokojeni. Jídlo bylo velmi dobré. S relaxačním zařízením jsme byli také spokojeni. Pobyt na Vašem zařízení v letním období musí být senzační. Jedna drobná připomínka. K větší spokojenosti, bezpečnosti a pohodlí v podkrovním pokoji nad garáží - dořešit ovládání osvětlení schodiště a pokoje. S pozdravem Ambrožovi z Havl. Brodu.

február 2013 - Pavol Butvin

Ako prvý by som reagoval na niektorých predošlých návštevníkov.Ak chce niekto super,luxus za 1699Kč tak asi nie je s tejto planéty. Ja a priateľka sme boli s pobytom veľmi spokojný a môžem tento pobyt vrele odporučiť.Rádi by sme sa do Oudoleňu vrátili ešte niekedy v lete.Je to super oddych pre nenáročných klientov.

únor 2013 - Zuzka a Michal

V Oudoleni jsme strávili příjemné 4 dny. Chalupa působí z venku nenápadně (možná trochu zklamání pro toho, kdo se dopředu nepodíval na fotografie na internetu), ale zdání klame. Náš pokojík ze dřeva v podkroví byl moc útulný a čistý. Majitelé jsou moc příjemní a ochotní lidé. Je vidět, že pan Hájek interiér chalupy neustále zvelebuje. I když počasí nebylo na běžky, dá se podniknout spoustu výletů po okolí (mile nás překvapilo romantické údolí Doubravy) a příjemný je i relax v sauně nebo při masáži. Rádi se do Oudoleně někdy vrátíme. Z a M

- Macek

Dobrý den, moc příjemný pobyt, personál ochotný. Doufám, že jsme zde nebyli naposledy.

- EŠ

Děkujeme za pobyt u Vás, škoda, že nesvítilo sluníčko, v tom pošmournu to bylo jiné... Přejeme Vám hodně úspěchů s podnikáním i v osobním životě a hlavně zdaví!
S pozdravem

Říjen 2012 - Lída - Brno

Dobrý den, chtěla bych se podělit o zážitky v chalupě Oudoleň a zároveň reagovat na recenzi, kterou uvádí paní Lipavská. Paní si asi neuvědomila, kam skutečně jede. Já souhlasím s ostatními uvedenými recenzemi, protože wellness pobyt za cenu 1 699,- Kč pravděpodobně nikde nekoupíte. Jídelna je sice z bývalé garáže, ale ta tu byla tak možná před 10 lety nic mi jí nepřipomínalo. Tato jídelna je perfektně upravena a čistá, k dispozici kdykoliv po celou dobu pobytu. V lednici nachystány alko a nealko nápoje, stačí si vybrat. Stravování bylo dostačující, obložená salámová mísa a kuřecí stehno s chlebem a zeleninou výborné - určitě dostačující porce, odpoledne jsme byli na výletě a občerstvili jsme se, nečekali jsme na večeři. Ubytování bylo také v pořádku. Vířivku a saunu jsme se také moc užili, bylo nám dovoleno zůstat o něco déle, protože k tomu byl časový prostor. Vířivka se napouštěla 25minut (45 minut možná se špatně otočeným kohoutem, ale k tomu tam byl návod, aby obsluha probíhala správně), mezitím jsme již 10 min strávili v sauně. Druhý den pobytu jsme využili bonusu a navštívili infra saunu. Budu se opakovat, ale tento pobyt za výbornou cenu určitě doporučuji. Chválím vstřícný personál a kvalitu poskytovaných služeb.

2.11. - 4.11.2012 - Andrea E.

Velmi příjemně strávený víkend v prostředí útulně zařízené chalupy ve vesničce na Vysočině: - )Vířivka a sauny byly perfektní. Poskytnutý servis byl dostačující, péče personálu byla velmi kladná, plná důvěry a pohody: - )

říjen 2012 - Lipavská A.

Dobrý den. Na základě Vaší výslovné žádosti o napsání recenze, připojuji svůj názor na tento nabízený "wellness pobyt". V roce 2012 si wellness pobyt představuji úplně jinak. Toto mi přijde jako parodie na odpočinkový romantický výlet. Jídelna v garáži, vířivka s ručně psaným manuálem, napouštění min. 45min. a závěrečným úklidem byl jen zlomek toho, co mě nemile překvapilo. Úroveň stravování mi přišla naprosto nedostatečná, dostat k večeři jedno kuřecí stehno a dva krajíce chleba mi přijde opravdu málo. Celkový pocit z těchto prostor na mě působil velmi nedodělaným a zfušovaným dojmem, za který bych se styděla si něco naúčtovat. Jediné, co mohu pochválit, jsou příjemní zaměstnanci (majitele jsem za celý pobyt neviděla). Pokud bych tento poukaz měla věnovat někomu jako dárek, bylo by mi opravdu trapně, nedoporučuji!

19.-21.10.2012

Děkujeme za velmi příjemný pobyt. Doporučujeme chalupu v Oudoleni navštívit!

12.-14.10.2012

Prožila jsem po dlouhé době velmi příjemný a pohodový víkend, majitelé super, ochotní, příjemní lidé, vířivka, masáž bomba,,,, pokoje pěkné,,,, určitě se tam ještě objevíme,,,, a ten naprostý klid, pěkná příroda,, ode mě palec nahoru a velká spokojenost,,,, Monika Rezková

30.9.-2.10.2012 - Brňačky

Pobyt v Oudoleni byl velice příjemný. Pan Hájek je velmi milý, vstřícný a ochotný člověk. Při sebemenším problému vše hned vyřešil k oboustranné spokojenosti.
Chalupa není žádný luxus, ale všude je čisto a útulno - jako na venkově u babičky :) Je vidět, že se pan majitel stále snaží chalupu zvelebovat a modernizovat. Vířivka a sauna super, masáž byla skvělá.
Ač jsme od toho moc nečekali, tak jsme byli mile překvapeni a rádi se zase někdy vrátíme. Pobyt všem mohu jen doporučit.

19.9-21.9 - bombalova+kolařikovi

moc se nám líbil pobyt moc jsme si to užily, vířivku masáž. pan Hájek byl moc ochotný a rády by jsme se vrátili.

12-14.9.12 - F. Hanzlík

Pobyt na Vaší chalupě se nám líbil. Děkujeme panu majiteli i personálu za příjemný
zážitek.
Hanzlík F.

13.-17. srpen 2012

Dobrý den.
Kdo chce prožít své volné dny v klasické venkovské chalupě a v nádherné přírodě, doporučujeme Oudoleň. Zároveň oceňujeme vstřícnost p. majitele a jeho přítelkyně a relaxační program. Co se týče ubytování a stravování, byli jsme spokojeni: dostali jsme nový krásný pokojíček v podkroví obložený dřevem (super). Strávníci jsme nenároční, kdo je zvyklý na švédské stoly z voucherů v hotelích, může být zklamaný. Pro nás to bylo dostačující.
Děkujeme za příjemnou dovolenou, Vysočina nás nadchla a budeme se tam rádi vracet. J+J Čapkovi

Léto 23.-25.8.2012

Dobrý den,
Oudoleň je opravdu hezká vesnička, okolí skýtá spoustu zajímavých míst. Chalupa je na jejím samém okraji. I přes počáteční nedorozumění ohledně ubytování nám p. Remarová vyšla vstříc k naší plné spokojenosti. Taktéž p. Hájek se choval velmi vstřícně a s maximální ochotou.
Děkujeme
Dana a Lubomír

31.8. - 2.9.2012

Dobrý den,

na úvod bych chtěla říci, že jsme byly s kamarádkou potěšeni vstřícností a ochotou jak pana Hájka, tak paní Remarové. Pobyt jsme si užily a odpočinuly jsme si od ruchu velkoměsta :-)

Nicméně nás poněkud vyděsilo stravování v "garáži" a také wellness, kdy jsme si nejprve musely umýt výřivku, která se pak ještě dalších 30 minut napouštěla. Rovněž si myslím, že instrukce k obsluze výřivky a sauny napsané ručně, nejsou moc profesionální. A pokyny jako: "umyj" a "vytři" jsou spíše vhodné pro ubytování studentů v horské chatce.

Samozřejmě chápeme, že rozjíždět jakékoliv podnikání je složité a vyžaduje spoustu investic a energie. Takže Vám v tom fandíme.

Zdraví Lucie

srpen 2012 - Luboš a Zuzka

Celý pobyt se nám moc líbil a chata v Oudoleni nás příjemně překvapila. Vynikající zázemí pro návštěvníky všech věkových kategorií, slušná porce soukromí, výborné vybavení (sauny, vířivka, bazének, zahrádky s grily atd...). V krásném prostředí Vysočiny jsme podnikly hezký výlet do povodí Doubravky. Pokud hledáte klid a čerstvý vzduch, todle místo Vám nabídne super relax. Rádi se někdy vrátíme :-)

Léto 2012 - Korchová

Dobrý den,

pobyt o víkendu u vás byl skvělý. Kolegové si to chválili a samozřejmě i já. Omlouváme se ještě jednou za ten hluk, ale 5 divočáků, jen tak umlčet nejde. Ale bylo to moc bezva a přijeli jsme dom odpočatí a opět se zapojili do pracovního procesu. Krásné malebné prostředí a skvělý rybolov na přehradě v Chotěboři a náš kolega, toto místo doporučuje toto místo k rybolovu.

Pan Hájek je velice příjemný a jeho přístup k lidem je perfektní. Masáže byly super. Vše se nám opravdu líbilo. Takových příjemných a milých lidí už moc kolem nás není. Zvedli jste nám opět náladu a my dál budeme plout životem, co nám hezkého opět připravil.

Děkujeme ještě jednou za skvělý víkend.

Korchová Gábina + 5 mých chlapů

Léto srpen 22.-24. 2012 - Ladislava Zubrová

Dobrý den, rádi bychom Vám ještě jednou touto cestou poděkovali za poskytovanou péči. Relax, který poskytujete je nadstandartní, ubytování je vkusné a čisté a celkový přístup ke klientům velmi vstřícný. Ceny pobytu jsou opravdu příznivé. Budeme Vás dále doporučovat.
Zubrovi

Léto 15.-17.8.2012 - Vedoucí zájezdu

Dobrý den,
do Oudoleně jsme přijely na dámskou jízdu. S ubytováním i ochotou p. Hájka jsme byly spokojeny. Dny strávené na chalupě proběhly podle našich představ. Pan majitel byl vstřícný, ochotný a prosotry byly vybavené a čisté.
Určitě doporučujeme tento objekt dalším návštěvníkům.

My holky skoro z Brna

po technické stránce bychom doplnily koupelnu a prostor vířivky a sauny o několik věšáčků na ručníky, také bychom uvítali nějakou skříň na oblečení ;)

- Vedoucí zájezdu

moc se nám líbilo, velice ochotný pan majitel, rozhodně všem doporučujeme:)

Srpen 2012 - A.Neumannová

Dobrý den,
děkujeme za příjemný pobyt, který jsme trávili s našimi přáteli v Oudoleni. Ubytování ve zrekonstruovaném apartmánu, bylo moc pěkné a čisté. Milý a příjemný personál včetně pana vedoucího bych připravený nám pomoc kdykoli jsme potřebovali. Jelikož jsme přijeli s pejsky, nechali nám vybrat ubytování, které by bylo nejlepší i pro ně, aby mohli hned na zahradu. Pan Hájek ochotně poradil, kam se vydat při poznávání okolí (a poradil dobře) :-) Ranní "snídaně v trávě" - kterou jsme si dovolili vzít na sluníčko byla super. Večer se zase hodila relaxační sauna s vířivkou, i když přes den bylo krásné počasí a cesta údolím Doubravy byla okouzlující.
Myslím, že se pobyt v Oudoleni moc povedl a víkend neměl chybu.

léto 13. a 14. 8. 2012

Dobry den vsem,

rad bych vyslovil spokojenost s nabizenymi sluzbami. Mame 2 male deti 4 a 6 let. Cokoliv jsme si prali, bylo splneno. vyrivka je vyborna, soukroma atmosfera. Velmi prijemny majitel. Objekt je sice starsi, ale vse naprosto ciste a bez sebemensich problemu. Doporucuji.

srpen 2012 - Anna Pokorná

Tři dny ve Vašem penzionu byly příjemné,taktéž přístup personálu vč.pana majitele lze hodnotit kladně.Jsou malé nedostatky v ubytování,které se dají ale odstranit.Chybí nějaké věšáky na oblečení a na ručníky.Trochu pestřejší by mohly být snídaně.Sladkého bylo dost,taktéž pečiva,ale pár plátků šunky a salámu,bylo opravdu pro ubytované lidi trochu málo.Když snídani doplníte plátkovým sýrem nebo vajíčkem a zvednete případně cenu o Kč 100.- bude to určitě lepší. Sauna a výřivka nemají chybu...Jen tak dál pokračovat a bude to super.

18 - 20.7. 2012 - Martina Vrzalová
Byly jsme s kamarádkou na třídenním pobytu a určitě bychom doporučovaly tento objekt každému, kdo si chce odpočinout od hlučného města a užít si pobyt plný pohody, relaxace, procházek... Pan Hájek (majitel) je velice milý člověk, který nás dokonce i odvezl na nádraží do Havlíčkova Brodu (sám se nabídl, když jsme s ním mluvily, že vlastně nemáme odvoz a budeme řešit autobusové spojení na nádraží). Slečna, která panu Hájkovi pomáhá je velice milá a příjemná stejně jako pan majitel, jídlo bylo vždy přichystané, přístup obou velice přátelský a příjemný, nemáme v tomto směru žádné výhrady (dokonce jsme se divily, s jakou důvěrou nechává pan majitel vše k dispozici), všude je čisto a uklizeno, stejným dojmem působí i celá vesnice, opravdu překrásné místo k pobytu, když chcete načerpat síly a užít si klidu, mohu jen doporučit :-). Musím též reagovat na předchozí negativní recenzi, neboť
zásadně nesouhlasím s tím, co dotyčný napsal, nevím, co pán očekával od pobytu na chalupě, ale ani nemohu uvěřit tomu, co jsem si přečetla, neboť jsme u pana Hájka byly s kamarádkou a rozhodně nám nikdo jídlo neupíral a rekreační poplatek je pro obec, to není \"kapesné\" pro pana majitele, to si pán může zjistit na internetu.
Ještě jednou tedy mohu za sebe i kamarádku napsat, že jsme byly NAPROSTO SPOKOJENÉ a naopak jsme říkaly, že nám to až příliš rychle uteklo a klidně bychom si pobyt prodloužily, kdybychom měly volno. Pan Hájek je mladý člověk, který se snaží pobyt lidem zpříjemnit a postupně zvelebovat ubytování, tímto mu přejeme hodně štěstí a spokojených a příjemných hostů, kteří se budou rádi vracet, stejně, jako se pokud nám to čas dovolí vrátíme i my.

léto 3.-7.62012 - Silvie

Dobrý den,

sice pozdě, ale přece. Ráda bych zde poděkovala a zároveň doporučila dalším návštěvníkům tento objekt. Prvotní komunikace s majitelem byla trošku složitější, ale po příjezdu to bylo hned zapomenuto. Pan Hájek je mladý, velice příjemný a milý člověk, který nám vyšel ve všem vstříc. Bydleli jsme v apartmánu pro 4 osoby, který byl zrenovovaný. Wellness jsme si užili dle libosti,jídlo bylo skvělé a perfektně vždy přichystané. Nechybělo nám nic,pouze počasí mohlo být teplejší.
Takže tímto doporučuji vřele všem budoucím návštěvníkům.
S pozdravem

Silvie Havlíková

Dobrý den,
všichni jsme byli nad míru spokojeni a určitě v budoucnu plánujeme Vás opět navštívit:)
Hezký den
Zelníčková

Bylo to tam hezké, byli jsme velice spokojeni.

Frolíková

Dobrý den,
s pobytem v Oudoleni jsme byli úplně spokojení. Velmi nás potěšilo vlastní vybavení kuchyně. Pobyt nám také zpříjemnila masáž, koupel ve vířivce a sauna. Cítili jsme se u Vás velmi dobře. Rádi ještě někdy přijedeme.



- -
S přáním příjemného dne
Barbora Bzenecká

Dobry den, s pobytem v chalupe na Spici jsme byli velice spokojeni. Nakonec misto jedne hodiny welnesu jsme meli neomezeny pristup, a nemuzem si na nic stezovat.. Ochota personalu velika,, chovani vlidne.. Dekujeme za moznost tak svele akce ,za bezva cenu ..S pozdravem spokojeny zakaznici.....

Dobrý den,

pobyt u Vás byl velice příjemný, byli jsme s Vašimi službami spokojeni.

S pozdravem

Křetínská

Dobrý den,
změnit nevíme, sami máte plány s penzionem, tak jen aby se to dařilo tak, jak chcete. My tam byli dohromady rodina, to byl vlastně můj účel, abychom se více poznali. To se povedlo, jen sníh tehdy nebyl. Byli jsme hned po Štědrém dnu.
S pozdravem
Lazarová.

Dobrý den,

omlouvám se, že k hodnocení našeho pobytu ve Vašem penzionku přistupuji až dnes, ale bohužel jsem krásné dny strávené u Vás musela vyměnit za méně příjemný pobyt v nemocnici, ale už je vše téměř v pořádku a můžu odpovědět na Váš mailík.
Co se týká pobytu, tak ani já ani kolegyně nemáme co vytknout. Prostředí velmi příjemné, klidné s maximálním soukromím. Komunikace s majitelem panem Hájkem naprosto bezproblémová ať už přes e-mail, telefon či osobní. Vše, co bylo uvedeno v informačním e-mailu, byla pravda a tak nedošlo k žádnému rozčarování. Takže mám-li náš pobyt shrnout, byly jsme všechny maximálně spokojené, užily jsme si ho a jediné, čeho jsme litovaly byl fakt, že se nám lehce pokazilo počasí a že nám ty tři dny moc rychle utekly.

Přeje hodně spokojených zákazníků a třeba zase někdy nashledanou

Kulandová Ludmila
Krásná Hora nad Vltavou

Zpět na prezentaci objektu č. 1463

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2018 :: chaty a chalupy přímo od majitele :: jarní prázdniny 2018 :: ochrana osobních údajů :: REGISTRACE objektu
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.